ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

«2ο Τουρνουά μπάσκετ- βόλλευ» στην Τσαριτσάνη

>> 13.6.10

Το «2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ- ΒΟΛΕΪ» διοργανώνει φέτος στην Τσαριτσάνη ο Μορφωτικός Σύλλογος της κωμόπολης, μια διοργάνωση που τείνει να εξελιχθεί σε σημαντικό θεσμό για την Τσαριτσάνη και ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχές μέχρι τις 25 Ιουνίου στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης κάθε Τρίτη 17.00- 19.00 μ.μ. και κάθε Σάββατο 10.00 π.μ.- 19.00 μ.μ., στο τηλέφωνο 6973037485 (Χαρίλαος Νούσιας) και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες των έξι τουλάχιστον ατόμων ηλικίας άνω των 14 ετών.

Η έναρξη του τουρνουά τοποθετείται την Κυριακή 4 Ιουλίου ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές μετά την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης και στο γήπεδο βόλεϊ του Γυμνασίου.

Το 1ο Τουρνουά πραγματοποιήθηκε πέρσι και ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Συλλόγου για το 2ο Αντάμωμα Τσαριτσανιωτών σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Συμμετείχαν δεκάδες νέοι ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον ακόμα περισσότερων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και αυτό γιατί ο Σύλλογος πιστεύει πως ο αθλητισμός είναι κοινωνικό αγαθό ατο οποίο μπορούν όλοι να συμμετέχουν.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP