ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τριήμερο εκδηλώσεων στην Τσαριτσάνη

>> 6.8.13

 Στις 9 -10 και 11 Αυγούστου, από τον Μορφωτικό Σύλλογο

Τριήμερο πολιτιστικών και αθλητικών δραστηριοτήτων διοργανώνει την Παρασκευή 9 και το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης στην πλατεία του χωριού.
Το «Πολιτιστικό Τριήμερο 2013» είναι αφιερωμένο «ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό» και πραγματοποιείται στο κλείσιμο των αγώνων του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ και Βόλλεϊ, το οποίο διοργάνωσε φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά με τη συμμετοχή 22 ομάδων και 200 αθλητών, από τις 15 Ιουλίου.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
21.30, ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΒΟΛΛΕΪ 5ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (γήπεδο βόλλεϊ-  Οικονόμειος Σχολή)
22.30, ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Μουσικό πρόγραμμα με λαϊκή- ρεμπέτικη ορχήστρα στην πλατεία της Τσαριτσάνης

ΣΑΒΒΑΤΟ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
21.30, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ
Γλέντι στην πλατεία της Τσαριτσάνης με δημοτική ορχήστρα

Στα πλαίσια της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί:
- χαιρετισμός εκ μερους του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης
- απονομή κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες και
- απονομή αναμνηστικών σε όλες τις ομάδες του 5ου Τουρνουά

ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013
21.30, ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ:
«ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης θα προβάλλει την αμερικάνικη κινηματογραφική ταινία «Μαθήματα Αμερικάνικης ιστορίας»,  σε σκηνοθεσία Τόνι Κέι, με τους: Έντουαρντ Νόρτον, Έντουαρντ Φερλόνγκ, Φαϊρούζα Μπαλκ, Μπέβερλι Ντ' Άντζελο, Έλιοτ Γκουλντ, Στέισι Κιτς  (119΄).
Η ταινία έχει σαν κεντρικό θεματικό πυλώνα της τον ρατσισμό. Ένας νεαρός οργισμένος για τη δολοφονία του πατέρα του από έναν έγχρωμο άνδρα, γίνεται ρατσιστής, ασπάζεται τη ναζιστική ιδεολογία και κάτω από την καθοδήγηση μιας ακροδεξιάς οργάνωσης ωθείται σε τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον των έγχρωμων μειονοτήτων.
Τελικά, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται, όπου συνειδητοποιεί τη λανθασμένη συμπεριφορά του και μετανοεί. Όταν όμως αποφυλακίζεται, επιστρέφει σπίτι του και συνειδητοποιεί ότι ο μικρότερος αδελφός του, έχει ασπαστεί τις ίδιες ρατσιστικές ιδέες που αυτός είχε στο παρελθόν…ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP