ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε το 3ο τουρνουά του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 1.8.11


ΒΙΝΤΕΟ από του χαιρετισμό του Χαρίλαου Νούσια, ταμία του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, στο κλείσιμο της διοργάνωσης

Με τον τελικό αγώνα στο βόλλεϊ ανάμεσα στις ομάδες «ΚΑΦΕ Ζ»- «ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ», ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, το 3ο Τουρνουά μπάσκετ- βόλλεϊ που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης.
Το Τουρνουά διήρκησε περισσότερο από ένα μήνα και πρόσφερε πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις. Η διοργάνωση αποτελεί πλέον ένα θεσμό που χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερους νέους και καθιερώνεται στη συλλογική συνείδηση. Φέτος συμμετείχαν 23 ομάδες, 9 στο μπάσκετ και 14 στο βόλλεϊ, με τον αριθμό των συμμετεχόντων αθλητών να αγγίζει τους 250! Όλο και περισσότερες είναι οι συμμετοχές τόσο από την Τσαριτσάνη όσο και από την Ελασσόνα, κάτι που δείχνει το εύρος και τις διαστάσεις που αποκτά η διοργάνωση.
Σκοπός, μέσα από τις αθλητικές και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις είναι να αναδειχθούν και να μεταδοθούν μορφωτικές αξίες, πολιτισμό και πάνω απ’ όλα ήθος, ότι αποπνέει ο υγιής και ανόθευτος αθλητισμός. Ο Μορφωτικός Σύλλογος υπηρετώντας τις αρχές του μαζικού-λαϊκού αθλητισμού, καθιέρωσε και τήρησε και εφέτος τη δωρεάν συμμετοχή.
Η επιτυχία της διοργάνωσης οφείλεται στην διάθεση που επέδειξαν οι Τσαριτσανιώτες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου που στήριξαν και βοήθησαν το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Μορφωτικός Σύλλογος είναι άλλωστε ένας ενεργός Σύλλογος με 650 ενεργά μέλη, που με τη δράση του εμπνέει και ενεργοποιεί τα σύνολο των μελών του.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου ευχαριστίες προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και τον πρόεδρο Αχιλλέα Μητσιμπόνα που ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι βοήθεια χρειάστηκε ο Σύλλογος για την επιτυχημένη διοργάνωση του  Τουρνουά, το Φαρμακείο της Ανδρούλας Λάζαρη- Μπέη που πρόσφερε φαρμακευτικό υλικό για τις ανάγκες των αγώνων, τον Κωνσταντίνο Τσιφιτσόγλου για τη δωρεά νερών, τον Νίκο Αθαν. Στραβοκώστα για την κατασκευή ενός πανώ, το σύνδεσμο φιλάθλων «SVAN BOYS» της ομάδας του «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ» για τις καρέκλες που παραχώρησαν και τον Αστέριο Μπαμπάλη για τη βοήθεια που πρόσφερε σε διακοπή ρεύματος που σημειώθηκε.
Επίσης, στα παρακάτω μέλη και φίλους του Συλλόγου για τη σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν σε οργανωτικά θέματα: Τζιούργκανο Δημήτρη, Βαλατσό Γιάννη, Σκάντζο Γιάννη, Λίκαϊ Μπερνάρντο, Προβατά Σάκη, Δραγατογιάννη Μαριάννα, Μπατζογιάννη Αθηνά, Αμπουαμρία Μύριαμ, Μπαρδανίκα Πηνελόπη, Κακλάνη Βαγγέλη, Φλώρο Νίκο, Γαβριήλ Βασίλη, Κατσαρέ Ντίνα, Αμπουαμρία Δαυίδ, Βελώνη Γιώργο, Μάνη Βασίλη, Παπαϊωάννου Σεμίνα, Μπατζογιάννη ΦαίηΒακράτσα Κώστα, Λουτριώτη Κώστα, Τσιφιτσόγλου Κατερίνα και Παγγό Βασίλη.
Επίσης θερμές ευχαριστίες στους αθλητές και στις ομάδες που συμμετείχαν και συνεργάστηκαν άψογα με το Δ.Σ. του Συλλόγου και φυσικά στον κόσμο που βρέθηκε καθημερινά και παρακολούθησε τους αγώνες.
Για την ιστορία νικήτρια ομάδα στο βόλλεϊ αναδείχθηκε το «ΚΑΦΕ Ζ» που επικράτησε στον τελικό με αντίπαλο την ομάδα «ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ», στο μπάσκετ η ομάδα «ΑΕΤΟΙ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ» που επικράτησε της ομάδα «ΝΕΤ CAFÉ ΣΕΡΕΜΕΤΙΔΗΣ» ενώ στο διαγωνισμό τριπόντων που πραγματοποιήθηκε νικητής ήταν ο Γιώργος Ελευθ. Μαντζιώκας.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP