ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ στην Τσαριτσάνη

>> 23.8.12

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου έπεσε η αυλαία μιας σπουδαίας διοργάνωσης που σημάδεψε για φέτος τα πολιτιστικά πράγματα της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής. Το «Πολιτιστικό Τριήμερο 2012», αφιερωμένο φέτος στην ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία και τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, αφήνει το δικό του στίγμα, εκπέμποντας ήθος, αρχές και αξίες, αλλά και μια παρακαταθήκη για το μέλλον.
Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν η συνέχεια του 4ου Τουρνουά Μπάσκετ και Βόλλεϊ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου και κράτησε πάνω από ένα μήνα, και ήταν η πολιτιστική πρόταση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης για το φετινό καλοκαίρι.
Οι εκδηλώσεις του Τριημέρου, άνοιξαν το Σάββατο 4 Αυγούστου, με το μεγάλο τελικό του βόλλεϊ της διοργάνωσης του 4ου Τουρνουά, όπου νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε αυτή του «Road Runner», η οποία επικράτησε έναντι της ομάδας του «fast- food Νόστιμο». Ακολούθησε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο ροκ και έντεχνο τραγούδι από τους νεαρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους Τσαριτσανιώτες μουσικούς Νίκο Μπαμπάλη, Κώστα Γουναρά και Σπύρο Τσούρη που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Οικονόμειο Σχολή της Τσαριτσάνης, η οποία φιλοξένησε τις εκδηλώσεις.
Την Κυριακή, 5 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ποδηλατικός αγώνας, με δεκάδες συμμετοχές, στον οποίο νικητές αναδείχτηκαν ο Σωτήρης Σαπάκος, ο Γιάννης Μπαμπάλης και ο Γιάννης Ζιάκος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίστηκε με λαϊκή μουσική βραδιά, με τη συμμετοχή Τσαριτσανιωτών μουσικών, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στην βραδιά αυτή παρέλασαν οι Γιώργος Μιχούλης στο τραγούδι, Λουκάς Παπαδήμος στην κιθάρα και στο τραγούδι, Κώστας Πουτόκας στο μπουζούκι, Γιάννης Μιχούλης στο μπουζούκι, Σπύρος Τσούρης στα ντραμς, Άννα Κακαδιάρη στο τραγούδι, Θανάσης Βαρθολομός στο τραγούδι, Ορέστης Μιχούλης στα ντραμς και στο τουμπερλέκι, Λευτέρης Βελώνης  στο τουμπερλέκι, Νίκος Μπαμπάλης στο τραγούδι και στο αρμόνιο, Κώστας Γουναράς στην κιθάρα, Στέλιος Μιχούλης στο κλαρίνο και ο φιλοξενούμενος στην Τσαριτσάνη από τα Σέρβια, Σάκης Κρανιώτης στο μπουζούκι.
Την επόμενη το πρωί, με περισσότερες από 100 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε μέσα από εκπληκτική διαδρομή μιάμισης ώρας, πεζοπορία προς το βράχο της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στην Τσαριτσάνη, όπου πανηγύριζε το ομώνυμο εκκλησάκι.
Οι φετινές εκδηλώσεις ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο, που το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου φέρει την ευθύνη για την θεσμοθέτηση και καθιέρωσή τους, τον εμπλουτισμό και την παραπέρα ανάπτυξή τους.

Φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις

Read more...

Φιλική βραδιά του Δ.Σ. του Συλλόγου για τους εθελοντές και τη νεολαία της Τσαριτσάνης

Με μεγάλη επιτυχία, στις 16 Αυγούστου, διοργανώθηκε φιλική βραδιά από το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης προς τους εθελοντές, τα μέλη του Συλλόγου και τη νεολαία του χωριού που στάθηκαν στο πλευρό της διοίκησης και βοήθησαν στην επιτυχία του Τουρνουά και του Πολιτιστικού Τριημέρου. Η βραδιά περιελάμβανε μουσική, φαγητό και ποτό που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο και φιλοξενήθηκε στην έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου, στο προαύλιο του Δεσποτικού με την παρουσία αρκετού κόσμου.

 Read more...

Το Χορευτικό του Συλλόγου στη Βαλανίδα

Την παραμονή του Δεκαπεντάυγουστου το Χορευτικό του Συλλόγου μας συμμετείχε στο πανηγύρι της Βαλανίδας , όπου έδωσε παράσταση, παρουσιάζοντας χορούς της Μακεδονίας. Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, με μεγάλη επιτυχία.

Read more...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ''- ΦΥΛΛΟ 124

>> 9.8.12

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο υπ’ αριθ. 124 της εφημερίδας «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ».
Μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα όπως τυπώνεται πατώντας δεξί κλικ πάνω στις σελίδες και... άνοιγμα σε νέα καρτέλα, όπου με αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα μπορείτε να την διαβάσετε ευκρινώς (σε μεγάλη ανάλυση) ή να την αποθηκέυσετε στον υπολογιστή σας.


 

 

 

 

 
 

 


Read more...

Ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Τριήμερο, με την πεζοπορία στην Αγια Σωτήρα

>> 8.8.12


Με μεγάλη συμμετοχή στην πεζοπορία προς το βράχο της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, ανήμερα του πανηγυριού στις 6 Αυγούστου, ολοκληρώθηκαν οι πετυχημένες εκδηλώσεις ''Πολιτιστικό Τριήμερο 2012'' που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης. Πάνω από 100 ήταν οι συμμετέχοντες στη φετινή πεζοπορία, γεγονός που έδωσε ιδιαίτερη ζωντάνια στο πανηγύρι. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές:

Read more...

Μαγική συνέχεια για το Πολιτιστικό Τριήμερο


Μαγική ήταν η συνέχεια που επεφύλασσε το Πολιτιστικό Τριήμερο 2012 του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, τη δεύτερη μέρα των εκδηλώσεων, το βράδυ της Κυριακής 5 Αυγούστου. Εκατοντάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και συμμετείχαν στη λαϊκή βραδιά που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Συλλογος με τη συμμετοχή ντόπιων καλλιτεχνών, στο προαύλιο της Οικονομείου Σχολής.
Προηγήθηκε ποδηλατικός αγώνας, ο οποίος ξεκίνησε από την έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου κια κατέληξε στην Οικονόμειο Σχολή. Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Σωτήρης Σαπάκος, στη δεύτερη θέση ο Γιάννης Μπαμπάλης και τρίτος ο Γιάννης Ζιάκος. Ακολούθησε βράβευση των ομάδων που συμμετείχαν στο 4ο Τουρνουά, με την απονομή αναμνηστικών.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τη δεύτερη μέρα των πετυχημένων εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Από τον Ποδηλατικό Αγώνα
Η εκκίνηση
Η απονομή των μεταλλίων

 
 Οι συμμετέχοντες

Από τη βραύβευση των ομάδων
Από την ομάδα "Σαβούρια''

Από τη λαϊκή βραδιά


Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP