ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το εξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα

>> 9.4.10

Βόρεια της Τσαριτσάνης και σε απόσταση 25' λεπτών με αυτοκίνητο συναντάει κανείς ένα βράχο σχήματος κώνου ίδιο με 'κείνους των Μετεώρων. Στην κορυφή του βράχου οι καλόγεροι του Αγίου Δημητρίου κτίσανε ασκητήριο, όπου ασκητεύανε. Αργότερα κτίστηκε το παρεκκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, το οποίο ανακαινίσθηκε από τους Τσαριτσανιώτες τη δεκαετία του '80.

Τα πρώτα χρόνια οι καλόγεροι και οι προσκυνητές ανέβαιναν με δίχτυ όπως και στα Μετέωρα. Αργότερα λοξέψανε το βράχο και οι τολμηροί μόνο προσκυνητές με μεγάλη προσοχή κατόρθωναν να ανεβαίνουν. Σήμερα η ανάβαση γίνεται ακίνδυνα από σκάλα που κατασκευάστηκε πάνω στο βράχο.

Η Μεταμόρφωση του Σωτήρα πανηγυρίζει στις 6 Αυγούστου, οπότε και τελείται Θεία Λειτουργία. Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνηθίζουν το βράδυ της προηγούμενης μέρας να συγκεντρώνονται στις πλαγιές κάτω από του βράχο. 

Read more...

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής βρίσκεται δυτικά της κωμόπολης. Φαίνεται ότι ανεγέρθηκε το 1745, Βυζαντινού ρυθμού με τρείς τρούλους. Είχε πλούσιο διάκοσμο και ωραιότατο ξυλόγλυπτο τέμπλο. Στις 20-8-1944 κάηκε εξ’ ολοκλήρου από τους Γερμανούς και οι κάτοικοι τον ανακαίνησαν σε ρυθμό βασιλικής το 1958. Σήμερα ο ναός είναι λιθόκτιστος και κεραμοσκεπής, το διάκοσμο είναι απλό και λιτό στο δε περίβολο του ναού βρίσκεται το κοιμητήριο του χωριού και το παρεκκλήσι του Αγίου Θεοδώρου.

ΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
Το παρεκκλήσι του Αγίου Διονυσίου βρίσκεται νότια της κεντρικής πλατείας της κωμόπολης. ανάμεσα σε οικίες, είναι δε πολύ μικρό (4 Χ 1,5μ.), μονόχωρο, λιθόκτιστο και κεραμοσκεπές. Κτίστηκε περί τα τέλη του 18ου αιώνα.

ΤΟ ΕΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ
Το εξωκλήσι του Προφήτη Ηλία είναι κτισμένο στον ομώνυμο λόφο στη συνοικία της Παναγιάς, απέναντι από την κεντρική πλατεία του χωριού. Κτίστηκε το 1914 και είναι μονόχωρο, κεραμοσκεπές με πλακόστρωτο δάπεδο. Έχει μαγευτική και πανοραμική θέα.

Read more...

Ιερός Ναός Αγίου Παντελεήμονα

Ο Ναός βρίσκεται ανατολικά από τον αυτόν της Κοίμησης της Θεοτόκου, στη συνοικία που φέρει το όνομά του. Το βάθος και ο κλειστός χώρος τον κάνουν αθέατο. Κτίστηκε στα 1702.

Έχει σχήμα ορθογώνιο με μήκος 21μ και πλάτος 12μ. Οι τοίχοι του ναού είναι λιθόχτιστοι. Με τα υπέροχα ξυλόγλυπτά του και τις έγχρωμες «Ιστορήσεις» του αποτελεί ένα εθνοθρησκευτικό πλούτο κειμηλίων.

Ο ναός του Αγίου Παντελεήμονα είναι μονόκλιτος με έντονη εξέχουσα την κεραμοσκέπαστη στέγη του. Περιβάλλεται απ’ τη δυτική και την νότια πλευρά του με κλειστό χαμηλό νάρθηκα σε σχήμα γάμα (Γ). Η δυτική πτέρυγα του ναού έχει μόνο ένα παράθυρο. Στον εξωτερικό τοίχο του ναού, δυτικά, ανάμεσα στις στέγες του κυρίως ναού και του νάρθηκα υπάρχουν πολλές ωραίες τοιχογραφίες. Άπειρες και εδώ οι σημαντικές και πολυθεματικές επιγραφές.

Read more...

Ιερός Ναός Αγίων Ταξιαρχών

Ο Ναός των Αγίων Ταξιαρχών βρίσκεται στη συνοικία Μπουμπουτσιάς. Ο ναός είναι λιθόχτιστος, κεραμοσκεπής, διαστάσεων μήκος 25μ. και πλάτος 14μ. Στο νότιο μέρος υπάρχει νάρθηκας διαστάσεων μήκος 3,50μ. και πλάτος 13μ. Στο δυτικό μέρος του ναού βρίσκεται ο γυναικονίτης. Το δάπεδο του καθολικού είναι στρωμένο με πλακάκια ενώ ο νάρθηκας με πέτρινες πλάκες. Οι αγιογραφίες του καθολικού και του νάρθηκα έχουν ασβεστωθεί. Ο άμβωνας και το δεσποτικό είναι απλά, ενώ το ξυλόγλυπτο τέμπλο παρουσιάζει αρχαιολογική αξία. Ο Ναός, στον οποίο συναντάμε αξιόλογες τοιχογραφίες- αγιογραφίες με σπάνιους συμβολισμούς και ιερές επιγραφές, χτίστηκε το 1656.

Read more...

Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Η εκκλησία της Παναγίας βρίσκεται στην ομώνυμη συνοικία της Τσαριτσάνης, χτισμένη σε περίοπτη θέση. Είναι η μεγαλύτερη αλλά και η πιο νέα εκκλησία της κωμόπολης. Είναι τρίκλιτη, ξυλόστεγη, κεραμοσκεπής, βασιλική. Χωρίζεται με δύο σειρές από κολόνες σε τρία μέρη (κλίτη), απ’ τα οποία το μεσαίο είναι φαρδύτερο. Τα κλίτη καλύπτονται με κοινή στέγη, σε σχήμα σαμαροειδές. Η οροφή είναι ξύλινη με αρμοκαλύπτες, που σχηματίζουν διάφορα έγχρωμα γεωμετρικά σχήματα. Στο κέντρο σχηματίζεται ένα μεγάλο οκτάγωνο, που περιβάλει τον Παντοκράτορα. Η κυκλοφορία γίνεται απ’ τη δυτική και απ’ τη νότια θύρα. Οι διαστάσεις του ναού είναι μήκος 22μ και πλάτος 16μ.

Στη νότια πλευρά αναφέρει η παράδοση υπήρχε άλλοτε το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωαννικείου από τον Όλυμπο της Βιθυνίας, το οποίο καταστράφηκε άγνωστο πότε και κάτω από ποιές συνθήκες.

Ο ναός κάηκε το 1986 και χτίστηκε πάνω στις παλαιές βάσεις και με πολύ μεγάλο μεράκι και αγάπη των κατοίκων καθότι αποτελεί τον Μητροπολιτικό ναό του χωριού. Γιορτάζει την Κυριακή της Ορθοδοξίας οπότε και τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Οικονόμου, χωροστατούντος του Μητροπολίτου Ελασσόνας, ολοκλήρου του κλήρου της περιοχής, των Αρχών της επαρχίας και του Νομού καθώς και ολοκλήρου του λαού της Τσαριτσάνης. Την ημέρα αυτή εκτίθενται και τα άμφια του Οικονόμου. Επίσης γιορτάζει ο ναός την 15 Αυγούστου.

Read more...

Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου βρίσκεται στη συνοικία της Μπουμπουτσιάς. Αποτελείται από τον καθολικό και τα δύο πλαϊνά παρεκκλήσια, τους Αγίους Αποστόλους και τον Άγιο Γεώργιο. Ο ναός είναι λιθόχτιστος, κεραμοσκεπής με μονόκογχη κάμαρα, διαστάσεων 16 Χ 6,30 μ. περίπου. Περιβάλλεται από στενό φαρδύ νάρθηκα σε σχήμα Π που πιάνει τη δυτική πλευρά του κι όσο από τις πλαϊνές αφήνουν τα παρεκκλήσια.

Θαυμαστός ζωγραφικός διάκοσμος στολίζει το εσωτερικό και τον κλειστό νάρθηκα. Ο ναός δεν έγινε συγχρόνως. Σίγουρες χρονολογίες έχουμε 1615, 1734, 1748, 1750, και το 1753. Το ταβάνι είναι ξύλινο, με σταυρωτούς προς διάφορες κατευθύνσεις αρμοκαλύπτες, που το χωρίζουν σε ποικιλόσχημα χρωματιστά τμήματα. Κατάγραφοι οι τοίχοι, θαυμαστές οι δεσποτικές και οι άλλες εικόνες, ωραίο σκαλιστό τέμπλο και πέτρινο δάπεδο.

Στις ιδιαιτερότητες του Ναού συγκαταλέγονται ο «Καιρός του Χρόνου» (ο κύκλος της ζωής), η τοιχογραφία του Νάρθηκα «Ζωδιακός κύκλος» και η περίφημη σύνθεση «Ρίζα του Ιεσσαί», στην οποία εικονίζονται 90 μορφές, όχι μόνο προπατόρων του Ιησού ή μορφών της Ορθοδοξίας αλλά ακόμα και αρχαίων Ελλήνων σοφών. Από τις τοιχογραφίες δε λείπει ο Μέγας Αλέξανδρος, ο βασιλιάς Δαρείος και ο Αύγουστος

Υπάρχουν ακόμη στο ναό πλείστες άλλες επιγραφές και αντικείμενα όχι μόνο με θρησκευτική αλλά και μεγάλη αρχαιολογική αξία.

Read more...

Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου


Η εκκλησία του Αγίου Αθανασίου είναι καθολικό ενός κατεστραμμένου σήμερα μοναστηριού έξω από την Τσαριτσάνη, προς τα ανατολικά. Χωματόδρομος, που διασχίζει τα αμπέλια και τις ελιές, οδηγεί στα ριζά του χαμηλού λόφου όπου και βρίσκεται το μοναστήρι. Γοητευτική είναι η θέα προς το μικρό κάμπο του χωριού.

Η Ιερά Μονή χτίστηκε το 1611 μ.Χ. και υπήρξε Μετόχι της ιστορικής μονής του Αγίου Δημητρίου, με αξιοσπούδαστα στοιχεία ζωής και τέχνης. Το Σεπτέμβριο του 1823, οι Τούρκοι κατέστρεψαν την Μονή του Αγίου Αθανασίου, η οποία είχε πυρποληθεί το 1878 από τους Γκέγκηδες. Η Μονή είχε δεκάδες κελιά, που βρίσκονταν στη νότια πλευρά του ναού. Ήταν διώροφο το κτίσμα. Στον κάτω χώρο ήταν οι αποθήκες και οι στάβλοι και επάνω ήταν τα κελιά των μοναχών. Ο Ναός του Αγίου Αθανασίου το καθολικό της ομώνυμης Μονής είναι μονόχωρος, κεραμοσκεπής με νάρθηκα, που βρίσκεται λίγο ψηλότερα απ’ το κεντρικό τμήμα του. Από το ξυλόγλυπτο τέμπλο διασώζονται ορισμένα κομμάτια. Το δάπεδο είναι πέτρινο και σκεπάζεται με σχιστολιθικές πλάκες, οι οποίες έχουν σχήμα σχεδόν ορθογώνιο. Οι τοιχογραφίας έγιναν στα 1611- 1615.

Μέσα στον περίβολο του μοναστηριού, πίσω από το καθολικό, είναι το τετράγωνο μονόκλιτο παρεκκλήσι του Αγίου Αντωνίου. Κτίστηκε το 1748 και είναι Βυζαντινού ρυθμού με τυφλό τρούλο, χωρίς τύμπανο και ισλαμικά πρότυπα Αποτελεί ολόκληρο σχεδόν μια καλά διατηρημένη τοιχογραφία- αγιογραφία

Read more...

Μονή Αγίου Δημητρίου (Βαλέτσικο)

Το μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου ή Βαλέτσικο, βρίσκεται βορειοανατολικά της Τσαριτσάνης. Είναι κτισμένο πάνω σε μία βουνοσειρά. Περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση, όπου αφθονούν τα θηράματα. Η τοποθεσία όπως και το μοναστήρι λέγεται Βαλέτσικο. Πότε ακριβώς κτίσθηκε δεν μας είναι γνωστό. Πιστεύεται ότι είναι κτίσμα του 16ου αιώνα.

Η ιερά μονή του Αγίου Δημητρίου έχει μία ξέχωρη ιστορία για την περιοχή, αφού ακολούθησε τις περιπέτειες του τόπου, λαμπρές και θλιβερές, που αναστάτωσαν τους τελευταίους αιώνες την Εθνικοαπελευθεροτική μας Ιστορία. Η μονή έχει περίπου 40 κελιά δωμάτια, που σώζονται ακόμη και σήμερα και ακόμη μερικά από αυτά είναι θολογυρισμένα. Οι πόρτες των κελιών είναι χαμηλές και στενές.

Το καθολικό έχει μικρές διαστάσεις και είναι ξυλόστεγο και κεραμοσκέπαστο. Στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν όμορφες τοιχογραφίες που από τότε σώζονται μέχρι και σήμερα οι οποίες ανάγονται στον 17ο αιώνα. Το τέμπλο του ναού είναι διακοσμημένο με παλιές εικόνες με μεγάλη αρχαιολογική αξία.

Κατά την εκστρατεία του Ελληνικού Στρατού εναντίον των Τούρκων το 1897, το μοναστήρι γίνεται κέντρο πληροφοριών και συνδέσμου του στρατού μας. Σημαντικό επίσης ρόλο διαδραμάτισε κατά το Μακεδονικό αγώνα και τον αγώνα της Εθνικής Εταιρίας καθώς επικοινωνούσε οπτικά (με συνθηματικές φωτιές) με το μοναστήρι της Ολυμπιώτισσας Ελασσόνας, οπότε και ενημερώνονταν σχετικά το Προξενείο Ελασσόνας για πολλά σημαντικά θέματα. Και κατά την περίοδο 1941- 1944 και αργότερα με την Εθνική Αντίσταση, το μοναστήρι φιλοξενεί συχνά διερχόμενους αγωνιστές, αντάρτικες ομάδες που δρούσανε μεταξύ Ολύμπου και Χασίων και για πολλούς μάλιστα μήνες στέγασε και το Αρχηγείο Ολύμπου.

Το 1767 επισκέφθηκε τη μονή και φιλοξενήθηκε για λίγες ημέρες ο δάσκαλος του γένους Κοσμάς ο Αιτωλός.

Read more...

Τίτλοι βιβλιών

>> 8.4.10

1 ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ
2 ΡΥΘΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ
3 ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΥΡΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ
4 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ STRIEBER WHITLEY
5 Η ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ PAUL JAGOT
6 ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΥΜΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
7 Ο ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
8 ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΩΝΗΣ
9 ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΛΟΥΙ ΓΚΙΓΙΟΥ
10 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΟΥΙ ΓΚΙΓΙΟΥ
11 ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΤΖΑΚ ΛΟΝΤΟΝ
12 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΑΞΙΜ ΓΚΟΡΚΙ
13 Ο ΤΖΟΝΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟ ΝΤΑΛΤΟΝ
14 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΕΛΜΟΥΤ ΒΕΚ
15 ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΌ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΜΙΓΚΕΛ ΑΝΧΕΛ ΑΣΤΟΥΡΙΑΣ
16 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΟΡΙΤΗΣ
17 ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
18 ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
19 ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ
20 ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
21 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ
22 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
23 ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΜΠΑΚΙΩΤΗΣ
24 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΘΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ
25 ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΑΡΞ- ΕΝΓΚΕΛΣ- ΛΕΝΙΝ
26 ΓΑΛΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
27 ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
28 ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΥΛΙΣΜΟΣ Μ.Μ. ΣΙΝΤΟΡΟΦ
29 ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΡΟΖΕΝΤAΛ
30 ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΖΟΝ ΡΙΝΤ
31 ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΙΩΠΗΣ ΑΚΡΙΒΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
32 ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
33 Η ΑΔΕΡΦΗ ΚΟΥΚΟΣ ΒΙΒΙΕΝ ΑΛΚΟΚ
34 ΛΑΙΝΑ ΝΤΟΡΕΤΑ ΠΕΠΠΑ
35 Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
36 ΕΞ ΟΙΚΕΙΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΑΣΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ
37 Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΥΓΟΣ ΕΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ
38 ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΛΕΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
39 ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΖΑΚ ΛΟΝΤΟΝ
40 ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΧΑΝΑ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ
41 ΣΥΡΙΑΝΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΡΟΙΔΗΣ
42 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
43 ΓΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
44 ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
45 ΣΕ ΗΧΟ ΠΛΑΤΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
46 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
47 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
48 ΤΟ ΧΟΥΜΟΡ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
49 ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
50 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
51 Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
52 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
53 ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
54 Ο ΝΕΥΡΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
55 Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
56 Η ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
57 ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
58 Ο ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
59 Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
60 ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
61 Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
62 ΜΙΚΡΟΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
63 ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
64 ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΞΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
65 Ο ΕΡΩΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΑΘΑΣ
66 ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
67 ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΡΑΜΑΖΩΦ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
68 Ο ΦΤΩΧΟΚΟΣΜΟΣ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
69 ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
70 ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
71 Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
72 Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
73 ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
74 ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
75 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
76 ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
77 ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
78 Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
79 Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
80 Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
81 ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
82 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΩΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ SHEKEL
83 ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΙ RAYMOND CHANDLER
84 15 ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΤΡΟ
85 ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
86 Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΑΚΟΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΓΟΥΕΝΤΥ
87 ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΣΠΙΤΙ ΗΡΩ ΠΑΠΑΜΟΣΧΟΥ
88 ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
89 ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑN ΠΡΟΧΑΤΣΚΑ
90 ΤΡΥΠΩΝΑΣ Ο ΦΑΦΑΤΑΛΟΣ ΑΝΝΑ ΚΩΣΤΑΛΑ
91 Ο ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ
92 Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
93 ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ, Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Π. ΙΑΚΩΒΟΣ
94 ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ- ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ
95 ΑΡΧΑΙΑ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ
96 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ-
97 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ-
98 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟ-
99 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ
100 ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ
101 ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΟΤΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
102 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
103 ΤΟ ΜΥΔΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΡΕΙΔΙ ΛΙΛΗ ΛΑΜΠΡΕΛΛΗ
104 ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΑΠΙ ΛΙΛΗ ΛΑΜΠΡΕΛΛΗ
105 ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ-ΛΑΓΟΥ
106 H ΠΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΠΑΝΟΥ
107 ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΛΑΟΥΡΑ ΚΟΝΤ
108 ΈΝΑΝ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΛΙΤΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
109 Ο ΑΝΑΠΟΔΑΡΗΣ ΕΛΕΝΗ ΧΩΡΕΑΝΘΗ
110 ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΥ ΠΕΠΗ ΔΑΡΑΚΗ
111 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΡΑΚΗ
112 ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΕΛΑΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ
113 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΠΟΧΗ ΦΡΟΣΩ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
114 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΦΙΑ ΚΑΣΤΡΗΣΙΟΥ
115 Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΡΑΚΗ
116 ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
117 Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ ΑΙΣΩΠΟΣ
118 ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΚΙΝ
119 ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ! ΛΟΠΕΘΟΣΑ-ΜΠΟΤΕΛΙΑ-ΚΑΝΤΙΑ-ΜΟΡΦΑ
120 ΜΙΚΥ-ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗΣ: ΑΦΡΙΚΗ 1
121 ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
122 ΠΑΡΑΜΥΘΟΘΕΑΤΡΟ 1 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΝΤΗΣ
123 ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΛΗ ΛΑΜΠΡΕΛΛΗ
124 ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΛΗ ΛΑΜΠΡΕΛΛΗ
125 Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΞΕΝΙΟΣ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
126 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ΕΛΙΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
127 ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟ ΕΒΑΜΠΕΝΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
128 Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΚΕΝΑ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΟΥΣΠΕΝΣΚΙ
129 ΈΝΑ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΕΠΗ ΔΑΡΑΚΗ
130 ΑΧ!ΕΙΡΗΝΗ! ΓΙΩΡΓΟΣ Μ. ΜΑΡΙΝΟΣ
131 Η ΔΑΜΑΣΜΕΝΗ ΦΩΤΙΑ ΕΛΦΡΙΝΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΧΑΝΤ
132 Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΗΧΟΣ ΓΚΟΥΙΝΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΓΚ
133 ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ ΦΕΓΓΑΡΑΚΙ ΦΡΟΣΩ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
134 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΣΙΒΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑΛΛΟΥΣΗ
135 ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΡΤΖΗΣ
136 ΤΟ ΓΛΑΡΑΚΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ
137 Ο ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ
138 ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΠΕΠΗ ΔΑΡΑΚΗ
139 ΈΝΑ ΠΙΑΝΟ ΜΕ ΦΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
140 ΟΙ ΑΓΡΙΟΧΗΝΕΣ
141 ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ-ΚΑΛΥΒΟ «ΜΑΛΙΣ»
142 Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ
143 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ- ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ
144 Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΗ
145 ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!
146 ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ
147 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗ! ΦΡΟΣΩ ΧΑΤΟΓΛΟΥ
148 ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΩ ΥΒΕΤ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
149 ΤΟ ΘΑΛΛΑΣΟΔΕΝΤΡΟ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΠΑΝΟΥ
150 Η ΜΙΚΡΗ ΧΙΟΝΑΤΗ «ΜΑΛΙΣ»
151 ΈΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
152 ΤΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ ΜΑΞΙΜ ΓΚΟΡΚΙ
153 ΤΟ ΡΕΠΑΝΙ Α.Ν. ΤΟΛΣΤΟΙ
154 Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΚΛΑΡΑ ΝΤΙΜΙΤΕΡΙ
155 Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΑΧΗΣ
156 Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
157 Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΚΛΑΡΑ ΝΤΙΜΙΤΕΡ
158 Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΚΛΑΡΑ ΝΤΙΜΙΤΕΡ
159 ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΕΦΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ENID BLUTON
160 ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΕΦΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ENID BLUTON
161 ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
162 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
163 ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΧΟΦΜΑΝ
164 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
165 ΡΙΚΙ ΛΕΙΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ
166 ΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΣΙΒΕΤΙΔΗ
167 Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ
168 ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΔΕΤΖΩΡΤΖΗ
169 ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΥ ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΚΡΑΜΣΙ
170 ΈΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
171 ΤΡΕΛΟΒΑΠΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΝΙ ΣΟΥΡΕΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ
172 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ Α. ΜΑΣΤΡΟΜΙΧΑΛΑΚΗ
173 ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ!
174 ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ
175 ΑΠΌ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ
176 ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
177 Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ JANE MAC DON GALL
178 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ HUTCHINSON- KATSHHS
179 ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
180 ΣΟΦΟΚΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Α. ΠΑΝΩΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
181 ΑΙΝΕΙΑΣ Α. ΠΑΝΩΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
182 ΌΤΑΝ ΚΤΙΖΑΜΕ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ Α. ΠΑΝΩΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
183 Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Α. ΠΑΝΩΦΟΡΟΠΟΥΛΟΥ
184 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
185 ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΑΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΡΟΚΚΟΣ
186 ΜΗΧΑΝΕΣ-ΕΡΓΑΛΕΙΑ ALICIA RODRIGUEZ
187 ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ NOS ORIOL
188 ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ROB CAMGELL
189 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ- ΜΑΡΙΝΟΥ
190 ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΑΡΤΣΗΣ
191 Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΑΝΝΑ ΜΠΟΝΠΟΥΑΡ
192 ΓΟΝΙΟΣ ΚΟΡΝΕΛΙΑ ΚΟΥΑΡΤΙ
193 ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΡΟΥΣΚΑ
194 ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΠΙΩΤΗ
195 ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΡΙΚΑ ΤΟΜΑΡΑ
196 ΕΡΕΥΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ZAN PIER VOUAGIE
197 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ
198 ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
199 Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
200 ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΟΣ
201 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ
202 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΑΝ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
203 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ IV ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
204 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ IV ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ
205 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΙΙΙ ΒΑΡΝΑΛΗΣ- ΣΕΦΕΡΗΣ- ΡΙΤΣΟΣ- ΒΡΕΤΑΚΚΟΣ
206 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΙΙΙ ΒΑΡΝΑΛΗΣ- ΣΕΦΕΡΗΣ- ΡΙΤΣΟΣ- ΒΡΕΤΑΚΚΟΣ
207 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΙΙΙ
208 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΙΙ
209 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ Ι
210 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Ι ΚΑΙ ΙΙ
211 ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ
212 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΑ ΑΓΩΓΗΣ
213 ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΟΣ
214 ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΟΣ
215 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
216 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
217 ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ
218 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
219 Η ΡΟΔΙΝΗ ΠΟΛΗ ΖΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ
220 ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ- ΛΑΓΟΥ
221 ΦΕΥΓΩ ΑΓΑΠΗΣΑ ΓΙΟΒΑΝΝΑ
222 ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
223 Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΝΙΚΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
224 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΌΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
225 Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
226 ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ
227 ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ ΣΠΥΡΟΣ ΠΛΑΣΚΟΒΙΤΗΣ
228 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
229 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
230 Η ΜΑΤΖΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ
231 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
232 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ ΤΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
233 ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ
234 ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΜΗΤΣΟΣ ΚΑΣΟΛΑΣ
235 ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΜΓΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ
236 ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΡΣΕΛΑΣ
237 ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
238 ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
239 Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ
240 ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΥΡΙΣΕ ΞΑΝΑ ΝΙΚΟΛ- ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ
241 ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑ
242 ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΙΟΝΙΣΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΓΙΟΣ
243 ΕΡΩΣ,ΘΕΡΟΣ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΑΚΙΝΟΥ
244 ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΚΑΣ
245 ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
246 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΝΥΦΙΚΟ ΜΗΤΣΗ ΒΑΛΑΚΑ
247 ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
248 Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ
249 Ο ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ
250 ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
251 Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΜΟΥΣΗ
252 ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ
253 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΥΜΟΣ ΝΤΟΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
254 ΤΟ ΑΣΤΡΟΛΟΥΛΟΥΔΟ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
255 Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΩΝ ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
256 ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗ
257 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΗ
258 ΑΥΠΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑ
259 ΟΙ ΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΚΑΤΙΑ ΚΙΣΣΟΝΕΡΤΗ
260 Η ΔΕΚΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
261 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΡΝΗ ΛΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
262 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΕΣΣ/ΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
263 Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΕΣΣ/ΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
264 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
265 ΑΧΙΛΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
266 634 ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΦΑΜΠΙΑΝ ΕΣΚΑΛΑΝΤΕ
267 ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ι.
268 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ.
269 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΖΑΝ ΖΑΚ ΡΟΥΣΣΩ
270 ΚΑΛΗΜΕΡΑ-ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΣΣΑΒΕΤΑΣ
271 Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
272 Η ΑΠΌ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
273 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΜΕΝΤΟΘΑ
274 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΙΛΤΣΕΡ
275 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΖΩΝ ΝΗΛ
276 ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΚΕΙΤ ΜΟΣ
277 Η ΘΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ PRISCILA UPPAL
278 ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ DAN BROPWN
279 ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΝΤΕΛ ΓΚΕΡΑΣ
280 ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΤΡΙΝ ΚΙΟΥΣΕ
281 Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΝΟΑ ΓΚΟΡΝΤΟΝ
282 ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΥ PAUL CHRISTOFER
283 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΓΙΑΝ ΓΚΙΓΙΟΥ
284 Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟ0Υ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΤΖΟΥΛΙΟ ΛΕΟΝΙ
285 Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ CARLOS RUIZ ZAPON
286 ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ DENIS LEHANE
287 O ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΠΩΛΛΙΝΑ ΣΙΜΟΝΣ
288 ΖΑΧΙΡ PAULO COELHO
289 Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ELIZABETH COSTOVA
290 ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΣ BLISSET LUTBER
291 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΑΒΙΤ
292 Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑΙΤΗΣ RAYMOND KΙOURY
293 ΦΙΛΗΣΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΔΟΞΙΑ ΑΓΑΡ ΣΕΡΓΚΟΥΝ
294 ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ! ΜΟΧΣΕΝ- ΚΡΟΦΤΣ
295 Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ CALDNELL- THOMASON
296 ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
297 ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΖΙΛΙΑΝ ΦΛΙΝ
298 ΚΙΡΑΖΕ ΣΟΛΜΑΖ ΚΙΑΜΟΥΡΑΝΩ
299 Ο ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΠΩΛΛΙΝΑ ΣΙΜΟΝΣ
300 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ THOMAS HARRIS
301 Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ-ΘΗΒΕΣ Γ. ΛΙΒΡΑΓΚΑ
302 ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΙ ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
303 ΣΑΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΟΝΣΟΝ ΡΕΙΝΤΑΡ
304 ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
305 Ο ΠΑΙΚΤΗΣ Φ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
306 ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ MOSSAHER POTA
307 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ:Η ΑΜΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΑ MASSIMO MANFREDI VALERIO
308 OI ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΖΗΣ
309 ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΖΗΣ
310 ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΖΗΣ
311 ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ CLAUDIO GAMGA
312 ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ
313 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
314 Η ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΧΕΡΑΣ
315 ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΜΥΚΗΝΕΣ-ΝΑΥΠΛΙΟ-ΤΥΡΗΝΘΕΣ-ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΣΠΑΘΑΡΗ- ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
316 ΠΟΙΚΙΛΑ Τ. ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ
317 ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΒΑΣΩ ΚΑΤΡΑΚΗ
318 ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΓΚΕΟΡΓΚΕ ΑΜΑΝΤΟ
319 ΤΟ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΥ
320 ΑΝΜΝΗΣΕΙΣ ΝΕΡΑΙΔΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΥ
321 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΝΤΟΝ.
322 ΑΝΑΣΑΣΜΟΙ ΘΑΝΑΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
323 ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ
324 ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ
325 ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΖΙΑΜΠΙΡΗΣ
326 Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ
327 ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΙΖΥΗΝΟΣ
328 Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΚΗΣ
329 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ:ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΠΤΟΥ ΡΟΪΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
330 ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
331 Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
332 ΥΜΝΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
333 ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
334 ΣΚΥΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ Ι. ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
335 ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
336 ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
337 ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0 ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
338 ΕΝ ΣΙΩΠΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
339 ΤΟ ΒΑΙΤΤΕΝΙΩ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗ
340 Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ
341 ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ ΜΑΡΩ ΔΟΥΚΑ
342 ΟΙ ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΟΙ ΛΕΜΟΝΑΔΕΣ ΜΑΡΙΑ ΔΟΥΡΜΟΥΣΗ
343 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΗΤΣΟΥ
344 ΦΙΛΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΒΑΤΡΑΧΟ ΣΟΦΙΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ
345 ΤΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΛΙΚΕΡ ΓΙΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ
346 ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΟΣ ΘΑΝΟΣ
347 ΠΕΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ
348 ΕΤΣΙ ΓΟΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΟΥ
349 Η ΜΑΡΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΟΥ
350 ΑΜΑΝ…ΑΜΑΝ! ΑΛΚΥΟΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
351 Ο ΚΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΝΕΛΗΣ
352 ΠΙΚΡΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΑΣΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
353 Η ΖΩΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
354 ΕΠΙΛΟΓΗ!!! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
355 ΕΠΙΛΟΓΗ! ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
356 ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ Ά ΚΟΜΝΗΝΟΣ,Ο ΦΙΛΟΛΑΟΣ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ-ΛΑΓΟΥ
357 Η ΧΡΥΣΩ ΡΙΤΑ ΜΠΟΥΜΠΗ-ΠΑΠΑ
358 Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
359 ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ
360 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑΣΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
361 ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΤΖΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
362 ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
363 ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΔΟΜΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
364 ΑΝΝΑ Π.(ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΑΝΤΑΡΤΙΣΑΣ) ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΑΙΝΑΣ
365 ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΙΚΗ ΣΕΓΔΙΤΣΑ
366 Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΒΑΓΕΝΑΣ
367 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΠΑΙΔΟΚΟΜΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
368 Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ
369 ΚΡΙΤΙΚΙ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ Μ. ΑΥΓΕΡΗ
370 ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΙΤΗΣ
371 ΔΙΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΕΡΓΑ Α ΜΑΚΑΡΕΝΚΟ
372 ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΡΚΟΥ ΑΥΓΕΡΗ
373 ΛΥΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΕΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ
374 BEETHOVEN BEETHOVEN
375 ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ Α. ΝΑΝΟΥ-ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗ
376 Ο ΦΤΩΧΟΚΟΣΜΟΣ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
377 ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΡΚ ΤΟΥΕΙΝ
378 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΓΚΙΝΤΕ ΜΟΠΑΣΑΝ
379 ΜΠΟΡΙΣ ΓΚΟΝΤΟΥΡΟΦ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΚΙΝ
380 Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΥΓΚΟ
381 ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΝΕΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
382 ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΣ
383 ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
384 ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΕΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
385 Η ΖΩΗ ΜΟΥ BOB DYLAN
386 Ο ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΙΕΣ ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ
387 Η ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΤΕΡ ΣΛΕΜΙΛ ΑΝΤΑΜΠΕΡ ΦΟΝ ΣΑΜΖΟ
388 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΡΕΜ ΛΕΒΙΤΑΝ
389 ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ
390 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ
391 ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ι ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ
392 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ
393 ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 200 Δ.Γ. ΤΣΑΟΥΣΗ
394 ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 200 Δ.Γ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ
395 ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 200 ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΩΝ
396 Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ Μ.ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
397 ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ν. Α. ΚΟΥΝ
398 Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΥΧΝΟΣ
399 ΠΩΣ ΖΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΖΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΛΟΜΠΟΒΑ-ΟΖΕΡΕΤΣΚΑΙΑ
400 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΗ ΖΩΙΔΗ
401 ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ 2
402 ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΙΣΑΑΚ ΑΣΙΜΩΦ
403 ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΣΑΑΚ ΑΣΙΜΩΦ
404 ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ
405 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕΡΒΙΝ ΛΕΒ ΖΙΤΟΜΙΡΣΚΙ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ
406 ΦΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Λ. ΣΙΚΟΡΟΥΚ
407 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 30
408 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 28
409 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 24
410 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 16
411 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 14
412 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 11
413 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 3
414 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 8
415 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 55
416 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 54
417 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 53
418 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 52
419 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 51
420 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 50
421 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 49
422 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 48
423 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ 1
424 ΑΠΑΝΤΑ ΜΑΡΞ- ΕΝΓΚΕΛΣ ΤΟΜΟΣ ΙΙ
425 ΑΠΑΝΤΑ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ 1
426 ΑΠΑΝΤΑ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΓΚ 2
427 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΡΞ
428 ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
429 Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΝΟΡ ΟΥΟΚΕΡ
430 ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΤΟΜΟΣ Γ΄
431 ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ-ΛΕΝΙΝΙΣΜΟΥ
432 ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
433 ΑΝΑΛΑΩΠΕΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΠΣΟΥΡΑΚΗΣ
434 ΕΤΣΙ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΪΝΗΣ
435 ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΑΖΙΖ ΝΕΣΙΝ ΤΟΜΟΣ Β΄
436 ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟΜΟΣ Α΄
437 ΤΟ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
438 ΕΟΙΛΟΓΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
439 ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΟΥΤΗΡΑΣ
440 ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΑΖΙΖ ΝΕΣΙΝ
441 ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ
442 ΑΠΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΤΖΙΟΥΛΑΣ
443 ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ
444 ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΟΥΣΤΟΣ
445 ΠΟΡΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ
446 ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ ΒΟΙΣΚΟΥ
447 ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΣ
448 ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΛΩΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
449 ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΑΚΗΣ ΑΔΑΜΟΣ
450 ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΗΜΟΙ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΔΑΡΙΤΗ
451 ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
452 ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΚΕΡΙ ΤΗ………. ΗΛΙΑΣ ΛΕΦΟΥΣΗΣ
453 ΜΟΥΡΑΓΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΝΙΩΤΗΣ
454 ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ"ΜΝΗΜΗ" ΜΗΤΣΑΚΗΣ
455 ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΛΙΑΚΡΙΒΗ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
456 ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ
457 ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΑ Π.Β. ΠΑΣΧΟΥ
458 ΤΗΣ ΠΡΩΙΜΗΣ ΝΙΟΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΣΑΚΙΔΗΣ
459 Ο ΓΙΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
460 23 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Phiilip Ramonet Yves- Mateiin
461 Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΟΛΕΤ
462 ΈΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ-ΡΕΝΤΗΣ
463 Η ΣΦΗΓΚΟΦΩΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ-ΡΕΝΤΗΣ
464 ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΦΩΣ
465 Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
466 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΣΜΟΣ ΝΤΑΝΙΕΛ ΧΑΜΕΤ
467 ΔΙΑΤΑΣΣΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙΣ ΠΟΥΛΙΑΝ ΣΕΜΙΟΝΟΦ
468 Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
469 ΣΟΦΙΑ ΣΛΗΜΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΙΣΡΑΧΗ
470 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 1
471 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 7
472 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 6
473 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 5
474 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 2
475 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 3
476 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 4
477 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 21
478 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 20
479 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 23
480 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 22
481 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 13
482 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 11
483 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 12
484 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 10
485 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 9
486 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 8
487 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 17
488 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 18
489 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 19
490 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 16
491 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 15
492 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 14
493 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 44
494 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 45
495 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 46
496 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 47
497 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 38
498 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 39
499 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 40
500 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 41
501 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 42
502 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 43
503 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 29
504 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 28
505 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 27
506 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 26
507 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 25
508 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 24
509 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 37
510 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 36
511 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 35
512 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 34
513 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 33
514 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 32
515 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 31
516 ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΝΙΝ 30
517 ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΠΑΝΤΩΝ ΛΕΝΙΝ
518 ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΑΠΑΝΤΩΝ ΛΕΝΙΝ
519 ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΙΑΣ ΓΕΝΕΑΣ ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
520 ΑΡΙΣΤΙΑΣ Ι. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΩΙΔΗΣ
521 Η ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΙΖΑΚΗΣ
522 ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
523 ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
524 ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ
525 ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΠΑΝΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ
526 292 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ ΓΙΩΡΓΗΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ
527 ΕΞΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΌΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ
528 Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
529 Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ- ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
530 ΕΤΣΙ.. ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΪΝΗΣ Κ.
531 ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ, ΛΑΘΟΣ! ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
532 Ο ΔΡΟΜΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΕΝΤΗΣ
533 ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ
534 Η ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΡΑΓΚΙΑΣ
535 ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΡΑ ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
536 ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
537 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
538 ΟΙ ΜΑΓΓΙΣΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΙΔΗ
539 Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
540 Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
541 «ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ» ΧΡΥΣΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ
542 ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ
543 ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΡΑΚΗΣ
544 ΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
545 ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΚΟΥΚΙΑ ΕΥΗ ΣΑΛΤΟΥ
546 ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΔΑΝΑΗΣ ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
547 ΚΑΝΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΦΤΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΜΗΤΣΗ ΒΑΛΑΚΑ
548 ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ ΤΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
549 ΔΙΧΩΣ ΘΕΟ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΕΡΖΑΚΗΣ
550 Η ΠΟΡΤΑ ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΑΛΟΥ
551 ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ-ΑΝΤΝ
552 ΦΥΛΑΞΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΜΙΤΖΗΣ
553 ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΜΑΚΡΗ
554 ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
555 ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΤΖΟΥ ΝΙΚΟΣ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
556 ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ
557 ΤΑ 39 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΖΩΝ ΜΠΙΟΥΚΑΝ
558 ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΓΟΥΝΙΑΣ
559 ΑΜΙΛΗΤΑ,ΒΑΘΙΑ ΝΕΡΑ ΡΕΑ ΓΑΛΑΝΑΚΗ
560 ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ
561 ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ
562 ΑΝΝΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΝΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Δ.
563 Η ΤΡΙΧΡΟΝΗ ΕΠΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
564 Η ΤΡΙΧΡΟΝΗ ΕΠΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
565 ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΒΟΣ
566 Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΙΚΟΣ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ
567 ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
568 ΑΠΩΝ ΜΙΡΕΛΛΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
569 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
570 ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΣ
571 Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ ΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΜΑΡΙΝΟΣ
572 ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΑΤΟΣ
573 ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΔΣΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΡΟΖΗΣΗΣ
574 ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΖΗΣΗΣ ΣΚΑΡΟΣ
575 ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΑΓΝΟΥ ΓΕΩΡΓ.
576 ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΜΠΑΤΙΕΛΟΣ
577 ΤΑ ΧΡΥΣΟΥΦΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΚΛΕΑΣ ΠΕΠΗ ΔΑΡΑΚΗ
578 ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΟΥΛΦ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ
579 Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ
580 Ο ΜΠΕΛΕΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
581 ΟΙ ΔΟΥΒΛΙΝΕΖΟΙ ΤΖΕΗΜΣ ΤΖΟΥΣ
582 Η ΦΟΝΙΣΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ
583 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΙΚΕΝΣ
584 ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΕΡΜΟΝΤΟΦ
585 Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΟΦ
586 ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΙΝ ΝΤΡΟΥΝΤ! ΤΣΑΡΛΣ ΝΤΙΚΕΝΣ
587 ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΚΥΝΤΕ ΜΩΠΑΣΣΑΝ
588 ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΙΒΑΝ ΤΟΥΡΓΚΕΝΕΦ
589 Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΜΙΛ ΖΟΛΑ
590 ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ 1
591 ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ 2
592 ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ 3
593 ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ 4
594 ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ 5
595 ΑΠΑΝΤΑ ΛΟΡΚΑ 6
596 ΠΟΜΠΗΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΧΑΡΙΣ
597 Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΜΑΤΙΛΝΤΕ ΑΣΕΝΣΙ
598 ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΖΕΙΜΣ ΕΛΡΟΙ
599 ΟΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΙ ΙΑΝ ΡΑΝΚΙΝ
600 Ο ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΙΤΟΥΣ ΜΙΛΕΡ
601 ΣΜΥΡΝΗ Π. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΨΗΣ
602 CHANEL NO 5 HOFFMAN ZILLIANE
603 Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΑ ΤΟΥ ΤΖΟΑΝ ΧΑΡΙΣ
604 Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΜΑΣΙΜΟ ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ ΒΑΛΛΕΡΙΟ
605 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΓΚΙΝΤΕ ΜΟΠΑΣΑΝ
606 ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ SMITH WILBUR
607 ΌΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ . . . . ΜΑΓΚΙ Ο’ ΦΑΡΕΛ
608 ΤΟ ΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ MICHCL FABER
609 ΟΙ ΣΙΩΠΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΖΙΛΜΠΕΡ ΣΙΝΟΥΣ
610 ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ GΑSTON LEROUX
611 ΤΟ ΚΛΕΙΔΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΙΚΛ ΚΟΡΝΤΥ
612 ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ
613 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑΚΗ ΜΑΜΑΤΣΗ
614 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ ΤΡΑΝΤΑΦΥΛΙΔΗ
615 ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ Γ. ΒΑΡΒΟΓΛΗ
616 ΛΕΞΙΚΟΝ ΛΑΤΙΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΣΤΕΦ. ΚΟΥΜΑΝΟΥΔΗ
617 ΤΟ ΜΙΚΡΟ MICHI.PRES.ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ
618 ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ
619 ΈΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΜΠΕΤΥ ΣΜΙΘ
620 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΥΑ ΧΕΛΕΡ
621 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ MIEP GIES
622 Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
623 Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
624 Η ΦΩΤΙΑ Δ. ΧΑΤΖΗΣ
625 ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝΗΣΥΧΑ Μ. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
626 ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
627 ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
628 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
629 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ
630 ΝΑΝΑ ΕΜΙΛ ΖΟΛΑ
631 ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΡΙΓΑΣ ΜΑΝΚΛ ΧΕΝΙΝΓΚ
632 Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΑΤΡΕΑ A.Z HARTLEY
633 Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ TOM EGELANB
634 Ο ΚΑΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΣΒΕΙΚ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒ ΧΑΣΕΚ
635 ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ! ΚΡΟΦΤΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΟΣΧΕΝ ΖΑΝΑ-
636 ΤΟ ΣΑΡΑΙ ΤΗΣ ΒΑΛΙΔΕ GOODWIN ZASON
637 ΚΡΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ Μ. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
638 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΚΑΡΛΟ ΚΟΛΝΤΟΝΙ
639 ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗ ΠΑΠΑ
640 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΣΟΤΕΡ ΜΑΡΚ ΤΟΥΕΙΝ
641 ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ DAN BROWN
642 ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΔΑΜΟΚΛΗ ΝΑΖΙΜ ΧΙΚΜΕΤ
643 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΝΑΝΟΥ
644 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
645 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΕΛΟΥΝΤΙΟ Κ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΝΑΝΟΥ
646 ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ-ΡΕΝΤΗΣ
647 Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΘΩΜΑ ΧΑΡΙΕΤ ΜΠΙΤΣΕΡ- ΣΤΟΟΥ
648 20.000 ΛΕΥΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ
649 ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΜΑΡΚ ΤΟΥΕΙΝ
650 ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
651 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΓΚΕΙΣΑΣ ARTHUR GOLDEN Β'
652 ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΥΡΟΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΚΙΓΕΡΜΟ ΑΡΙΑΓΑ
653 ΝΟΥΡΜΠΑΝΟΥ Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΖΑΝ- ΜΙΣΕΛ ΤΙΜΠΟ
654 ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΤΖΟΑΝ ΧΑΡΙΣ
655 Η ΔΙΚΗ ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ
656 ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΣΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΙΑΝ ΡΑΝΚΙΝ
657 Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ THOMAS KENEALLY
658 ΠΟΛΥΑΝΝΑ ΕΛΕΟΝΟΡ ΠΟΡΤΕΡ
659 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΞΙΜ ΓΚΟΡΚΙ
660 ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΠΑΣΚΑΛ ΜΠΡΥΚΝΕΡ
661 Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΤΩΝΑΣ MATILDE ASENSI
662 Η ΠΟΡΦΥΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΙΑ ΖΙΛΜΠΕΡΤ ΣΙΝΟΥΕ
663 Ο ΤΥΦΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΑΤΓΟΥΝΤ
664 ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΚΑΘΡΙΝ ΦΙΣΕΡ
665 ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΕΝΙΝΓΚ ΜΑΝΚΛ
666 ΕΛΙΛΟΥ Η ΚΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΠΡΙΖΤ ΟΜΠΕΡ
667 ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ C.Z. SANSON
668 ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΠΡΕΝΤΑ ΤΖΟΥΣ
669 Ο ΔΙΠΛΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΦΟΛΣ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΜΠΛΑΚ
670 ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ EASTON ELLIS BRET
671 ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΡΧΑΝ ΠΑΜΟΥΚ
672 ΧΙΜΑΙΡΑ ΒΑΛΛΕΡΙΟ ΜΑΣΙΜΟ ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ
673 ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΡΟΥΜΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Τ
674 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΡΑΚΟΣΥΛΛΕΚΤΗ KIRK DOUGLAS
675 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΥΔΑΣ GORDON MCGILL
676 Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ΒΑΛΛΕΡΙΟ ΜΑΣΙΜΟ ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ
677 ΤΟ ΡΟΜΑΤΣΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ
678 Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΣΑΤΕΡΛΥ LAWRENCE
679 Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΕ MATTHEN REARL
680 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΙΛΤΣΕΡ
681 ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΙΛΕΙΝ ΠΕΙΓΚΕΛΣ
682 ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΕΙΛΟΡ
683 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ZOSTEIN GAARDEN Β'
684 ΙΣΗΜΕΡΙΑ MICHAEL WHITE
685 ΥΠΟΠΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΙΝΤΣ
686 Η ΔΙΑΘΗΚΗ LEWIS RERDNE
687 Η ΔΙΚΗ ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ
688 ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΧΑΜΦΡΕΥ ΚΟΜΠ
689 ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΗ ΡΟΜΕΝ ΡΟΛΑΝ
690 ΣΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΡΟΖΕΝΤΑΛ
691 ΤΟ ΠΟΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΙΝ ΟΣΚΑΡ ΟΥΑΙΛΝΤ
692 Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
693 Η ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΦΤΕΡΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ
694 ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
695 ΒΟΗΘΗΜΑ ΝΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΡΟΥΣΟΣ
696 ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΟΓΟΣ ARTHUR PHILLIPS
697 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
698 ΧΑΜΕΝΗ ΚΗΠΟΙ MARTHA GRIMES
699 Η ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΚΕΛ ΧΕΝΙΝΤΚ
700 ΓΚΡΙΖΕΣ ΨΥΧΕΣ ΦΙΛΙΠ ΚΛΟΝΤΕΛ
701 ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΣ
702 ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΤΡΙΑ ΒΙΚΤΩΡ ΟΥΓΚΩ
703 Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ '50 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΙΟΥΖΙΟΥΛΗΣ
704 Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΠΥΡΟΜΑΓΛΟΥ
705 ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΗ ΤΣΟΥΧΛΑΡΗ
706 Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΖΑΚ ΛΟΝΤΟΝ
707 Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΙΒΙΟΥ ΡΕΜΠΕΡΕΑΝΟΥ
708 ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Ι. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
709 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΣΣΔ
710 ΑΒΓΚΕΔΑΣ Η Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΧΑΝ ΖΙΛΜΠΕΡ ΣΙΝΟΥΕ
711 Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ LEWIS RER DYE
712 ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΝΤΙΜΟΦ
713 ΤΑ ΚΑΠΝΑ ΝΤΙΜΙΤΑΡ ΝΤΙΜΟΦ
714 Η ΚΡΥΠΤΗ ROMAIN SARDON
715 Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
716 ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΩΝ TAKASHI MATSUOKA
717 ΕΓΩ, Η ΘΕΑ ΑΛΑΜΕΝΤΙΝ ΡΑΜΠΕ
718 ΣΛΗΡΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΛΕΟΠΟΛΔΟΣ ΜΑΖΟΧ
719 ΣΑΚΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑΛΑ STEPHEN KING
720 ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΓΚΡΑΝΤ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ
721 ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΙΔΩ
722 ΛΟΥΜΠΕΝ ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
723 Η ΜΠΟΜΠΑ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΕΛΗΣ
724 Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ
725 ΦΩΤΕΙΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΕΑΣ
726 ΑΔΕΡΦΟΙ ΓΙΕΡΣΟΦ Β. ΚΟΤΣΕΤΟΦ
727 Ο ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
728 ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
729 ΈΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΤΟΜΟΣ Β'
730 ΟΙ ΑΣΑΣΙΝΟΙ THOMAS GIFFORD
731 Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ZED RUBENFELD
732 ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΡΟΖΑΜΟΥΝΤ ΠΙΛΤΣΕΡ
733 ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΧΕΡΙ JOHN IRVING
734 GODEX LEV GROSSMAN
735 Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΤΖΑΚ ΛΟΝΤΟΝ
736 Ο ΑΓΓΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΑΙΚΛ ΟΝΤΑΑΤΖΕ
737 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΤΡΕΙΣΥ ΣΕΒΑΛΙΕ
738 ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ STEVE BERRY
739 Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΙΝΔΟΝΗΣ ΧΟΥΛΙΑ ΝΑΒΑΡΡΟ
740 Η ΠΕΛΑΓΙΑ Κ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΟΝΑΧΟΣ Β. ΑΚΥΝΙΝ
741 ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΜΟΥΡΑΤ ΚΕΝΙΖΕ
742 ΤΟ ΠΟΤΡΑΙΤΟ ΤΟΥ ΝΤΟΡΙΑΝ ΓΚΡΕΗ ΓΟΥΑΙΛΝΤ
743 ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
744 Ο ΠΥΡΓΟΣ ΦΡΑΝΤΣ ΚΑΦΚΑ
745 ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛ ΦΡΑΝΣ
746 ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ
747 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΙΑΔΟΥ
748 ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΚΙΡΑ ΣΙΝΟΥ
749 ΟΥΔΕΝ ΝΕΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Ε.Μ. ΡΕΜΑΡΚ
750 ΠΩΣ ΔΕΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ Ν. ΟΣΤΡΟΦΣΚΙ
751 ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΙ Κ. ΣΙΜΟΝΟΦ
752 ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΡ.0 ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
753 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ….. ANN-TIRONE SMITH MARY
754 ΈΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
755 ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΙΟΥΛΗΣ ΚΑΡΕΝ ΡΟΜΠΕΡΤΣ
756 ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΤΑΣΟΣ ΒΟΥΡΝΑΣ
757 ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΙΑΝ ΡΑΝΚΙΝ
758 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΓΙΩΡΓΗ ΜΩΡΑΪΤΗ
759 ΑΛΦΟΘΗΚΑΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΔΕΡΗ
760 ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΓΕΣ ΜΗΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
761 ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
762 ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ
763 ΑΠΙΣΤΕΦΤΗ ΚΛΟΠΗ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ
764 Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ Α. ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
765 ΟΙ ΚΛΟΥΒΕΣ ΖΗΖΗΣ ΣΚΑΡΟΣ
766 ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΙΩΤΗΣ
767 ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
768 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
769 Η ΜΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
770 ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΑΣΤΕΡΗ
771 Ο ΣΑΛΒΑΡΑΣ ΜΠΑΜΠΗ ΛΕΩΝΙΔΑΚΗ
772 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
773 ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
774 ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ' ΕΞΗΣ ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
775 Η ΓΑΛΑΡΙΑ ΝΟ .7 ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΖΙΑΣ
776 ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΤΥΠΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
777 ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΖΗΖΗΣ ΣΚΑΡΟΣ
778 Ο ΞΕΝΟΣ ΤΙΤΟΥΣ ΠΟΠΟΒΙΤΣ
779 ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΑΝΚΟΣ
780 ΜΑΡΙΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ
781 ΑΔΕΡΦΟΙ ΓΙΕΡΣΟΦ Β. ΚΟΤΣΕΤΟΦ
782 ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ ΜΙΓΚΕΛ ΟΤΕΡΟ ΣΙΛΒΑ
783 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΝΌΣ ΚΟΥΡΕΑ ΤΖΟΒΑΝΙ ΤΖΕΡΜΑΝΕΤΤΟ
784 ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΦΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ
785 ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ- ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
786 ΤΟ ΛΑΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
787 Η ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΛΚΗ ΖΕΗ
788 ΌΤΑΝ ΣΚΑΒΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ
789 Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΞΕΝΟΠΟΥΛΟΣ
790 ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
791 ΕΝΑΣ ΕΡΩΤΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΡΙΝΑ ΣΕΡΕΝΙ
792 Η ΜΑΝΑ ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
793 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΑΝΤΡΕΑ ΦΡΑΓΚΙΑ
794 Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΣΑΧΡΑΖΑΤΑ Α. ΠΗΓΗ ΒΑΣΙΛΗ
795 ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΑΝΚΟΣ
796 ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΖΙΟΥΛΑΣ
797 ΈΝΑ ΗΡΩΙΚΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
798 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΟΜΕΝΟΣ Β'
799 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΦΩΤΗΣ ΑΓΓΟΥΛΕΣ
800 ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΩΝ ΙΣΚΙΟ ΤΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
801 ΠΟΙΗΜΑΤΑ Κ.Γ. ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ
802 ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΖΑΜΠΕΛΗΣ
803 ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ - ΜΩΥΣΗΣ - ΧΡΙΣΤΟΣ -ΜΩΑΜΕΘ
804 ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΑΤΣΙΔΗ
805 Η ΚΡΑΥΓΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
806 ΜΑΚΡΟΝΗΣΙΩΤΗΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
807 ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
808 ΓΚΙΑΟΥΡ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΠΕΡΙΚΛΗ
809 ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΑ ΜΙΑΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
810 ΤΑ ΚΡΙΝΑ ΔΕ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗ ΠΑΠΑΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
811 ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΥΡΙΛ ΤΟΠΑΛΟΒ
812 ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ
813 ΠΕΖΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΝΑΛΗ
814 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΙΦΙΓΕΝΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
815 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ
816 ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ
817 ΡΟΔΙΑ ΜΗΤΣ¨ ΜΗΤΣΗΣ
818 ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΜΗΤΣ¨ ΜΗΤΣΗΣ
819 3Β ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΗΤΣ¨ ΜΗΤΣΗΣ
820 ΡΟΜΒΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΩΤΗΣ
821 ΦΕΝΤΕΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣ¨ ΜΗΤΣΗΣ
822 Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΙΤΣΑΡΑ Θ. Ι
823 ΣΤΟ ΜΑΧΑΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΜΗΤΣ¨ ΜΗΤΣΗΣ
824 ΤΟ ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥΛΑΣ ΜΗΤΣ¨ ΜΗΤΣΗΣ
825 Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
826 ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΡΙΤΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
827 ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ
828 ΠΕΤΡΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ
829 ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
830 Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΜΟΣ Α'
831 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ ΣΤΕΡΓΙΟ ΣΠΑΣΣΕ
832 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛ ΦΡΑΝΣ
833 ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ ΙΛΙΑ ΕΡΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
834 ΠΟΛΥΑΝΝΑ ELEANOR PORTEP H.
835 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΗΡΩΑΣ Ε. Ρ. ΓΚΡΟΥΛΙΧ
836 ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΓΙΟΡΓΚΕ ΑΜΑΝΤΟ
837 ΚΙ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΑΛΑΝΗ ΓΙΩΡΓΗ ΓΡΙΒΑ
838 ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ
839 ΤΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΥΓΓΕΛΙΑ
840 Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ Β.ΜΙΧ. ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ
841 ΠΟΤΡΑΙΤΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΥΡΙΩΤΗΣ
842 ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΛΠ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ
843 ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΖΙΟΥΛΑΣ
844 ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
845 ΠΕΖΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
846 ΑΝ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ; ΡΑΟΥΛ ΦΟΛΛΕΡΟ
847 ΠΩΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ Κ ΟΙ ΘΕΕΣ ΓΙΑΡΟΣΛΑΒΣΚΙ
848 ΚΑΓΩ ΑΝΑΠΑΥΣΩ ΥΜΑΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ- ΚΑΡΟΥΣΗ
849 ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΞΟΡΙΑ ΜΙΓΚΕΛ ΝΤΕ ΣΑΛΑΜΠΕΡΤ
850 ΦΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΟΥ
851 ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΔΙΔΩ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
852 1825 ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Θ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
853 ΔΕ ΔΟΥΛΩΝΩ…ΔΕΝ ΑΠΟΓΡΑΦΩ! ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
854 ΣΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ . . . ΣΠΗΛΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
855 ΤΩΝ ΕΝ ΕΡΗΜΙΑΙΣ ΚΑΙ ΟΡΕΣΙ. . . ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΡΟΥΤΣΟΣ
856 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Ζ'
857 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Α'
858 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Δ'
859 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Α'
860 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 22
861 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Δ'
862 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 18
863 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 15
864 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 13
865 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 13
866 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 19
867 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 14
868 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 16
869 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Β'
870 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 20
871 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 21
872 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Η'
873 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 23
874 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ
875 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΙΑ'
876 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 17
877 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Θ
878 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤ'
879 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Ε'
880 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Γ'
881 ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Β'
882 ΨΙΘΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ
883 ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΤΕΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
884 ΜΕΓΑ ΛΕΞΙΚΟΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΚΟΝΤΕΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
885 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Γ. ΑΣΠΡΕΑΣ
886 ΑΠΌ ΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΟΝ 20ο- ΕΛΛ.ΖΩΓΡΑΦΟΙ 1
887 20ος ΑΙΩΝΑΣ- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΙ 2
888 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ- ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ ΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ Ι 1
889 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2
890 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 3
891 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 4
892 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
893 ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
894 Ο ΤΡΙΜΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
895 Η ΜΕΛΩΔΙΑ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
896 Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΛΥΑΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. . . ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΥΜΕΟΝΟΓΛΟΥ-ΚΑΤΣΟΥΛΗ
897 ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 1826-1974 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ Δ'
898 ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 1826-1974 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ Ε'
899 ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 1826-1974 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ Ζ'
900 ΝΕΩΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 1826-1974 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ ΣΤ'
901 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΖΥΛ ΜΙΣΕΛΕ Α'
902 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΖΥΛ ΜΙΣΕΛΕ Β'
903 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΖΥΛ ΜΙΣΕΛΕ Γ'
904 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΖΥΛ ΜΙΣΕΛΕ Δ'
905 ΥΓΕΙΑ 10
906 ΥΓΕΙΑ 9
907 ΥΓΕΙΑ 8
908 ΥΓΕΙΑ 7
909 ΥΓΕΙΑ 6
910 ΥΓΕΙΑ 5
911 ΥΓΕΙΑ 4
912 ΥΓΕΙΑ 3
913 ΥΓΕΙΑ 2
914 ΥΓΕΙΑ 1
915 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 8
916 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 7
917 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 6
918 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 5
919 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 4
920 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 3
921 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 2
922 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ 1
923 ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΚΟΥΣΤΩ
924 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΚΟΥΣΤΩ
925 ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΡΑΛΛΙΩΝ ΚΟΥΣΤΩ
926 ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΟΥΣΤΩ
927 ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΚΟΥΣΤΩ
928 Η ΦΑΛΑΙΝΑ ΚΟΥΣΤΩ
929 Ο ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΣΤΩ
930 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 8
931 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 7
932 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 6
933 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 5
934 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 4
935 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 3
936 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 2
937 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 1
938 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 12
939 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 11
940 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 10
941 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 9
942 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 20
943 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 19
944 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 16
945 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 15
946 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 14
947 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 13
948 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 20
949 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 19
950 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 18
951 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 17
952 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 24
953 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 23
954 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 22
955 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 21
956 ΦΡΟΙΝΤ
957 ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ-ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
958 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 4
959 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 3
960 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 2
961 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 1
962 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 7
963 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 6
964 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 5
965 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 10
966 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 9
967 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ Θ. ΧΑΡ ΜΗΧΙΩΤΗ 8
968 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 12
969 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 11
970 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 10
971 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 9
972 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 8
973 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 7
974 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 6
975 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 5
976 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 4
977 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 3
978 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 2
979 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ «ΠΑΙΔΕΙΑ» 1
980 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ Ε'
981 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Δ'
982 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ'
983 ΚΕΝΤΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Α'
984 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΩΓΡΑΦΟΙ Β'
985 ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ ΙΒ'
986 ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΙΓ'
987 ΗΠΕΙΡΟΣ ΙΕ'
988 ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΤ'
989 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤ'
990 ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΙΑ'
991 ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΣΤ'
992 ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΙΗ'
993 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΘ'
994 ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΙΣΤ'
995 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΙΔ'
996 ΚΥΠΡΟΣ ΙΖ'
997 ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΠΕΛ ΚΑ'
998 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΚΕ'
999 ΚΡΗΤΗ ΚΔ'
1000 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΒ'
1001 ΑΘΗΝΑ Κ'
1002 Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ι'
1003 ΘΕΣΣΑΛΙΑ Θ'
1004 ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ '30 Η'
1005 ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ζ'
1006 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 1971
1007 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 1970
1008 ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 1969
1009 ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ - ΣΤ’ ΑΡΜΑΤΑ 1940-1945
1010 ΤΟ ΚΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 1949-1955 7
1011 ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
1012 Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ
1013 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ TIME- LIFE Α' ΚΑΙ Β'
1014 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ TIME- LIFE Α' ΚΑΙ Β'
1015 BULGARIA TODOR ZHIVKON
1016 ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΒΑΣ
1017 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΑ
1018 ΑΠΌ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΕΤΡΟΥ ΛΙΝΑΡΔΟΥ
1019 ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΚΚΟΣ
1020 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ EDWARD LUCIE SMITH
1021 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ EDWARD LUCIE SMITH
1022 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΨΑ
1023 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΗΛΙΑ ΛΑΣΚΑΡΗ Α'
1024 ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ UNESCO
1025 ΝΟΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
1026 ΠΡΟΣΩΠΑ Κ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΜΑΛΙΑ ΜΕΓΑΠΑΝΟΥ
1027 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΡΓΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΝΑΔΗ
1028 Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΛΩΝΑΣ
1029 ΠΑΡΘΕΝΩΝ ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
1030 ΟΨΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
1031 ΤΟ 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
1032 ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.
1033 ΔΟΚΙΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Α'
1034 Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΩΝ. ΛΕΦΑ
1035 Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΩΝ. ΛΕΦΑ
1036 ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 1929-1933 Γ'
1037 ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 1918-1924 Α'
1038 ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε 1918-1949 Α'
1039 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
1040 ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ
1041 ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΓΑΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΟΓΚΑΡΗ
1042 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗ ΛΙΟΓΚΑΡΗ
1043 ΝΗΛΙΟΣ ΣΟΦΙΑ ΔΑΡΑΚΟΥ
1044 ΤΑΞΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΥ ΠΕΠΗ ΔΑΡΑΚΗ
1045 ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
1046 Ο ΣΤΡΑΤ.ΠΑΤΕΡ.Κ ΔΑΣΚ.ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ
1047 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΕΛΕΝΗ ΦΛΩΡΑΤΟΥ-ΠΑΙΔΟΥΣΗ
1048 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΙΜΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
1049 ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΑΠΌ ΤΝ ΚΑΤΟΧΗ Κ ΤΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ
1050 ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΩΝ ΛΑΜΠΕΡΩΝ ΧΑΛΙΚΙΩΝ ΛΙΖΑ ΚΟΝΤΟΜΙΧΑΛΟΥ
1051 Κ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΧΕΡΣΩΜΑΤΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΟΣΗ
1052 WENNS UMS GEID GENT ZOACHIM LOTZE HANS
1053 ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Β.Ι. ΛΕΝΙΝ
1054 ΟΙ ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΛΙΟΣ
1055 Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΠΙΝΕΛΟΠΗ ΦΙΤΖΕΡΑΛΝΤ
1056 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΠΑΡΙΣΙ, ΒΑΓΔΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ
1057 ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΊΝΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΚΑΛΗ ΓΚΕΛΜΠΕΣΗ-ΓΚΙΟΥΝΗ
1058 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
1059 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΟΓΚΑΡΗΣ
1060 Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΒΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
1061 ΕΠΙΛΕΚΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 1ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΕΡΟΖΗΣΗΣ
1062 ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Κ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΙΑΒΛΑΚΗΣ
1063 Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
1064 Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
1065 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Α'
1066 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Β1'
1067 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Β2'
1068 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Γ'
1069 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Δ'
1070 Η ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
1071 ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ
1072 ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΜΑΡΙΝΑ ΝΤΩΝΙΟΥ
1073 Ο ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΘΑ
1074 ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΒΙΚΥ ΜΟΥΣΤΑΚΑ -ΠΛΑΤΑΝΟΥ
1075 ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΕΧΑΙΔΗΣ
1076 Ο ΦΟΝΙΑΣ ΜΗΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ
1077 Ο ΛΟΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
1078 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΤΣΙ ΓΙΩΡΓΗ ΤΖΑΜΑΛΟΥΚΑ
1079 Ο ΕΛΛΑΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
1080 ΙΩΝΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ
1081 ΤΟ ‘21 ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ
1082 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥ
1083 Η ΜΑΝΑ - ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΟ MHTΣ MHTΣHΣ
1084 ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΖΙΟΥΛΑΣ
1085 1878 ΕΥΘ. ΛΑΖΟΓΚΑΣ
1086 ΟΙ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ Γ. ΣΚΟΥΡΤΗΣ
1087 ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΟΥΛΕ! ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
1088 ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΔΟΜΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
1089 ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ Σ.
1090 ΠΕΝΤΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΕΥΗ ΚΟΝΤΟΡΑ
1091 ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ
1092 ΑΠΑΝΤΑ ΟΥΙΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ
1093 ΠΑΡΑΜΥΘΕΑΤΡΟ 2 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΒΑΝΗΣ-ΡΕΝΤΗΣ
1094 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ
1095 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Α'
1096 ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ
1097 Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΜΑΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ 36
1098 Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΣΙΕΝΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΡΙΓΚΟΣ
1099 ΕΜΠΡΟΣ ΕΠΟΝΙΤΕΣ!. . .
1100 Ο ΕΛΛΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ
1101 ΓΑΛΑΤΙΝΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΥΘ. ΛΑΖΟΓΚΑΣ
1102 ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΛΑΛΙΑ ΕΥΘ. ΛΑΖΟΓΚΑΣ
1103 ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΥΘ. ΛΑΖΟΓΚΑΣ
1104 ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
1105 ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΛΥΡΙΚΟΙ ΕΥΘ. ΛΑΖΟΓΚΑΣ
1106 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ΛΕΥΚΑ
1107 ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗΣ: Η ΝΙΛΑ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΛΗ ΒΑΣΙΛΗ Σ ΡΩΤΑΣ
1108 ΘΕΑΤΡΟ-ΜΟΝΟΠΡΑΧΤΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ- ΡΩΤΑ - ΚΑΖΑΤΖΑΚΗ- ΡΕΝΤΗ- ΜΙΧΑΛΑΚΕΑ
1109 ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Ι. Γ. ΖΩΙΔΗΣ
1110 ΤΟ ΡΙΖΩΜΑ- ΘΕΑΤΡΟ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ
1111 ΘΕΑΤΡΟ '53- '54
1112 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ1991-2006 ΄Β
1113 15 ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
1114 ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΖΩΝ ΣΤΑΙΝΜΠΕΚ
1115 ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΝΙΚΟΣ ΚΥΤΟΠΟΥΛΟΣ
1116 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΚΙΝ ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
1117 ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΙΝΑ ΝΕΓΡΟΠΟΝΤΗ
1118 Ο ΚΟΥΣΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ
1119 CIA ΚΑΤΆ TΣΕ ΚΟΥΠΟΥΛΚ ΓΚΟΝΣΑΛΕΣ
1120 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΣΔ
1121 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΛΙΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ
1122 ΦΙΛΟΓΕΝΕΙΑ ΄Θ
1123 Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥ
1124 Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥ
1125 ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 1918-1948 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
1126 ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΝΑΝΟΥ
1127 ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΓΟΥΛΑΡΑΣ- ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΗΣ- ΤΟΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
1128 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
1129 Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΛΙΧΑΝΟΡ ΝΤΜΙΤΡΙ ΜΠΕΛΙΧ ΒΑΝΤΙΜ-
1130 ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΒΥΡΩΝ ΣΚΡΟΥΜΠΗΣ
1131 ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
1132 ΚΡΑΝΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ- ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΛΑΛΟΥ
1133 ΕΝΘΥΜΙΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
1134 Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ Δ. ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
1135 Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΗ ΓΙΩΡΓΗ ΖΩΙΔΗ
1136 ΓΙΑΝΝΩΤΑ ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
1137 ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΑΘΑΝ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
1138 ΤΑ ΤΣΕΛΙΓΓΑΤΑ ΛΑΖ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ
1139 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΙΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ Κ. ΛΑΖΑΡΟΥ
1140 3ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΟ- ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΜΟΡΦΩΤ. ΣΥΛΛ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ
1141 ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ Κ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΆ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ
1142 ΤΕΣΣΕΡΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΟΤΣΙΟΣ
1143 ΠΕΡΙ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΤΖΑΡΤΖΑΝΟΥ
1144 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Α' ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
1145 ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΟΥΚΙΑΝΟΥ ΣΑΜΟΣΑΤΕΩΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΥ ΙΩ. ΛΑΡΙΣΣΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
1146 ΑΡΧ. ΕΠΟΧΗ: Η ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΔΩΔΩΝΗ ΑΣΤ.ΑΘ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
1147 ΤΑΞΙΔΙΑ Φ. ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ
1148 Η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΟΝΑΧΟΛΙΑ
1149 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΡΟΙ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ
1150 ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
1151 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ Γ.Γ ΜΠΕΝΑΚΟΥ
1152 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
1153 Η ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥ ΡΟΥΣΟΥ
1154 ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ
1155 ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ Ά
1156 ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΛΙΑΦΑ ΜΑΡΟΥΛΑ ΒΑΛΑΣΗ ΖΩΗ-
1157 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΥΑΣ
1158 ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΡΔΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗ Δ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
1159 ΧΕΡΣΑ ΓΗ ΛΕΟΝΙΝΤ ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ
1160 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
1161 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ
1162 Η ΠΑΡΙΣΙΝΗ ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Μ.Μ. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ
1163 ΜΥΡΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΡΑΓΑΝΙΔΑ- ΜΑΚΤΥΝΙΩΤΗ
1164 Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ
1165 ΑΥΓΟΥΣΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
1166 Η ΕΝΕΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
1167 ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
1168 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
1169 Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΕΝΓΚΕΛΣ
1170 ΜΙΣΘΟΣ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
1171 Ο «ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ» Β.Ι. ΛΕΝΙΝ
1172 ΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΜΟ Β.Ι ΛΕΝΙΝ
1173 ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ
1174 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Ι.Β. ΣΤΑΛΙΝ
1175 ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΑΣ
1176 ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΓΙΑΣΜΙΝ; ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΟΓΚΑΡΗΣ
1177 ΌΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Γ. ΚΟΤΖΙΟΥΛΑ
1178 ΠΩΣ ΕΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΠ. ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ
1179 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΠ. ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ
1180 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
1181 ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΚΟΣΜΟΥΣ: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ
1182 Η 12η ΕΥΡΕΙΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΚΕ
1183 90 ΧΡΟΝΙΑ ΚΚΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΚΕ
1184 ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΙΝΟ ΠΑΣΤΙ
1185 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
1186 ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Μ. ΚΑΛΙΝΙΝ
1187 Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
1188 Η ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ Γ. ΖΩΙΔΗ
1189 ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
1190 ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
1191 Ο ΟΘΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
1192 ΑΡΜΑΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ Τ. ΒΟΥΡΝΑΣ
1193 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
1194 ΚΑΡΑΤΖΑΣ Ν. ΜΟΣΧΟΥ
1195 ΚΑΝΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
1196 Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΚΕ
1197 ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
1198 ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ
1199 ΓΥΜΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΡΥΑ
1200 ΑΛΜΥΡΟΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠ¨ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ
1201 ΤΟ ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ ΤΟΥ ΒΑΡΛΑΜΟΥ ΓΙΩΡΓΗΣ ΒΑΡΛΑΜΟΣ
1202 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΚΙΝ ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
1203 ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΖΗΣΗΣ ΣΚΑΡΟΣ Ά
1204 ΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΤΑΣΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ
1205 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΟΥΙ ΓΚΙΓΙΟΥ
1206 ΟΝΟΡΕ ΝΤΕ ΜΠΑΛΖΑΚ ΛΟΥΙ ΓΚΙΓΙΟΥ
1207 Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗΣ
1208 Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ
1209 ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΝΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
1210 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΩΣ ΤΟ ΘΙΑΚΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ
1211 Η ΜΟΙΡΑ ΕΝΌΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΣΟΛΟΧΟΦ
1212 Η ΡΩΣΙΑ Κ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΤΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ
1213 ΟΣΟ ΒΑΣΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΤΕΜΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ
1214 Ο ΆΛΛΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ
1215 Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
1216 ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΦΕΔΕΡΙΚΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΧΟΡΧΕ ΣΕΜΠΡΟΥΝ
1217 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΡΕΜΟΝ ΚΑΡΤΙΕ Ά
1218 ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚ.ΚΙΝΗΜΑ 1918-1948 ΕΜΜ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
1219 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΄Γ
1220 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ Ά
1221 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΄Β
1222 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΌΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΄Β
1223 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΌΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Ά
1224 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΔΟΜΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
1225 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
1226 «ΕΞ ΟΙΚΕΙΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ» ΤΑΣΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ
1227 ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΟΜΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
1228 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΖΩΝ ΡΙΝΤ
1229 Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΒΑΝ ΜΑΙΣΚΙ
1230 ΣΥΝΑΞΑΡΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥΓΟΥΝΙΑΣ
1231 ΕΠΙΤΟΜΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ ΑΘ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΟΧΑΣ
1232 ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ Κ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΥ
1233 ΓΙΑ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΗ Η ΖΩΗ
1234 ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΖΗΣΗΣ ΣΚΑΡΟΣ
1235 ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΖΗΣΗΣ ΣΚΑΡΟΣ
1236 ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΚΟΥΣΙΑΝΤΖΑ ΒΑΣΙΛΗ ΦΥΤΣΙΛΗ
1237 ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ
1238 ΕΞΟΡΙΣΤΕΣ ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ ΖΕΡΒΑ- ΜΑΣΤΡΟΛΕΩΝ
1239 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ
1240 Η ΙΚΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗΣ
1241 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΚΙΛΕΛΕΡ 1910- ΤΡΙΚΑΛΑ 1925 ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΡΑΧΝΙΑΡΗ
1242 Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΡΑΟΥΣ ΟΤΑ ΚΟΥΛΚΑ ΕΡΙΧ-
1243 ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΡΙΧ ΧΟΝΕΚΕΡ
1244 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ
1245 ΑΝΑΣΚΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΩΡΓΗ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ
1246 ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ Β.Ι. ΛΕΝΙΝ
1247 ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
1248 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΧΙΜΑΙΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
1249 ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΙΑ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ- ΔΕΛΙΒΑΝΗ
1250 ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ,ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
1251 ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ Ά
1252 ΕΜΠΡΟΣ ΕΠΟΝΙΤΕΣ!. . .
1253 ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΓΓ.
1254 ΛΥΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΝΑΝΟΥ- ΣΚΟΤΕΙΝΙΩΤΗ
1255 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΛΩΡΟΥ
1256 ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΛΩΡΟΥ
1257 ΤΑ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΙΟΣ-ΕΡΓΑ- ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΧΑΤΖΗΚΑΚΙΔΗ
1258 ΤΑ ΚΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΙΟΣ-ΕΡΓΑ- ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΧΑΤΖΗΚΑΚΙΔΗ
1259 ΑΠΌ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 1902-1970 ΑΘ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥ
1260 ΠΡΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΣΤ. ΑΘ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
1261 ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ DOMINIOUE EUDES
1262 Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΕΤΡΙΟ ΡΟΥΣΟΥ
1263 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΝ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΑΙΟΣ Αι
1264 ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΝ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΑΙΟΣ Β
1265 ΕΠΟΝ ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ
1266 ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
1267 ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ ΑΠΌ ΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ
1268 ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ Α.
1269 ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΤΟΥ 1944 ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΤΣΑΚΗ Α.
1270 ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
1271 Η ΕΞΩΣΗ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ
1272 ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ 3B'
1273 ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ 3A'
1274 ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ 2
1275 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ Μ. ΙΛΙΝ ΣΕΓΚΑΛ
1276 ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΟΥΙ ΓΚΙΓΙΟΥ
1277 ΟΙ ΛΙΜΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
1278 ΖΑΝΤΙΓΚ ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ
1279 ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΤΑ
1280 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΛΙΑ ΓΙΟΚΟΝΤΑ ΜΠΕΛΙ
1281 Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ PAULO COEILO
1282 Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣΥΦΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΥΡΙΜΗΣ
1283 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΘΙΓΕΤΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΡΑΚΗΣ
1284 ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΝΙΝΑ ΝΕΓΡΟΠΟΝΤΗ
1285 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΔΟΜΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
1286 ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΡΑ, ΛΑΙΜΑΡΓΗ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΗ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΦΤΑΙΩ… ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
1287 ΤΟ ΛΥΚΑΥΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ ΛΑΓΟΥ
1288 Μ’ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΛΥΑΡΙΑ, ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΟ… ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΥΜΕΟΝΟΓΛΟΥ
1289 ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
1290 Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΕΡΑΚΗ
1291 ΈΝΑ ΠΑΛΙΟ- ΠΟΛY ΠΑΛΙΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΜΑΡΟΥΣΚΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
1292 Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ
1293 Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ
1294 Η ΛΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
1295 Η ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ- ΛΑΓΟΥ
1296 ΤΟ ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ
1297 ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ
1298 Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Α. ΤΟΛΣΤΟΙ
1299 ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥΣΚΙΝ
1300 ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
1301 ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΝΙΚΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ
1302 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΠΑΡΙΣΙ ,ΒΑΓΔΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ
1303 ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ
1304 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΟΓΚΑΡΗΣ
1305 ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΑΝΙ GILBERT ADAIR
1306 ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΟΙ ΝΕΓΡΟΙ AGATHA CHRISTIE
1307 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ FAYELEW
1308 Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΜΦΥΛΙΑΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑΝΙΑ ΡΑΧΜΑΤΟΥΛΙΝΑ ΝΕΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
1309 ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΣ
1310 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΠΑΡΙΣΙ, ΒΑΓΔΑΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΕΡΟΖΗΣΗ
1311 Η ΖΩΝΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
1312 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΟΙΞΗ ΤΑΣΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ
1313 ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ- ΛΑΓΟΥ
1314 «ΕΞ ΟΙΚΕΙΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ» ΤΑΣΟΣ ΖΟΜΠΟΛΑΣ
1315 ΜΕ ΒΑΡΚΑ… ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΝΤΗΣ
1316 ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΣ
1317 ΤΟ ΔΟΚΑΝΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
1318 ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
1319 ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ MR MILTON ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ
1320 ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΔΟΜΝΑ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ
1321 Η ΕΝΕΔΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ
1322 ΖΩΗ ΔΙΧΩΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΩΣΤΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
1323 ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ
1324 «AMOR VEVCEREMOS!»
1325 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΚΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ
1326 ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΦΟΙΒΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ
1327 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ ΒΑΛΕΝΤΙΝ ΚΑΤΑΓΙΕΦ
1328 ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΨΑΛΗ
1329 WIRTCHAFTS WUNDER
1330 ΕΣΣΔ ‘77
1331 Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΜΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΙΜΙΩΝ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1332 ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΤΑ ΔΙΑΒΙΑΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΑΜΕ Δ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΣΑΣ
1333 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1334 ΣΕΙΡΑ TEΣT ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
1335 ΤΑ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΜΟΥ
1336 ΛΕΝΙΝ : ΑΡΧΗΓΟΣ- ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΣ
1337 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΕΝΓΚΕΛΣ
1338 ΜΙΣΘΟΣ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
1339 ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ
1340 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΒΙΛXΕΛΜ ΠΙΚ
1341 ΟΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ Ι. ΠΟΜΕΛΟΦ
1342 ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ ΣΤΟΛΙΑΡΟΦ
1343 ΚΑΘΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΑΜΕ… ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ
1344 ΓΑΛΑΡΙΑ Ν 7 ΚΩΣΤΑ ΚΟΤΖΙΑ
1345 ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
1346 A FATE WORSE THAN DEBT SUSAN GEORGE
1347 ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1348 ΕΥΡΥΛΟΧΟΣ ΑΛΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΥΓΗ ΠΑΠΑΚΟΥ
1349 ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ά
1350 ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΣ
1351 «ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ Κ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΣΧΟΛΗ ΜΑΡΟΥΔΑ
1352 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1353 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ
1354 ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1355 ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΝΘΟΛΟΛΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1356 ΕΠΙΚΥΛΙΚΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1357 ΣΤΙΧΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1358 ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1359 ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΑΤΖΗΠΕΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
1360 ΧΩΡΙΣ ΠΥΞΙΔΑ ΜΠΕΣΣΗ ΛΙΒΑΝΟΥ
1361 ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΑΣ
1362 ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
1363 ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΜΩΡΙΣ ΤΟΡΕΖ
1364 ΠΥΡΙΝΑ ΟΠΛΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
1365 ΡΗΓΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΛΗΣ Γ. ΖΩΙΔΗ
1366 ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΧΤΩΒΡΗΣ
1367 Ο ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ
1368 ΟΙ ΔΟΥΛΒΙΝΕΖΟΙ ΤΖΕΗΜΣ ΤΖΟΥΣ
1369 ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΙΚΟΥ ΨΙΛΑΚΗ
1370 ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΛΗ
1371 ΕΥΤΡΑΠΑΙΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1372 ΑΝΕΚΔΟΤΟΛΟΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1373 ΙΑΜΒΙΚΑ ΗΡΑΚΛΗ Δ. ΠΕΤΣΑ
1374 ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
1375 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1376 ΕΛΛΑΣ-HELLAS ΒΛΑΣΤΟΣ-VLASTOS
1377 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
1378 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ISBN
1379 ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ο ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ Ά
1380 ΤΑ ΥΜΝΟΛΟΠΓΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Π.Β. ΠΑΣΧΟΥ
1381 Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ ΚΟΡΑΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ
1382 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣ
1383 Ο ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
1384 ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣ
1385 ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ…..ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
1386 ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣ ΄Γ
1387 «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ» ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΣ
1388 Η ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ…….ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΟΝΗΣ
1389 Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ….ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
1390 ΑΠ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ
1391 Η ΔΙΕΝΕΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΙΩΤΕΣ Δ.ΦΟΙΒΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ.
1392 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ….ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΩΝ\ΝΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
1393 ΤΕΡΕΖΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΧΟΡΧΕ ΑΜΑΝΤΟ
1394 ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑΚΟΥΜΠΙΑΝ ΑΛΑΑ ΑΛ-ΑΣΟΥΑΝΙ
1395 ΓΑΛΗΝΗ ΗΛΙΑΣ ΒΕΝΕΖΗΣ
1396 ΝΑ ΖΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΟ ΜΠΟΥΣΚΑΛΙΑ
1397 ΓΕΡΝΑΩ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ
1398 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ:ΠΟΡΝΗ ΛΙΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
1399 Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΜΑ ΜΑΡΩ ΒΑΜΒΟΥΝΑΚΗ
1400 ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ ΝΤΕΝΙ ΓΚΕΤΖ
1401 ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ Ά
1402 ΤΑ 99 ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΤΖΩΝ ΜΠΙΟΥΚΑΝ
1403 ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΟΜΗΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ
1404 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
1405 ΑΙΟΛΙΚΗ ΓΗ ΗΛΙΑΣ ΒΕΝΕΖΗΣ
1406 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΄Β
1407 ΑΡΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ
1408 ΤΗ ΝΕΛΛΑ ΚΑΛΛΙΝΙΚΕ!ΟΛΥΜΠΙΑ-ΠΥΘΙΑ-ΙΣΘΜΙΑ-ΝΕΜΕΑ
1409 ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ
1410 Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ
1411 ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΤΑΚΗΣ ΨΗΜΜΕΝΟΣ
1412 ΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ Ά
1413 Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ
1414 ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΙΑΣ
1415 Η ΑΝΑΡΑ .Ι.ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΓΑΤΣΟΥΛΗΣ
1416 ΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΕΡΡΥ ΜΑΚΜΙΛΛΑΝ
1417 ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΦΙΟΝΤΟΡ ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ ΄Β
1418 ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ:1940-1945 Κ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΙΝΗΣ
1419 ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
1420 ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
1421 Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Γ. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ
1422 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΑ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ
1423 ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 1989 ΕΡΙΧ ΧΟΝΕΚΕΡ
1424 ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΟΧΑΝΝΕΣ ΙΡΜΣΕΡ
1425 ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
1426 ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-ΤΣΙΓΑΡΑ-ΑΛΚΟΟΛ ΤΖΑΦΦΗ ΠΗΤΕΡΣΟΝ-ΧΟΝΤΣΟΝ
1427 ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
1428 ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΡΞ-ΕΝΓΚΕΛΣ
1429 ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΜΩΡΙΣ ΚΟΡΝΦΟΡΘ
1430 ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΡΝΗΣ
1431 ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΑΜΑΝΗΣ
1432 ΟΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΗ
1433 Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ
1434 ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Σ. ΖΟΡΜΑΛΑ
1435 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 1936-1941 ΝΙΝΑ ΚΟΣΤΕΡΙΝΑ
1436 Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
1437 ΑΠΌ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΖΙΟΥΛΑΣ
1438 Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ
1439 Ο ΦΩΤΗΣ ΑΓΓΟΥΛΕΣ Ε ΛΛΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
1440 ΑΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΛΟΡΕΝΤΖΟ ΜΑΒΙΛΗΣ
1441 Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΙΧ
1442 Η ΚΑΣΣΙΑΝΗ ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
1443 ΖΑΝ ΚΡΙΣΤΟΦ ROLLAND ROMAIN Ά
1444 ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΝΌΣ ΑΘΩΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
1445 ΒΟΡΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΡΕΝΟΣ
1446 ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΑ ΡΕΝΟΣ
1447 ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑΣ STEPHEN CRANE
1448 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΡΚΕΤ ΤΖΙΜ ΚΕΛΓΚΡΑΝΤ
1449 ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΕΝΑΓΜΟΣ ΑΝΝ ΦΙΛΙΠ
1450 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΟΒΙΝΣΩΝ ΚΡΟΥΣΟΣ ΑΝΤΡΕ ΛΩΡΙ
1451 ΟΥΩΛΝΤΕΝ:ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΧΕΝΡΥ ΝΤΕΗΒΙΤ ΤΟΡΩ
1452 ΣΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΡΑΒΕΛΑΣ
1453 Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΚΑΡΙΝ ΑΛΕΞΕΙ ΤΟΛΣΤΟΙ
1454 ΖΑΝ ΚΡΙΣΤΟΦ ROLLAND ROMAIN
1455 Ο ΤΥΡΑΝΝΟΣ A.J. CRONIN
1456 ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΚΟΡΚΙ ΜΑΞΙΜ
1457 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΦΩΚΝΕΡ
1458 ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΡΛ ΜΠΑΚ
1459 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1460 Ο ΑΡΧΙΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΣ Ζ. ΟΝΕ
1461 ΠΕΖΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ
1462 ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΛΤΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ
1463 ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΖΕΡΑΡ ΑΡΘΟΥΡ ΚΟΝΑΝ ΝΤΟΥΛ
1464 ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ ΙΛΙΑ ΕΡΕΝΜΠΟΥΡΓΚ
1465 ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΟ ΕΛΛΗ ΕΜΚΕ
1466 Ο ΓΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΠΑΡΕΟΥΛΗ ΖΑΚΛΙΝ ΧΕΛΝΤ
1467 ΚΟΜΜΗΤΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΜΙΝ ΓΙΑΝΣΟΣ ΤΟΒΕ
1468 ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΓΚΕΛΤΗ
1469 Η ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΟΡΓΟΠΟΔΗΣ ΕΜΙΛΙΑΝ ΣΤΑΝΕΡ
1470 ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΟΥΝΕΛΙΟΥ ENID BLUTON
1471 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ CHRISTIAN ANDERSEN
1472 Η ΜΕΛΙΝΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΥΡΤΩ ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΝΙΛΣΕΝ
1473 Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
1474 Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
1475 Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
1476 Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
1477 Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ
1478 ΔΟΚΤΩΡ ΦΑΟΥΣΤΟΣ THOMAS MANN
1479 Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ
1480 1975:ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Β. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
1481 ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΛΑΕΡΤΙΟΣ
1482 Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΡΗΣ
1483 ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΟΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ E.VIKTOR FRANK
1484 ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ
1485 ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
1486 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ 1
1487 Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ
1488 ΣΥΜΠΟΣΙΟΝ ΟΣΙΩΝ Ν. ΛΟΥΒΑΡΙ Ά
1489 ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΙ Ά
1490 ΑΙ ΠΑΡΑΒΟΛΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Σ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
1491 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΙΑΝ Π. ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ
1492 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΣΑΙΑΝ Π. ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ
1493 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΆ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ Π. ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ
1494 ΖΩΟΛΟΓΙΑ
1495 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΙ 2
1496 ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
1497 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ
1498 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
1499 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ
1500 ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΣΟΣ
1501 ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΗΣ
1502 ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΗΣ
1503 ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΑΙΝΙΚΕΝ
1504 ΓΕΝΙΚΑΙ ΑΡΧΑΙ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΛΗΣ
1505 ΕΝΟΧΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΥΚΑΣ
1506 ΜΝΗΜΗ
1507 ΚΙΚΕΡΩΝ ELYESA BAZNA
1508 ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Α. ΜΟΡΑΒΙΑ
1509 ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ Π. ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ ΄Β
1510 ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟΝ 5
1511 ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟΝ 6
1512 ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΆ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ
1513 ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ
1514 ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ 1
1515 ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ
1516 ΙΣΤΟΡΙΑ 2
1517 ΙΣΤΟΡΙΑ 1
1518 ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΛΟΓΙΑ
1519 ΤΕΧΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
1520 Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .Α ΒΑΡΕΛΛΑ
1521 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 5
1522 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 19
1523 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 3
1524 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 2
1525 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 8
1526 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 18
1527 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 6
1528 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 13
1529 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 7
1530 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 10
1531 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 14
1532 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 1
1533 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 4
1534 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 9
1535 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Ά
1536 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 12
1537 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 20
1538 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 11
1539 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 16
1540 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 17
1541 ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 15
1542 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ Π. ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ
1543 ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ν., ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
1544 ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Θ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
1545 ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ Π. ΤΡΕΜΠΕΛΑΣ 3
1546 ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑΙ ΜΕΛΕΤΑΙ Έ
1547 ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ Χ. ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ
1548 ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟΝ ΄Γ
1549 ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟΝ Β
1550 ΚΥΡΙΑΚΟΔΡΟΜΙΟΝ Α
1551 Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 1889 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
1552 ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
1553 ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΑ…..ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΑΛΑΙΝ ΜΠΕΖΑΝΣΟΝ
1554 ΤΟ 21 ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΡΑΝΘΗ
1555 ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ JOSEF RATTERN
1556 Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΚΡΙΔΗ
1557 Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ 1889 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
1558 ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΩΤΣΑΚΗ
1559 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΦΑΙΔΩΝ ΒΕΓΛΕΡΗΣ
1560 ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ
1561 ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΟΥΣΚΑ
1562 ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Σ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ
1563 ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
1564 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΑΔΙΟΣ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ
1565 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ε.Κ ΜΠΛΕΤΣΑ
1566 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ Ο ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ
1567 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1
1568 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ 1
1569 ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ
1570 ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΖΗΣ Α
1571 ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΖΗΣ Β
1572 ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΖΗΣ Δ
1573 ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ ΚΙΡΑ ΣΙΝΟΥ
1574 ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΑΛΚΗ ΖΕΗ
1575 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΝ ΚΕΛΕΡ
1576 ΤΙ ΕΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΥΛΙΣΜΟΣ Μ.Μ. ΣΙΝΤΟΡΟΦ
1577 ΑΓΥΡΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ
1578 Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1579 ΣΤΟΧΟΣ:Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΡΟΖΕΝΤΑΛ
1580 ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΜΑΝΘΟΣ ΚΕΤΣΗΣ
1581 ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΖΑΜΠΑΘΑΣ
1582 Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΡΝΕΣΤ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΙ
1583 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΓΑΒΛΛΑ-ΝΤΟΥΖΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1584 ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΙΛΙΑ ΙΛΦ-ΠΕΤΡΟΦ
1585 ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
1586 ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΡΩΣΗΣ
1587 ΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
1588 ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ -ΚΑΣΣΕΤΑΣ
1589 Η ΑΡΑΧΝΗ Α. ΤΡΟΥΑΓΙΑ
1590 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ANTOINE EXUPERY
1591 ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ
1592 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
1593 ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΑΣ
1594 Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΗΚΟΟΩΝ Ε.Ε. ΡΑΟΥΤΕΡ
1595 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1596 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΧΕΛΜΟΥΝΤ ΒΕΚ
1597 ΠΩΣ ΔΕΝΟΤΑΝΕ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΝΙΚΟΛΑΙ ΟΣΤΡΟΦΣΚΙ
1598 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ Μ. ΣΟΚΟΛΟΒΑ
1599 ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ
1600 ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
1601 ΜΙΣΘΟΣ ΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ
1602 ΕΊΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΙΑ ΕΔΏ Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΜΠΟΡΙΣ ΒΑΣΙΛΙΕΦ
1603 ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΕΝΙΝ
1604 Η ΜΟΝΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
1605 ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΖΩΝ ΝΤΙΟΥΙ
1606 ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΝ ΠΙΑΖΕ
1607 ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΌΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΕΙ ΧΑΙΝΡΙΧ ΜΠΡΥΝΚΕΡ
1608 ΓΙΑ ΠΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΡΝΕΣΤ ΧΕΜΙΝΓΟΥΕΙ
1609 ΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΖΩΝ ΣΤΑΙΝΜΠΕΚ
1610 ΤΡΕΛΟΒΑΠΟΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΝΙ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥΡΕΛΗ
1611 ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1612 ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΜ ΡΟΜΠΙΝΣ
1613 ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΛΟΥΣΙΝΤΑ PETER CAREY
1614 ΦΟΥΡΦΟΥΡΗΣ Ο ΚΟΤΣΥΦΑΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥΡΕΛΗ
1615 Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΙΡΑ ΣΙΝΟΥ
1616 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 1944 ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
1617 ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΟΛΩΝΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
1618 ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ Γ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ
1619 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΙΚΟΣ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ
1620 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΖΙΑΝΙ ΡΟΝΤΑΡΙ
1621 ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1622 ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΙΡΑ ΣΙΝΟΥ
1623 ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ΘΕΤΗ ΧΟΡΤΙΑΤΗ
1624 ΕΥΘΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
1625 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ Α. ΚΟΤΖΙΑΣ
1626 Η ΡΟΖΑ ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ
1627 ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΠΕΣΕ ΤΖΩΝ ΣΤΑΙΝΜΠΕΚ
1628 ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΥ
1629 Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΚΗΣ ΚΟΠΟΝΑΡΟΣ
1630 ΔΡΟΜΟ ΠΑΙΡΝΩ…..ΔΡΟΜΟ ΑΦΗΝΩ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΣΟΥΡΕΛΗ
1631 Ο ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ
1632 ΕΦΤΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΛΩΣΤΕΣ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ
1633 ΟΙ ΝΟΡΜΑΝΔΟΙ PATRICK ROOKE
1634 Ο ΑΓΡΙΑΝΟΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ PAUL THIES
1635 ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΘΩΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
1636 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ
1637 Η ΓΑΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΛΙ ΜΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
1638 ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ PIERO MALVEZI
1639 Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΕΠΑΣ ΕΣΣΕ ΕΡΜΑΝ
1640 Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΜΠΡΙΚΕΣ ΤΖΩΝ ΣΤΑΙΝΜΠΕΚ
1641 Ο ΘΕΙΟΣ ΠΛΑΤΩΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ
1642 Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
1643 Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1644 ΜΑΓΚΑΣ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ
1645 ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
1646 ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΚΚΑΣ
1647 ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ
1648 ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΡΟΥΛΑ ΚΛΙΑΦΑ
1649 ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ
1650 ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
1651 Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ
1652 Ο ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ
1653 Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΤΖΙΑΝΝΙ ΡΟΝΤΑΡΙ
1654 50 ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ
1655 Η ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΣΩΜΕΡΣΕΤ ΜΩΜ
1656 ΕΙΚΟΣΤΙ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ ΓΚΕΟΡΓΚΙΟΥ ΒΙΡΓΚΙΚ
1657 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΤΟΣ ΠΑΣΣΟΣ
1658 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 1
1659 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 2
1660 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 3
1661 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 4
1662 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 5
1663 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 6
1664 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 7
1665 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 8
1666 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 9
1667 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 10
1668 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 11
1669 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 12
1670 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 13
1671 ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΝΟΜΠΕΛ 14
1672 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 1
1673 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 2
1674 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 3
1675 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 4
1676 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 5
1677 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 6
1678 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 7
1679 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 8
1680 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 9
1681 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 10
1682 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 11
1683 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 12
1684 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 13
1685 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 14
1686 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 15
1687 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 16
1688 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 17
1689 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 18
1690 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 19
1691 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 2002 20
1692 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Α
1693 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Β
1694 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ
1695 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Δ
1696 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ε
1697 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ
1698 ΔΟΚΙΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ Ά
1699 ΔΟΚΙΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΄Β
1700 ΔΟΚΙΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΄Γ
1701 ΔΟΚΙΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΔΑΜ ΄Δ
1702 ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
1703 Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΓΚΕΛΣ
1704 ΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ 1
1705 ΤΡΟΠΑΙΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ 2
1706 ΘΥΜΩΜΕΝΑ ΣΤΑΧΥΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1707 ΤΙ ΚΡΑΣΙ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1708 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΝΙΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1709 ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΖΩΗ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1710 ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1711 ΛΥΣΣΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1712 ΟΙ ΚΕΡΑΣΙΕΣ ΘΑ ΑΝΘΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1713 Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1714 ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΩΝ ΔΙΨΑΣΜΕΝΩΝ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1715 Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΥΨΙΝΑ ΦΤΕΡΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1716 ΟΔΟΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 0 ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1717 Ο ΛΥΡΑΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1718 ΈΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1719 ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1720 ΕΚΣΤΑΣΗ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1721 ΑΓΕΛΑΣΤΗ ΑΝΟΙΞΗ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1722 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1723 ΜΠΑΤ-ΤΑΙ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1724 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1725 ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1726 Ο ΚΟΝΤΑΡΟΜΑΧΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ
1727 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 1
1728 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 2
1729 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 3
1730 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 4
1731 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 5
1732 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 6
1733 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 7
1734 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 8
1735 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 9
1736 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 10
1737 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 11
1738 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 12
1739 ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΟΣ 13
1740 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 13
1741 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 5
1742 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 10
1743 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 9
1744 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 15
1745 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 14
1746 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 11
1747 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 12
1748 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 6
1749 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 1
1750 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 3
1751 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 8
1752 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 7
1753 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 2
1754 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΥΔΡΙΑ 4
1755 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΣΙΑ 6
1756 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΦΡΙΚΗ 7
1757 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ-ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ
1758 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΦΡΙΚΗ 8
1759 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΕΥΡΩΠΗ(ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε) 3
1760 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΜΕΡΙΚΗ 9
1761 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΣΙΑ 4
1762 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΕΥΡΩΠΗ(ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε) 1
1763 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΕΥΡΩΠΗ(ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε) 2
1764 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΣΙΑ 5
1765 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΜΕΡΙΚΗ-ΩΚΕΑΝΙΑ 11
1766 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΕΛΛΑΔΑ-ΚΥΠΡΟΣ 12
1767 ΝΕΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΤΛΑΣ:ΑΜΕΡΙΚΗ 10
1768 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 29
1769 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 27
1770 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 30
1771 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 6
1772 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 5
1773 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 24
1774 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 16
1775 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 28
1776 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 25
1777 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 23
1778 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 17
1779 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 8
1780 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 18
1781 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 1
1782 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 3
1783 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 2
1784 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 10
1785 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 11
1786 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 9
1787 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 7
1788 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 13
1789 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 15
1790 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 26
1791 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 22
1792 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 21
1793 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 19
1794 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 4
1795 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 12
1796 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 20
1797 ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ 14
1798 ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ G.g.BEATTY D.C.GARDNER-
1799 ΕΛΛΗΝΙΚΟ WORD ΓΙΑ WINDOWS 95
1800 AUTO CAD 13 ΤΕΡΖΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ-
1801 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ MICROSOFT OFFICE ΓΙΑ WINDOWS
1802 AUTOCED ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ
1803 ΠΛΗΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ AUTOCAD
1804 O ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ LOTUS
1805 LOTUS 1.2.3.
1806 1.2.3. ΓΙΑ WINDOWS
1807 ΕΛΛΗΝΙΚΟ EXCEL
1808 ΠΛΗΡΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ AUTOCAD 14
1809 WINDOWS 98
1810 WINDOWS 98 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΑΦΕΤΗΣ
1811 ΕΛΛΗΝΙΚΟ WORD ΓΙΑ WINDOWS 95
1812 ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ AUTOCAD Θ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΠΟΣ
1813 AUTOCAD ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ
1814 Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ MICROSOFT ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS 95
1815 ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΤΟ AUTOCAD Θ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΠΟΣ
1816 ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS 95
1817 EΛΛΗΝΙΚΟ ACCESS ΓΙΑ WINDOWS 95
1818 ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS 95
1819 ΕΛΛΗΝΙΚΑ MICROSOFT WINDOWS 95
1820 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΟΡΦΑΝΟΥΔΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ-ΒΟΛΙΩΤΗΣ-
1821 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
1822 Η ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΜΠΕΛΤΣΙΟΥ
1823 ΦΥΣΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
1824 ΜΑΘΗΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΑΠΑΣ.
1825 ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ψ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ.
1826 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
1827 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ.
1828 ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ Ι
1829 Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ….ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
1830 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
1831 ΓΕΩΛΟΓΙΑ ΣΙΔΕΡΗΣ Χ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.-
1832 Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΛΩΝΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-
1833 ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΙΣΙΔΩΡΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ.
1834 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
1835 Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ
1836 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΙΤΗΣ
1837 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Α.ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΙΤΗΣ
1838 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΙΤΗΣ
1839 ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΒΩΚΟΥ-ΠΑΝΤΗΣ-ΣΤΑΡΛΕΛΗΣ
1840 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Α.ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΑΙΤΗΣ
1841 ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΒΩΚΟΥ-ΠΑΝΤΗΣ-ΣΤΑΡΛΕΛΗΣ
1842 Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ
1843 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΙ ΑΝΤΑ ΜΠΟΥΦΗ
1844 ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ Σ.ΙΣΙΔΩΡΑ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ.
1845 ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ψ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΟΝΤΣΙΝΗΣ.
1846 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
1847 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ
1848 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ Ά
1849 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ ΄Β
1850 ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
1851 ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
1852 ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
1853 ΤΡΑΥΛΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ
1854 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΟΥΣΟΥΡΗ-ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ
1855 ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ Ά
1856 Η ΠΑΡΩΘΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΛΙΑΝΟΣ
1857 Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ Χ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΖΑΡΗΣ
1858 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Δ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΩΧΕΛΝΗ.
1859 ΦΥΣΙΚΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ 2
1860 Η ΑΝΤΙΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΣ
1861 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ Δ.Σ. ΜΑΚΑΡΕΝΚΟ
1862 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΠΟΙΗΜΑ Δ.Σ. ΜΑΚΑΡΕΝΚΟ
1863 ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΄Β
1864 ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΙΠΛΗΤΑΡΗΣ
1865 ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΑΝΤΑ ΝΤΕ ΛΑ ΤΟΡΕ
1866 ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
1867 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΑΡΕΝΤΑΚΗ
1868 Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑΣΙΑΚΟΥ
1869 ΝΕΥΡΟΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
1870 ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ JOSEF RAHTNER
1871 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
1872 Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΛΟΥΤΣΙΟ ΛΟΜΠΑΡΝΤΟ ΡΑΝΤΙΤΣΕ
1873 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΖΩΝ ΝΤΙΟΝΙ
1874 ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΛΛΑ
1875 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΙΙ
1876 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
1877 ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΛΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΄Β
1878 ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΥΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΚΕΧΑΡΝΤ ΖΙΛΣΚΙ
1879 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΊΝΑΙ ΝΕΚΡΟ ΡΕΙΜΕΡ ΕΒΕΡΕΤ
1880 ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΖΩΝ ΧΟΛΤ
1881 ΜΑΘΗΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 1 Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΣ
1882 ΜΑΘΗΤΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΔΑΣΚΑΛΙΑ 2 Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΣ
1883 ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΣ
1884 ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ
1885 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΡΙΜΠΑ
1886 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
1887 ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΗΛΙΑΣ ΜΠΕΖΕΒΕΓΚΗΣ Ά
1888 ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Α. ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ
1889 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ
1890 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Ι ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΛΙΑΝΟΣ
1891 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ :ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ
1892 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΟΤΑΣ
1893 ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΛΛΙΑΔΗΣ Ά
1894 ΦΥΣΙΚΗ(ΜΗΧΑΝΙΚΗ) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΚΑΚΛΑΝΗΣ Θ.Γ.-
1895 ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΣ
1896 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 1 ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΛΙΑΝΟΣ
1897 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 2 ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΛΙΑΝΟΣ
1898 ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ 1 ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΛΙΑΝΟΣ
1899 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΡΕΚΗΣ
1900 ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ROBOTHY.H COHEN
1901 ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΡΙΜΠΑΣ
1902 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ Μ. ΣΟΛΟΚΟΒΑ
1903 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΟΡΣΤ ΝΤΡΕΒΕΛΟΦ
1904 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1905 ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΣΤΡΕΓΚΟ
1906 ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΛΓΕΒΡΑ-ΓΡΑΜΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Μ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ
1907 ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΡΑΚΗ
1908 ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΡΑΚΗ
1909 ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ (ΜΕΡΟΣ 1) ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΕΡΑΚΗ
1910 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Γ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΞΑΡΧΑΚΟΣ.
1911 ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΓΟΥΕΗ
1912 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΦΙΤΑ V.C ANDREWS ΄Β ΕΚΔΟΣΗ
1913 Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΥΡΙΩΤΗΣ
1914 ΠΑΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΖΑΙΗΜΣ ΑΡΘΟΥΡ ΧΑΝΤΦΗΛΝΤ
1915 ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
1916 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
1917 VISUAL BASIC ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
1918 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Σ. ΜΑΡΚΙΑΝΟΣ ΤΕΥΧΟΣ Ά
1919 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΚΚΟΤΑΣ
1920 ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ Β. ΣΚΟΥΛΑΤΟΣ
1921 ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ Β. ΣΚΟΥΛΑΤΟΣ
1922 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ HERBERT MARTIN
1923 ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΤ.Κ. ΔΑΝΑΣΗΣ
1924 Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΝΤ.Κ. ΔΑΝΑΣΗΣ
1925 ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΤ.Κ. ΔΑΝΑΣΗΣ
1926 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΡΙ ΓΟΥΙΝ
1927 ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ Β. ΣΚΟΥΛΑΤΟΣ
1928 ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
1929 ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ν. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ
1930 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΄Γ ΤΟΜΟΣ
1931 ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
1932 ΤΑ ΠΡΩΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ
1933 ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ STEPHEN CARROL Ι
1934 ΖΩΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ STEPHEN CARROL ΙΙ
1935 ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Μ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ 1
1936 ΌΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ SEX ΝΤΑΙΗΒΙΝΤ ΡΟΥΜΠΙΝ
1937 ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
1938 ΠΟΕΔ ΔΟΕ
1939 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ Ά
1940 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΄Β
1941 ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΩΝ Ε.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΄Γ
1942 Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ
1943 ΠΏΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΈΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΠΌ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ GUTENBERG
1944 Η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
1945 ΜΑΓΝΕΣΙΑ 2008
1946 ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΓΚΙΔΟΥ
1947 ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΓΚΙΔΟΥ
1948 Η ΠΑΡΩΘΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΙΛΙΑΝΟΣ
1949 ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ ΓΕΡΟΥ Ά
1950 Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΠΕΛΛΑΣ 1
1951 ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ
1952 PEACE MISSION
1953 ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
1954 ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ
1955 ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ
1956 ΑΚΟΥΩ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΙΛΩ
1957 Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΛΝΗ Κ. ΤΣΑΔΑΜΟΥ
1958 ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑΕΛ ΓΚΙΛΑΝΤΙ
1959 ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΜΕΛΛΑΣ
1960 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ S. PAVKER CHAGLES
1961 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ S. PAVKER CHAGLES
1962 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ S. PAVKER CHAGLES
1963 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥ GUSTAV GHOANΝ
1964 ΠΑΤΕΡΝΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑ.Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1965 ΕΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΕΦ. ΠΑΤΑΚΗΣ
1966 ΦΥΣΙΚΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
1967 ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ECDL ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΛΤΙΔΗΣ
1968 ΙΣΤΟΡΙΣΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ GUSTAV GHOAN
1969 ΧΗΝΕΙΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΛΤΕΡΗΣ
1970 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ- ΜΗΧΙΩΤΗ
1971 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ- ΜΗΧΙΩΤΗ
1972 ΦΥΣΙΚΗ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΒΒΑΛΑΣ
1973 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΛΙΑΡΗΣ
1974 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ P. ALLEM
1975 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥ GUSTAV GHOANΝ
1976 ΌΧΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΗΓΕΤΕΣ ALAIL GOHN
1977 Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1978 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ P. ALLEM
1979 Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1980 Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1981 Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΗΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ
1982 ΕΛΛΗΝΙΚΑ WINDOWS 98 WORD 2000 EXCEL 2000
1983 ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ- ΜΗΧΙΩΤΗ
1984 ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑΣ GABRIEL GARCIA MAROXEZ
1985 ΤΟ ΠΟΝΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ K.M. PEYTOL
1986 Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ν. ΧΟΝΡΟΥΔΑΚΗΣ
1987 ΛΑΟΥΡΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ
1988 ΧΡΗΣΤΟΥΓΙΕΝΙΑΤΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
1989 ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΕΦΑΝ ΤΣΒΑΙΧ
1990 Ο ΠΑΤΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΔΥΛΑΚΗ
1991 ΡΟΜΜΕΛ H.G. VONSEBECK
1992 ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
1993 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΠΑΠΙΝΙ
1994 ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ` ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
1995 ΛΙΓΗ ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΛΕΙΔΑΡΑ
1996 Ο ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ ΜΟΥ Ο ΤΟΤΟΣ ΝΙΤΣΑΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ
1997 ΠΡΟΣΕΥΧΙΤΑΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
1998 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΝΘΡΟΠΟΙ ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ ΑΜΙΤΣΙ
1999 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥ
2000 GUSTAU GOHOANN
2001 ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΟ ΆΛΛΟ ΝΕΦΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ Β. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ
2002 BLACK OUT ΛΙΖΑ ΑΝΚΕΡ
2003 ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΛΓΑ LOUISA WAVGH
2004 ΜΟΙΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΝΙΚΙ ΦΕΡΝΤΣ
2005 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΘΑΛΕΙΑ ΚΟΥΝΟΥΝΗ
2006 ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Α.Ι. ΚΡΟΝΙΝ
2007 ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
2008 Ο ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Ν.Κ. ΘΑΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΚΛΙΑΤΗ
2009 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΛΛΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
2010 Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜ. ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΔΟΚΑΝΑΡΗ
2011 Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΡΝ
2012 ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΡΟΥΣΙΑ Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ
2013 Η ΛΥΓΕΡΗ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑ
2014 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ CAROL HUNTER
2015 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ GUSTAU GOHOANN
2016 Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΖΗΣΗ ΣΚΑΡΟΥ
2017 Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Χ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΠΑΣΤΑΟ
2018 Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ Κ.Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
2019 ΚΕΛΑΪΔΗΜΑΤΑ
2020 Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΕΑΣ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2021 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2022 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2023 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2024 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2025 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2026 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2027 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2028 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2029 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2030 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2031 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2032 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2033 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2034 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2035 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2036 ΦΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ Φ.Α. ΣΤΟΟΥΝ
2037 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΖΑΣ ΛΑΔΙΑΣ
2038 ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ
2039 ΜΑΓΚΑΣ Σ. ΠΗΛΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ
2040 ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ
2041 ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
2042 Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΖΟΤΖΕΦ ΝΤ. ΠΙΣΤΟΝΕΦ
2043 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ JOHN GUSTAV
2044 ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ Φ. ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ
2045 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΟΧΑΝ ΜΑΡΙΟ ΣΙΜΜΑ
2046 ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΒΙΣΜΑΡΚ G.S. FOAESTER
2047 ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ YOUR MARGARET
2048 Η ΤΟΥΡΤΑ… ΤΟ΄ ΣΚΑΣΕ ΑΛΕΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ Θ
2049 Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ ΙΟΥΛΙΟΣ ΒΕΡΝ
2050 ΤΟ ΨΕΜΑ ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ
2051 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΑΤΑ ΦΙΛΙΠ ΠΟΥΛΜΑΝ
2052 Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ ΧΑΡΙΕΤ ΣΤΟΟΥ ΜΠΗΤΣΕΡ
2053 ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΔΙΑΣΜΑ ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ
2054 Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΕΛΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥ
2055 Ο ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
2056 Η ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΙΟΤΣΟΣ
2057 ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΖΑΝΝΙ ΡΟΝΤΑΡΙ
2058 4 1/ 7ΦΙΛΟΙ ΦΙΟΑΧΙΜ ΦΡΙΝΤΡΙΧ
2059 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
2060 ΈΝΑ ΣΑΚΙ ΜΑΛΛΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΙΟΤΣΟΣ
2061 Ο ΠΑΠΕΛΟΥΤΣΙΟ ΜΑΣΕΛΑ ΠΑΖ
2062 ΟΥΤΕ ΓΑΤΑ ΟΥΤΕ ΖΗΜΙΑ! ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΟΝ
2063 ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ
2064 ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ 'ΡΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΚΙ ΠΑΟΥΛ ΜΑΡ
2065 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΩΡΑ ΑΝ ΦΑΙΝ
2066 ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΑΝΑ ΓΙΟΧΝΣΕΝ
2067 Η ΚΑΤ ΚΑΙ Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΝΑ ΜΠΟΝΓΕΝ
2068 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΝΤΟΜΕΝΙΚΑ ΛΟΥΤΣΑ
2069 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΖΑΝΙ ΡΟΝΤΑΡΙ
2070 ΕΞΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΌΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ
2071 Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΘΥ ΣΝΟΤ ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ
2072 ΑΓΑΠΕΣ ….ΜΕ ΟΥΡΑ ΒΟΥΛΑ ΜΑΣΤΟΡΗ
2073 ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΛΙΟΤΣΟΣ
2074 Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ
2075 ΤΟ ΑΝΙΨΑΚΙ ΤΟΥ ΑΪ' ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣ.ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΕΤΑ
2076 ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ALIEN GREE
2077 ΑΪ' ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
2078 ΠΟΛΥΑΝΝΑ ΕΛΕΑΝΟΡ ΠΟΡΤΕΡ
2079 ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ
2080 ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΦΑΓΚΑΡΙΑ ΓΑΛΑΤΙΑ ΣΟΥΡΕΛΗ
2081 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΈΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
2082 Η ΜΥΡΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
2083 ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ Ο ΦΩΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
2084 Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΡΕΝΕ ΓΚΟΣΙΝΙ
2085 ΜΑΤΙΛΝΤΑ ΡΟΑΛΤ ΝΤΑΛ
2086 ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ
2087 Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΛΚΡΙΝΤΖΟΣ
2088 ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΥΡΤΩΣ ΔΗΜ. ΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ
2089 4 1/7 ΦΙΛΟΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΓΙΟΑΧΙΜ ΦΡΙΝΤΡΙΧ
2090 Η ΜΑΝΑ ΜΠΑΚ ΠΕΡΛ
2091 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 1/8 ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΟΑΧΙΜ ΦΡΙΝΤΡΙΧ
2092 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 4 1/7 ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΒΔΟΜΟΥ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΓΙΟΑΧΙΜ ΦΡΙΝΤΡΙΧ
2093 ΡΟΒΙΣΩΝΑΣ ΚΡΟΥΣΟΣ
2094 ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΜΑΡΚ ΤΡΑΙΑΝ
2095 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΜΠΕΑΤΡΙΤΣΕ ΜΑΖΙΝ
2096 ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ
2097 Ο ΤΡΥΦΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ Δ ΙΩΣΗΦ. ΑΠΠΗΤΟΥ
2098 ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ ΧΑΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
2099 Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΖΑΝΙ ΣΟΦΙΑ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ
2100 ΧΩΡΙΣ ΚΟΤΣΑΝΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
2101 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΡΜΑΝ ΖΙΝΕΤ
2102 ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Λ. Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
2103 ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΩΝ
2104 ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΟΥΚΛΑΣ
2105 ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΜΟΥΜΔΟΣ
2106 ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΕΜΟΥΜΔΟΣ
2107 ΣΟΦΙΑ ΖΩΡΖ ΣΑΡΡΗ
2108 ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΕΤΟΣ ΕΛΕΝΗ ΤΡΕΣΟΥ
2109 135 ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ
2110 ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΝΤΟΝΙΩΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
2111 Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΩΛ ΓΙΩΤΑ ΦΩΤΟΥ
2112 WWW. THELOMAXENO.COM ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΩΝ
2113 ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΩΝ
2114 ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΕΛΕΥΘ. ΡΕΑ ΚΑΡΚΑΒΑΤΣΟΥ
2115 ΠΙΤΖΑΜΑ ΠΑΡΤΥ ΤΖΑΚΛΙΝ ΟΥΙΛΣΟΝ
2116 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
2117 ΜΙΚΡΟΙ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΦΑΕΛΛΟΥ
2118 ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
2119 ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΟΦΙΤΑΣ ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ
2120 ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ
2121 ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΟΚΗΠΟ ΜΑΡΙΑ ΠΥΛΙΩΤΟΥ
2122 ΧΑΪΝΤΙ GOHANNA SPYRI
2123 Ο ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
2124 ΟΝΕΙΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΑΡΛΑΣΗ
2125 ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΜΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙΜΑΚΑΜΗΣ
2126 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 1
2127 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 3
2128 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 5
2129 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 6
2130 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 9
2131 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 12
2132 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 24
2133 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 21
2134 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 15
2135 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 18
2136 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 17
2137 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 22
2138 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 11
2139 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 20
2140 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 8
2141 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 16
2142 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 10
2143 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 23
2144 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 7
2145 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 4
2146 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 2
2147 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 14
2148 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 13
2149 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ 19

Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP