ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του 12ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

>> 27.1.13



Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 26.05.2013

 
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης έχει αναλάβει, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, τη διοργάνωση  του «12ου Πανελληνίου Συμποσίου Χορευτικών Ομάδων», ενός θεσμού, ο οποίος πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και φιλοξενείται σε διαφορετική περιοχή της χώρας.
Το ταξίδι της διοργάνωσης συνεχίζεται και αυτή τη φορά, θα φιλοξενηθεί στην ιστορική και μαρτυρική κωμόπολη της Τσαριτσάνης του Νομού Λάρισας, στους πρόποδες του Ολύμπου.
Ως ημερομηνία διοργάνωσης της εκδήλωσης, ορίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του διοργανωτή Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η 26η Μαΐου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί.
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι σχετικές προετοιμασίες για την επιτυχία της διοργάνωσης, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το ακριβές πρόγραμμα και για κάθε σχετικό ζήτημα.
Από τη διοίκηση του Συλλόγου καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια, ώστε η συμμετοχή να μην ξεπεράσει το ποσό των 15 ευρώ/ άτομο, όπως άλλωστε ισχύει από το 1ο Συμπόσιο.
Για κάθε νεότερη εξέλιξη θα εκδίδεται αντίστοιχο δελτίο τύπου, το οποίο θα διανέμεται σε τοπικά και πανελλήνια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αναλυτική ενημέρωση και υλικό θα αναρτάται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του διοργανωτή Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης: http://mstsaritsanis.blogspot.gr/. Επιπλέον στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου είναι τα τηλέφωνα: 6973037485 (Χάρης Νούσιας) - (6973802471 (Νίκος Βακράτσας) και 6944825631 (Τάσος Γεωργούλας).

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP