ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ στην Τσαριτσάνη

>> 23.8.12

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου έπεσε η αυλαία μιας σπουδαίας διοργάνωσης που σημάδεψε για φέτος τα πολιτιστικά πράγματα της Τσαριτσάνης και της ευρύτερης περιοχής. Το «Πολιτιστικό Τριήμερο 2012», αφιερωμένο φέτος στην ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία και τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό, αφήνει το δικό του στίγμα, εκπέμποντας ήθος, αρχές και αξίες, αλλά και μια παρακαταθήκη για το μέλλον.
Οι εκδηλώσεις αυτές ήταν η συνέχεια του 4ου Τουρνουά Μπάσκετ και Βόλλεϊ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης που ξεκίνησε στις 2 Ιουλίου και κράτησε πάνω από ένα μήνα, και ήταν η πολιτιστική πρόταση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης για το φετινό καλοκαίρι.
Οι εκδηλώσεις του Τριημέρου, άνοιξαν το Σάββατο 4 Αυγούστου, με το μεγάλο τελικό του βόλλεϊ της διοργάνωσης του 4ου Τουρνουά, όπου νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε αυτή του «Road Runner», η οποία επικράτησε έναντι της ομάδας του «fast- food Νόστιμο». Ακολούθησε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη στο ροκ και έντεχνο τραγούδι από τους νεαρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους Τσαριτσανιώτες μουσικούς Νίκο Μπαμπάλη, Κώστα Γουναρά και Σπύρο Τσούρη που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Οικονόμειο Σχολή της Τσαριτσάνης, η οποία φιλοξένησε τις εκδηλώσεις.
Την Κυριακή, 5 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε ποδηλατικός αγώνας, με δεκάδες συμμετοχές, στον οποίο νικητές αναδείχτηκαν ο Σωτήρης Σαπάκος, ο Γιάννης Μπαμπάλης και ο Γιάννης Ζιάκος. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίστηκε με λαϊκή μουσική βραδιά, με τη συμμετοχή Τσαριτσανιωτών μουσικών, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στην βραδιά αυτή παρέλασαν οι Γιώργος Μιχούλης στο τραγούδι, Λουκάς Παπαδήμος στην κιθάρα και στο τραγούδι, Κώστας Πουτόκας στο μπουζούκι, Γιάννης Μιχούλης στο μπουζούκι, Σπύρος Τσούρης στα ντραμς, Άννα Κακαδιάρη στο τραγούδι, Θανάσης Βαρθολομός στο τραγούδι, Ορέστης Μιχούλης στα ντραμς και στο τουμπερλέκι, Λευτέρης Βελώνης  στο τουμπερλέκι, Νίκος Μπαμπάλης στο τραγούδι και στο αρμόνιο, Κώστας Γουναράς στην κιθάρα, Στέλιος Μιχούλης στο κλαρίνο και ο φιλοξενούμενος στην Τσαριτσάνη από τα Σέρβια, Σάκης Κρανιώτης στο μπουζούκι.
Την επόμενη το πρωί, με περισσότερες από 100 συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε μέσα από εκπληκτική διαδρομή μιάμισης ώρας, πεζοπορία προς το βράχο της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα στην Τσαριτσάνη, όπου πανηγύριζε το ομώνυμο εκκλησάκι.
Οι φετινές εκδηλώσεις ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο, που το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου φέρει την ευθύνη για την θεσμοθέτηση και καθιέρωσή τους, τον εμπλουτισμό και την παραπέρα ανάπτυξή τους.

Φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP