ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

>> 4.8.18

Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την ασύλληπτη τραγωδία που βιώνουν οι κάτοικοι της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής, όπου δυστυχώς ο επίλογος δεν έχει γραφτεί ακόμη.Απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους.Δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους τραυματίες και πυροπαθείς.
Άμεσα και σε ένδειξη έκφρασης της συμπαράστασής μας, ανακοινώσαμε την αναβολή των μουσικοχορευτικών μας εκδηλώσεων στις 28 του Ιούλη.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, όλους τους Τσαριτσανιώτες, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο λαό των πυρόπληκτων περιοχών.
Οργανώνουμε την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες όπως:
  • Εμφιαλωμένο νερό.
  • Τρόφιμα( κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, γάλα εβαπορέ, μακαρόνια κλπ.)
  • Φάρμακα ( γάζες, "Μπενταντίν", παυσίπονα κλπ.)
  • Παιδικά είδη ( τροφές, πάνες, μωρομάντηλα κλπ.)
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση για συγκεκριμένες μέρες και ώρες παράδοσης των ειδών, στα Γραφεία του Συλλόγου, τα οποία θα αποστέλλονται στις πυρόπληκτες περιοχές χωρίς καθυστέρηση.
Παράλληλα για την άμεση στήριξη των τραυματιών που νοσηλεύονται και χρειάζονται αίμα καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες να προσέρχονται στα νοσοκομεία της περιοχής μας ( υπηρεσίες αιμοδοσίας) για να δώσουν αίμα( με την επισήμανση: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ).
Το Δ.Σ
2/8/2018





ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP