ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση του Δ.Σ

>> 26.3.20


Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης κάνει γνωστό στα μέλη του, ότι στο πλαίσιο της λήψης των απαιτούμενων μέτρων πρόληψης λόγω κορονοιου αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των τμημάτων του και των δραστηριοτήτων του επ' αόριστον. Συγκεκριμένα αναστέλλεται η λειτουργία των χορευτικών τμημάτων, της παιδικής και μικτής χορωδίας και του μουσικού τμήματος.
Εφιστούμε την προσοχή όλων στην λήψη και εφαρμογή όλων των μέτρων ατομικής προστασίας.
Ο Σύλλογος μας δεν αναστέλλει την δράση του! Είμαστε εδώ και εφόσον μπορούμε να βοηθήσουμε το λαό της περιοχής μας να σταθεί όρθιος θα το κάνουμε. Σε αυτές τις ανησυχητικές και δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να δείξουμε κουράγιο, θάρρος και αλληλεγγύη!
Κανένας φόβος! Κανένας μόνος! Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Σας καλούμε να απευθυνθείτε άμεσα στο Σύλλογο για οποιαδήποτε πρόβλημα!
Αν πιστεύετε ότι πρέπει οι αρμόδιες αρχές να πάρουν άμεσα μέτρα για κάτι,αν κάποιος συγχωριανός ή κάποια οικογένεια χρειάζεται βοήθεια και άμεση κινητοποίηση του κράτους και των υπηρεσιών του Είμαστε Εδώ.
Για μας είναι αυτονόητη η υπεύθυνη τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για τη μη διασπορά του ιού πρέπει και η κυβέρνηση όμως πράττοντας τα αυτονόητα να ακούσει την φωνή των γιατρών και των υγειονομικών που είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να τους δώσει τα απαραίτητα όπλα που ζητούν για να αντιμετωπίσουν τον"αόρατο εχθρό".ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP