ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με 5 δημιουργίες συμμετέχει στην έκθεση «Τα κρυμμένα παιδιά. Ιστορίες ανθρωπισμού στη φρίκη του Ολοκαυτώματος» το Γυμνάσιο-Λύκειο Τσαριτσάνης

>> 18.3.22

 Στην έκθεση έργων Ζωγραφικής του Μαθητικού Διαγωνισμού με τίτλο «Τα κρυμμένα παιδιά. Ιστορίες ανθρωπισμού στη φρίκη του Ολοκαυτώματος» που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, σε συνεργασία με την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας  και την  Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Διεθνή  Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος,συμμετέχει το Γυμνάσιο-Λύκειο Τσαριτσάνης "Κωνσταντίνος Οικονόμος" με 5 δημιουργίες των μαθητών/τριων, Ραχαντά Δημήτρη (Γ Λυκείου), Κουρομπίνα Μαρίζας (Α Λυκείου), Παμπόρη Βασιλικής (Α Λυκείου), Κόντου Αναστασίας (Α Γυμνασίου) και Παπαευθυμίου Βασιλικής (Α Γυμνασίου).


Η έκθεση θα είναι ανοιχτή,  έως  την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 και θα είναι επισκέψιμη κατά τις ώρες λειτουργίας του Γαλλικού Ινστιτούτου, δηλαδή Δευτέρα έως Παρασκευή, από 10:00 ως 13:00 και από 18:00 ως 20:30.


Για την είσοδο στο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης για τους ενήλικες και self test (του σχολείου) για τα παιδιά ως 17 ετών.


Τα έργα των μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου-Λ.Τ. Τσαριτσάνης:



Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης συγχαίρει τους μαθήτες για τις δημιουργίες τους 







ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP