ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 29.1.13


Το βράδυ της Κυριακής, 27 Ιανουαρίου 2013, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο καφενειο "Αποστακτήριο'' του Λουκά Παπαδήμου στην Τσαριτσάνη.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλά μέλη του Συλλόγου, τα Τμήματά του και πολύς κόσμος που κατέκλυσε από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χαρίλαος Νούσιας, ο οποίος αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά και ιδιαίτερα τις προκλήσεις  με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ο Σύλλογος, ιδιαίτερα με το 12ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Τσαριτσάνη στις 26 Μαϊου 2013, μέρα Κυριακή.

 Την κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελευθερία Χήρα και τα μέλη της Διοίκησης Γιάννης Μηχούλης και Μαρία Τσιάτζιου, ενώ το φλουρί, το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα βιβλίο, έπεσε στην Δώρα Κρανιώτου. Η πίτα ήταν προσφορά του μέλους του Συλλόγου Ευθαλίας Σκάντζου.

Ακολούθησε μια υπέροχη βραδιά, με χορό και τραγούδι υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας, αποτελούμενης από τον Γιώργο Αραμπατζή στο κλαρίνο, τους Τάσο Γεωργούλα και Στέφανο Μητσιμπόνα στις τρομπέτες, τον Λουκά Παπαδήμο στο ακορντεόν, Κώστα Πουτόκα στο νταούλι και Παναγιώτη Πάνο στο τραγούδι. Τραγούδησε επίσης η Ηλιάνα Γκόγκουρα.

Μια ακόμα καινοτομία, ήταν η ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης μέσω του καναλιού του Συλλόγου στο διαδίκτυο και της ιστοσελίδας του. Παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τον ήχο, η εικόνα μεταδόθηκε ζωντανά για 2 και πλέον ώρες σε όλο τον κόσμο μέσω διαδικτύου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Τσαριτσανιώτες οπουδήποτε και αν βρίσκονται να παρακολουθήσουν το δρώμενο. Είναι χαρακτηριστικό πως περί τους 60 θεατές παρακολούθησαν την εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι η ενημέρωση για τη μετάδοση έγινε την τελευταία στιγμή.

Ακολουθεί το βίντεο της εκδήλωσης που μεταδόθηκε ζωντανά.




 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP