ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών- Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων

>> 28.6.10

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 25 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το «2ο Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλλεϋ» του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, το οποίο ξεκινά την Κυριακή 4 Ιουλίου. 20 συνολικά ομάδες και 200 περίπου αθλητές δήλωσαν συμμετοχή, γεγονός που δικαιώνει την πρωτοβουλία του Συλλόγου.

Την Κυριακή 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου, παρουσία των υπευθύνων που όρισε κάθε ομάδα, κλήρωση για το σχηματισμό των ομίλων. Έτσι στο μπάσκετ ορίστηκαν δύο όμιλοι των 5 ομάδων τους οποίους αποτελούν οι παρακάτω ομάδες: ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ «ΦΑΝΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΟΣ», CINEMA, MOJO, ΑΕΤΟΙ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ (Α’ όμιλος) και d RADIO, WINNERS, CLUB Z, RUNNER, ΤΖΙΑΠΑΤΕΣ (Β’ όμιλος). Αντίστοιχα τους δύο ομίλους του Βόλλεϋ αποτελούν οι: WINNERS, ΦΑΝΤΑΣΜΑ, CINEMA, CLUB Z, MOJO (Α’ όμιλος) και ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΑΜΑΝ ΦΟΥ, ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ, PALLADIUM, ΤΖΙΑΠΑΤΕΣ (Β’ όμιλος).

Το 2ο Τουρνουά θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιουλίου ενώ οι αγώνες μπάσκετ θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης και οι αγώνες του βόλεϊ στο Γυμνάσιο.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP