ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

RIVER PARTY: "ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ 2018"

>> 16.8.18

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος το RIVER PARTY που διοργανώνει τα τελευταία χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος σε ένα πανέμορφο χώρο,στην κοίτη του ποταμού  που διασχίζει την Τσαριτσάνη στην θέση  "Κρυόβρυση".
Πλήθος κόσμου από ολόκληρη την Επαρχία Ελασσόνας και όχι μόνο διασκέδασε υπό τους ήχους της μουσικής του Dj Spyros Tsoyris μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το Δ.Σ του Συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εθελοντές που με πολύ μεράκι και διάθεση από τις προηγούμενες μέρες βρίσκονταν στον χώρο ετοιμάζοντας κάθε λεπτομέρεια ώστε να είναι όλα έτοιμα για να πραγματοποιηθεί το RIVER PARTY.
"Οι εθελοντές εν δράσει"
Με αφορμή το RIVER PARTY στην "Κρυόβρυση" πολλοί συμπατριώτες μας και κυρίως νέοι εκφράζουν προβληματισμούς σε σχέση με την ανάγκη αξιοποίησης αυτού του χώρου σπάνιας ομορφιάς.Εκ μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου συμμεριζόμαστε αυτή την έκφραση αγωνίας και την ανάγκη μιας ήπιας ανάπλασης του χώρου της "Κρυόβρυσης" και της κοίτης του ποταμού γενικότερα προς όφελος της κοινωνίας του χωριού και της περιοχής γενικότερα.Μέσω της εφημερίδας και με άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε αλλά και να διεκδικήσουμε την ανάπλαση του χώρου.
Ο χώρος της "Κρυόβρυσης " πριν τις παρεμβαάσεις των μελών του Συλλόγου
Και μετά τις παρεμβάσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP