ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 27.9.10

Το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2010, στις 18:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η οποία συγκλήθηκε μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου παρουσίασε τον απολογισμό δράσης και τον οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση. Τα έσοδα ανήλθαν την διετία 2008-2010 στο ποσό των 45.825,07 ευρώ, τα έξοδα 37.631,25 ενώ προκύπτει ένα υπόλοιπο 8.193,82 ευρώ το οποίο θα παραδοθεί στο νέο συμβούλιο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακήρυξη των υποψηφίων για τα νέα όργανα του Συλλόγου. Συγκεκριμένα για το Δ.Σ. υποβλήθηκαν οι εξής υποψηφιότητες κατ’ αλφαβητική σειρά :

1. Βακράτσας Νικόλαος του Δημητρίου
2. Ζιάκας Κίμωνας του Αθανασίου
3. Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Ηλία
4. Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου
5. Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννη
6. Πάσχου Δήμητρα του Αλεξίου
7. Χήρα Ελευθερία του Θεοδώρου

Υποψήφιοι για τη Εξελεγκτική Επιτροπή ανακηρύχθηκαν οι:
1. Βλαχογιώργος Ιωάννης του Ζήση
2. Μαντζιώκας Βασίλειος του Κωσταντίνου
3. Κόσσυβας Κωσταντίνος του Βασιλείου

Τέλος, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 3η Οκτώβρη, ημέρα Κυριακή και από ώρα 09.00 έως 15.00. Θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης, ενώ την Εφορευτική Επιτροπή υπό την ευθύνη της οποίας αυτές θα πραγματοποιηθούν, αποτελούν οι:
1. Μπέλτσιου Ελένη του Αθανασίου
2. Ράμμου Άννα του Βελισσαρίου
3. Καραμήτσιο Αντώνη του Δημητρίου

Read more...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 26.9.10

Με τη σημερινή Γενική μας Συνέλευση ένας ακόμη κύκλος κλείνει για τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης. Παράλληλα θα ανοίξει ένας νέος, ως συνέχεια του προηγούμενου. Όλη η δράση του Μορφωτικού Συλλόγου χαρακτηρίζεται από συνέχεια και συνέπεια, που είναι τα δυο αυτά στοιχεία που ενισχύουν την παρουσία και την αποδοχή του έργου του από την κοινωνία της Τσαριτσάνης


Με την ενότητα και την συνοχή της παρουσίας του επιτυγχάνεται η ενότητα και η συσπείρωση των μελών του. Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του ανέρχονται σήμερα σε 658, ένας αριθμός που δίνει ώθηση και δύναμη στο σωματείο μας, το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα της περιοχής.

Το διάστημα αυτό διαπιστώσαμε πως πραγματοποιήθηκαν πολύ σημαντικά βήματα στο ζήτημα της εντατικοποίησης της ενασχόλησης του κόσμου με τα πράγματα του Συλλόγου. Συνέβαλλαν σ’ αυτό οι πρωτοβουλίες και οι δραστηριότητες που εκπόνησε το απερχόμενο Δ.Σ., ιδιαίτερα το 2ο Αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε πέρυσι τον Αύγουστο, όπου τις πολυήμερες εκδηλώσεις του υποστήριξαν οργανωτικά δεκάδες άνθρωποι, απλά μέλη του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου και συνεργάστηκαν άψογα για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στην ίδια κατεύθυνση και για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να κινηθεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προέλθει από τις επόμενες εκλογές. Πρέπει όλο και περισσότερες δυνάμεις να συσπειρωθούν στο Μορφωτικό Σύλλογο. Η συσπείρωση τους δεν πρέπει να εξαντλείται στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής, κάτι που είναι μεν σημαντικό και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε σε σύγκριση με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, αλλά να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή στις δράσεις και στις υποθέσεις του Συλλόγου.

Τα μέσα που διαθέτει ο Σύλλογος για την επιτυχία του σκοπού αυτού υπάρχουν. Αποτελεσματικά στο στόχο αυτό μπορούν να συμβάλλουν η εφημερίδα «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ» που εκδίδει ο Μορφωτικός Σύλλογος και η ιστοσελίδα που διαθέτει στο διαδίκτυο. Αυτά να αξιοποιηθούν από το νέο Δ.Σ. για την μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών του Συλλόγου.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος πραγματοποίησε τεράστια βήματα, με επίγνωση ότι η δράση ενός πολιτιστικού σωματείου δεν εξαντλείται στην πραγματοποίηση ορισμένων «στάνταρ» εκδηλώσεων αλλά στη συνεχή και διαρκή του παρουσία. Η δράση του Συλλόγου μας αποκτά μονιμότητα και διάρκεια, έχει επεκταθεί σε διάφορους τομείς και καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα πολιτιστικών αναγκών των κατοίκων της Τσαριτσάνης. Δανειστική Βιβλιοθήκη, Χορευτικό Συγκρότημα, Κινηματογραφική Λέσχη, Λαογραφικό Μουσείο, ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, έκδοση εφημερίδας. Τμήματα που είναι ενεργά και προσφέρουν στην κοινωνία της Τσαριτσάνης. Και αυτά παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, την απουσία κρατικής στήριξης και χρηματοδότησης και την έλλειψη Πνευματικού Κέντρου.

Τη διετία που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν άλματα και υπήρξαν σημαντικές κατακτήσεις, ενώ το όφελος θα μείνει στα μέλη του Συλλόγου και στους κατοίκους της Τσαριτσάνης.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος εκδίδει εφημερίδα, η οποία αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς της παρέμβασης του. Προβάλλει το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου, ενώ παράλληλα αποτελεί τη φωνή και την έκφραση των Τσαριτσανιωτών. Στο ζήτημα της εφημερίδας, υπήρξε σημαντική δουλεία από τα προηγούμενα Δ.Σ. που συνέβαλλε στο να αποκτήσει η εφημερίδα αυτή το κύρος που έχει σήμερα. Χρέος του νέου Δ.Σ. είναι να αναζητήσει τρόπους για να βοηθήσει σε περαιτέρω αξιοποίηση της εφημερίδας για την επιτυχία των σκοπών του Συλλόγου. Να επιτευχθεί μεγαλύτερη συμβολή απλών μελών και Τσαριτσανιωτών στον εμπλουτισμό της ύλης.

Στον τομέα της επικοινωνίας υπήρξε πρόοδος, με την χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ μία ακόμη κατεύθυνση που δόθηκε από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση υλοποιήθηκε από το απερχόμενο Δ.Σ. χωρίς καμία επιβάρυνση στα οικονομικά του Συλλόγου, παρά με εθελοντική δουλειά και αξιοποίηση ορισμένων δυνατοτήτων και παροχών του διαδικτύου δημιουργήθηκε ιστοσελίδα, στην οποία δημοσιεύονται ανακοινώσεις, δελτία τύπου, υλικό από εκδηλώσεις, τοπικά νέα, ενώ υπάρχει πλούσιο υλικό από την ιστορία του τόπου, πληροφορίες, στοιχεία για το Σύλλογο, βίντεο με τοπικό ενδιαφέρον και ορισμένα ντοκουμέντα από το αρχείο του, το οποίο ψηφιοποιείται και διασώζεται. Ο Σύλλογος διαθέτει πλέον όλα τα μέσα για άμεση επικοινωνία με τα μέλη του σε όλο τον κόσμο και τους απανταχού Τσαριτσανιώτες.

Από ‘κει και πέρα, όπως και παλιότερα έχει ειπωθεί, η δραστηριότητα του Συλλόγου γίνεται βήμα- βήμα, έχει συνέχεια και δεν έχει σαν σκοπό τον εντυπωσιασμό αλλά την υλοποίηση δράσεων με διασφαλισμένη τη βιωσιμότητα και την επιτυχία.

Δίπλα στο Χορευτικό Τμήμα προστέθηκαν νέοι λοιπόν τομείς. Ιδρύθηκε Δανειστική Βιβλιοθήκη, Κινηματογραφική Λέσχη και έγινε η αρχή για την ίδρυση Λαογραφικού Μουσείου. Δράσεις που εκπόνησε το Διοικητικό Συμβούλιο με την αρωγή και ενίσχυση των μελών του Συλλόγου και όλων των Τσαριτσανιωτών. Η Βιβλιοθήκη που φέρει το όνομα του πρώην προέδρου του Συλλόγου Ηρακλή Αδαμούλα αριθμεί 2500 βιβλία, που συγκεντρώθηκαν από δωρεές. Το ίδιο ισχύει και για την άλλη πρωτοβουλία που αγκάλιασαν οι Τσαριτσανιώτες, που εμπιστεύτηκαν το Σύλλογο και στήριξαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης λαογραφικού υλικού.

Ο Σύλλογος κατάφερε χάρη στη βοήθεια των μελών του να ξεπεράσει όλα τα οικονομικά εμπόδια και να στηρίξει αφενός την πρωτοβουλία ίδρυσης Δανειστικής Βιβλιοθήκης με την αγορά κατάλληλου εξοπλισμού, με μεγάλο οικονομικό κόστος, από τις βιβλιοθήκες που τοποθετήθηκαν και το αναγνωστήριο μέχρι την αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών, αφετέρου με τη αγορά μηχανημάτων για την Κινηματογραφική Λέσχη, προτζέκτορα, οθόνης, ηχητικών συστημάτων, ενισχυτών, συστήματος αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων που διασφαλίζουν ικανοποιητική αυτονομία για μια σειρά από παρεμβάσεις του Συλλόγου.

Όσον αφορά το αρχείο του Συλλόγου, οι παραπάνω δραστηριότητες έδωσαν ώθηση στην ψηφιοποίηση του και την αντίστοιχη διάσωσή του. Έχει ολοκληρωθεί η ψηφιοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του Κινηματογραφικού του αρχείου, των 30 πρώτων φύλλων της εφημερίδας «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ» τα οποία μάλιστα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο ενώ στις άμεσες προτεραιότητες του νέου Δ.Σ. να είναι η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης όλων των φύλλων της εφημερίδας και του φωτογραφικού αρχείου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι νέες διαστάσεις θα δώσει από εδώ και πέρα η αγορά κάμερας στην οποία προέβη το απερχόμενο Δ.Σ. και θα συμβάλλει στην καταγραφή εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Συλλόγου.

Κλείνουμε την αναφορά στα τμήματα του Συλλόγου, με το Χορευτικό Τμήμα, που η εντατική δουλειά πρόσθεσε δίπλα στο βασικό τμήμα ένα ακόμη τμήμα γυναικών. Η ένταση της δουλειάς στο Χορευτικό Τμήμα είναι μονόδρομος το επόμενο διάστημα για το νέο Δ.Σ. Οι ανάγκες του τμήματος καλύπτονται αποκλειστικά από το Σύλλογο χωρίς καμία επιβάρυνση των μελών, χωρίς την καταβολή συνδρομών.

Η οικονομική δουλειά, είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της δράσης μας. Είναι σκληρή και απαιτεί συνέπεια, επιμονή και υπομονή. Το απερχόμενο Δ.Σ. κατέβαλλε σημαντικές προσπάθειες στον τομέα αυτό, όπως αποδεικνύεται και από την βελτίωση των οικονομικών δεδομένων.

Τα έσοδα του Συλλόγου την προηγούμενη διετία ανήλθαν στο ποσό των 45.825,07, όταν την προηγούμενη διετία ήταν 35.029,70 ευρώ, και τη διετία 2004- 2006 ήταν 24.814,34. Τα έσοδα μόνο από εισφορές των μελών, συνδρομές για την εφημερίδα και ενισχύσεις πατριωτών και φίλων ανήλθαν στο ποσό των 22.686,02 όταν την προηγούμενη διετία ήταν 20.488, 46 ευρώ. Άλλη μια ένδειξη της αποδοχής που συναντά η δράση του Συλλόγου από την κοινωνία της Τσαριτσάνης, που τη στηρίζει ολόπλευρα.

Για τα οικονομικά του Συλλόγου υπάρχει διαφάνεια και χρηστή διαχείριση, όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μπορούν ανά πάσα στιγμή να τα ελέγξουν. Η διαφάνεια που διέπει την οικονομική διαχείριση είναι βασική αρχή για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου.

Πρέπει όλα τα μέλη του Συλλόγου να καταλάβουν ότι επειδή η δουλειά του Συλλόγου στηρίζεται στις οικονομικές του δυνάμεις και επειδή τη δράση του ενισχύουν τα μέλη του πρέπει να υπάρχει συνέπεια απ’ όλους στην καταβολή των συνδρομών. Το Δ.Σ. να κάνει πιο συνεπή δουλειά, να συγκεντρώνει χωρίς καθυστέρηση συνδρομές, διαφημίσεις και να προωθεί καλύτερα ενισχυτικές των οικονομικών του δραστηριότητες όπως την έκδοση του ημερολογίου.

Δεν υπήρξε αυτά τα δύο χρόνια όπως και προηγούμενα ούτε ένα ευρώ δημόσιας ενίσχυσης ή επιχορήγησης. Μοναδική πηγή εσόδων για το Σύλλογό μας και τη δράση του υπήρξε η οικονομική ενίσχυση των απανταχού Τσαριτσανιωτών. Στηριγμένη σε αυτή τη γερή βάση η δουλειά του νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα προκύψει από τις εκλογές θα φέρει νέες κατακτήσεις για το λαό της Τσαριτσάνης.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παραδίδει το ποσό των 8193,82 Ευρώ, ως υπόλοιπο το οποίο θα συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση των σκοπών του Συλλόγου, στα πλαίσια των προτεραιοτήτων που καθορίζει η παρούσα Γενική Συνέλευση και εντός των οποίων θα κινηθεί το νέο Δ.Σ.

Καταληκτικά:
- Να υπάρξουν πρωτοβουλίες και ενέργειες σε κάθε κατεύθυνση για να ολοκληρωθεί επιτέλους το Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης, κάτι που θα δώσει τρομερή ώθηση στη δράση του Συλλόγου και στα πολιτιστικά πράγματα του τόπου.
- Να υπάρξει μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών στις υποθέσεις του Συλλόγου και υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου.
- Να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και να ενισχυθεί η δραστηριότητα και παρουσία των νεοϊδρυθέντων τμημάτων του Συλλόγου.
- Να ιδρυθεί από το Μορφωτικό Σύλλογο το Λαογραφικό Μουσείο Τσαριτσάνης.
- Να ενισχυθεί το Χορευτικό Συγκρότημα με νέα τμήματα.

Read more...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ απερχόμενου Δ.Σ. Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

ΕΣΟΔΑ 45825,07
ΕΞΟΔΑ 37631,25
ΥΠΟΛΟΙΠΟ για το νέο Συμβούλιο 8193,82 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 22686,02
ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 13818,40
ΕΚΛΟΓΕΣ 361,50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 5233,08
ΚΑΛΑΝΤΑ 908,55
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ 2760,00
ΤΟΚΟΙ 57,52
ΣΥΝΟΛΟ ΕΣΟΔΩΝ 45825,07

ΕΞΟΔΑ αναλυτικά

Αριθ. απόδειξης/ Ημερομηνία/ Αιτία/ Ποσό σε ευρώ
1 01.09.2008 Κόστος μεταφορικής για μεταφορά 500 βιβλίων- δωρεά προς το Σύλλογο από την Αθήνα 150,00
2 09.09.2008 Μελάνι για εκτυπωτή 13,86
3 10.09.2008 Μελάνι για εκτυπωτή 21,95
4 14.09.2008 Γραφική εργασία εκλογών Συλλόγου 120,00
5 18.09.2008 Αγορά βιβλίου συνεδριάσεων 4,50
6 18.09.2008 Αγορά γραμματοσήμων για αποστολή εφημερίδων στο εξωτερικό 300,00
7 24.09.2008 Αγορά λάμπας για προβολέα πινακίδας γραφείων Συλλόγου 3,00
8 27.09.2008 Αγορά και τοποθέτηση κλιματιστικού στα γραφεία του Συλλόγου 450,00
9 04.10.2008 Μίσθωση μείκτη- pioneer για πάρτι του Συλλόγου 40,00
10 08.10.2008 Κατασκευή λάβαρου για το Χορευτικό Τμήμα 200,00
11 10.10.2008 Προκαταβολή για εκτύπωση ημερολογίου 500,00
12 11.10.2008 Αγορά στόκου για παράθυρα γραφείων Συλλόγου 3,70
13 12.10.2008 Προκαταβολή για κατασκευή βιβλιοθηκών 700,00
14 13.10.2008 Αποστολή συστημένου 2,42
15 13.10.2008 Αγορά φακέλων 2,30
16 21.10.2008 Προκαταβολή για εκτύπωση ημερολογίου 500,00
17 22.10.2008 Χαρτικά 6,00
18 24.10.2008 Εκτύπωση εφημερίδας 410,00
19 24.10.2008 Βενζίνη για το Τυπογραφείο- Τρίκαλα 30,00
20 25.10.2008 Γραφικά- χαρτικά 18,00
21 27.10.2008 Αγορά ανθοδέσμης για επέτειο 28ης Οκτωβρίου 10,00
22 27.10.2008 Αποστολή εφημερίδας στους συνδρομητές 68,19
23 27.10.2008 Βάψιμο γραφείων Συλλόγου 80,00
24 27.10.2008 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
25 27.10.2008 Αποστολή εφημερίδας 3,06
26 29.10.2008 Εξόφληση ημερολογίου 400,00
27 31.10.2008 Αγορά κλειδαριάς ασφαλείας για τα γραφεία του Συλλόγου 19,00
28 02.11.2008 Κέρασμα Συλλόγου από τη Χαλκιδική που επισκέφθηκε την Τσαριτσάνη 20,00
29 03.11.2008 Αποστολή εφημερίδας στους συνδρομητές 2,85
30 03.11.2008 Αποστολή εφημερίδων 8,35
31 06.11.2008 Αντικλείδια και λουκέτο για την είσοδο των γραφείων του συλλόγου 20,00
32 07.11.2008 Δάσκαλος χορού 250,00
33 07.11.2008 Συμμετοχή του συλλόγου σε συμπόσιο 180,00
34 08.11.2008 Εκτύπωση αφισών 7,50
35 11.11.2008 Έναντι λογαριασμού για την κατασκευή βιβλιοθήκων 300,00
36 17.11.2008 Ανθοδέσμη για την επέτειο του πολυτεχνείου 10,00
37 17.11.2008 Αποστολή ημερολογίων σε πατριώτες 75,50
38 17.11.2008 Αγορά φακέλων-μελάνι για τις ανάγκες του συλλόγου 22,50
39 18.11.2008 Εξόφληση λογαριασμού για την κατασκευή βιβλιοθήκων 600,00
40 18.11.2008 Eνοικίαση ηχητικών συστημάτων για πάρτι του συλλόγου 40,00
41 24.11.2008 Εκτύπωση εισιτηρίων για λαχειοφόρο συλλόγου 200,00
42 26.11.2008 Αγορά φακέλων 7,92
43 01.12.2008 Αγορά λάμπας για τα γραφεία του συλλόγου 4,50
44 06.12.2008 Κόστος τηλεφωνικών επαφών μελών Δ.Σ. 20,00
45 07.12.2008 Δάσκαλος χορού 250,00
46 08.12.2008 Φωτοτυπίες για τις ανάγκες του συλλόγου 35,00
47 11.12.2008 Κλειδιά για τα γραφεία του συλλόγου 13,00
48 13.12.2008 Εκτύπωση αφισών 30,00
49 13.12.2008 Καθαριότητα γραφείων του συλλόγου 50,00
50 13.12.2008 Κατασκευή και τοποθέτηση πανό για το Αντάμωμα 150,00
51 17.12.2008 Εκτύπωση αφισών και φωτοτυπιών 110,00
52 18.12.2008 Αποστολή ημερολογίων στο εξωτερικό 73,56
53 21.12.2008 Διανομή ημερολογίου 165,00
54 21.12.2008 Δάσκαλος χορού 250,00
55 22.12.2008 Χαλί για την είσοδο των γραφείων του συλλόγου 3,00
56 22.12.2008 Αγορά ειδών για τα γραφεία του συλλόγου 71,84
57 24.12.2008 Τραπέζι σε μουσικό συγκρότημα 60,00
58 24.12.2008 Έξοδα για την εκδήλωση συναυλίας 370,00
59 29.12.2008 Ενοικίαση DVD για δραστηριότητα κινηματογραφικής λέσχης 12,00
60 30.12.2008 Αποστολή ημερολογίων 24,40
61 30.12.2008 Αποστολή ημερολογίων 19,20
62 30.12.2008 Αποστολή ημερολογίων 24,40
63 03.01.2009 Εκτυπώσεις αφισών 7,50
64 05. 01.2009 Αγορά ειδών για τα γραφεία του συλλόγου 16,68
65 08. 01.2009 Ενοικίαση DVD για δραστηριότητα Κινηματογραφικής Λέσχης 5,00
66 10.01.2009 Αγορά φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή 650,00
67 10.01.2009 Προκαταβολή για αγορά προτζέκτορα ,οθόνης, ηχείων, ενισχυτή 400,00
68 16.01.2009 Εξόφληση βιβλιοθηκών 300,00
69 22.01.2009 Μεταφορά βιβλίων από Αθήνα- δωρεά προς το Σύλλογο 119,00
70 23.01.2009 Εκτύπωση εφημερίδας 380,00
71 26.01.2009 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
72 27.01.2009 Αγορά δύο σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών 900,00
73 29.01.2009 Αποστολή εφημερίδων στους συνδρομητές 72,07
74 29.01.2009 Αποστολή συστημένου 3,06
75 05.02.2009 Αγορά φορτιστή μπαταριών φωτογραφικής μηχανής 11,99
76 09.02.2009 Δάσκαλος χορού- 2 μήνες 500,00
77 13.02.2009 Αγορά πολύμπριζου για τις ανάγκες του συλλόγου 8,98
78 14.02.2009 Αγορά λούστρου για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 4,50
79 14.02.2009 Εξόφληση προτζέκτορα, οθόνης, ηχείων, ενισχυτή 2600,00
80 14.02.2009 Βενζίνη για το Τυπογραφείο- Τρίκαλα 20,00
81 14.02.2009 Προστατευτικά σίδερα παραθύρων γραφείων συλλόγου 400,00
82 16.02.2009 Κατασκευή σφραγίδων για το σύλλογο 54,00
83 16.02.2009 Αγορά γραφικής ύλης 7,05
84 26.02.2009 Προκαταβολή για κατασκευή βιβλιοθηκών 500,00
85 26.02.2009 Εκτύπωση αφισών 20,00
86 26.02.2009 Αγορά γραφικής ύλης 11,20
87 10.03.2009 Εκτύπωση φωτοτυπιών για χρήση του συλλόγου 6,00
88 14.03.2009 Γραφική εργασία καταγραφή βιβλίων βιβλιοθήκης 150,00
89 16.03.2009 Ενοικίαση DVD για δραστηριότητα Κινηματογραφικής Λέσχης 10,00
90 20.03.2009 Αγορά βιβλίου για καταγραφή βιβλίων βιβλιοθήκης 23,50
91 21.03.2009 Αγορά ανθοδέσμης για μνημόσυνο πεσόντων 10,00
92 21.03.2009 Κατασκευή 6 πινάκων-καμβάδων 150,00
93 21.03.2009 Γραφική εργασία καταγραφή βιβλίων βιβλιοθήκης 50,00
94 24.03.2009 Ανθοδέσμη για 25η Μαρτίου 10,00
95 28.03.2009 Τζάμια για την βιβλιοθήκη του Μ.Σ.Τ. 35,00
96 31.03.2009 Συντήρηση παραθύρων γραφείων Μ.Σ.Τ. 80,00
97 06.04.2009 Αποστολή συστημένων 2,42
98 07.04.2009 Αποστολή συστημένων 18,30
99 07.04.2009 Αποστολή συστημένων 4,50
100 07.04.2009 Αποστολή συστημένων 4,80
101 07.04.2009 Αποστολή συστημένων 4,50
102 07.04.2009 Αποστολή συστημένων 4,50
103 11.04.2009 Εκτυπώσεις για τις ανάγκες του συλλόγου 70,00
104 12.04.2009 Δάσκαλος χορού 500,00
105 14.04.2009 Εξόφληση λογαριασμού για την κατασκευή βιβλιοθηκών 1.000,00
106 15.04.2009 Εκτύπωση φωτοτυπιών για τις ανάγκες του συλλόγου 9,00
107 16.04.2009 Αγορά χρωμάτων για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 15,00
108 16.04.2009 Αγορά χρωμάτων για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 10,00
109 17.04.2009 Κατασκευή 10 πινάκων-καμβάδων 200,00
110 20.04.2009 Κεράσματα επισήμων 8,00
111 20.04.2009 Ορχήστρα για την αναβίωση του εθίμου του πασχαλιάτικου χορού την δεύτερη μέρα του Πάσχα στον Άγιο Αθανάσιο 320,00
112 28.04.2009 Βιντεοσκόπηση εκδήλωσης Μ.Σ.Τ. 30,00
113 29.04.2009 Εκτύπωση εφημερίδας 380,00
114 03.05.2009 Εργασία για δίπλωμα εφημερίδας 20,00
115 03.05.2009 Βενζίνη για εκτύπωση εφημερίδας στα Τρίκαλα 30,00
116 03.05.2009 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
117 04.05.2009 Αποστολή εφημερίδας μέσω ΕΛΤΑ 71,00
118 04.05.2009 Επισκευή βίντεο 15,00
119 06.05.2009 Αγορά στεφανιού 25,00
120 11.05.2009 Εκτύπωση φωτοτυπιών για χρήση του συλλόγου 16,20
121 30.05.2009 Γραφική εργασία 25,00
122 31.05.2009 Καθαριότητα γραφείων του συλλόγου 100,00
123 31.05.2009 Γραφική εργασία 25,00
124 02.06.2009 Εκτύπωση αφισών 50,00
125 03.06.2009 Αποστολή εφημερίδων 4,50
126 06.06.2009 Γραφική εργασία 25,00
127 07.06.2009 Γραφική εργασία έξω από τα εκλογικά κέντρα 200,00
128 09.06.2009 Κέρασμα 10,00
129 13.06.2009 Αγορά νερών για τα γραφεία του Συλλόγου 8,20
130 13.06.2009 Αγορά χρωμάτων για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 12,00
131 16.06.2009 Αγορά λούστρου για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 10,00
132 16.06.2009 Αγορά μπλοκ αποδείξεων 1,20
133 16.06.2009 Αγορά πινέλων για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 3,20
134 16.06.2009 Εκτύπωση αφισών 20,00
135 20.06.2009 Αγορά κόλλας για τις ανάγκες του συλλόγου 3,70
136 20.06.2009 Μετατροπή αρχείων σε ψηφιακή μορφή 60,00
137 22.06.2009 Γραμματόσημα 3,10
138 23.06.2009 Προκαταβολή για εκτύπωση κάδρων 300,00
139 25.06.2009 Βάση προτζέκτορα 340,00
140 26.06.2009 Μελάνι εκτυπωτή 95,00
141 02.07.2009 Εκτύπωση αφισών για Αντάμωμα 200,00
142 11.07.2009 Λάμπες προβολέα γραφείων συλλόγου 5,80
143 14.07.2009 Πανώ για Αντάμωμα 150,00
144 16.07.2009 Εκτύπωση εφημερίδας 380,00
145 16.07.2009 Βενζίνη για το Τυπογραφείο- Τρίκαλα 20,00
146 17.07.2009 Γραμματόσημα 325,00
147 17.07.2009 Δίπλωμα εφημερίδας 20,00
148 17.07.2009 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
149 17.07.2009 Μελάνι για εκτυπωτές του συλλόγου 58,50
150 20.07.2009 Αποστολή εφημερίδας 74,21
151 21.07.2009 Αγορά σαλιάρας για στολή χορευτικού 5,00
152 22.07.2009 Εκτύπωση προγράμματος ανταμώματος 350,00
153 24.07.2009 Γραφική ύλη 2,00
154 25.07.2009 Μπάλες για το τουρνουά 105,00
155 25.07.2009 Χρώματα για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 7,00
156 25.07.2009 Χρώματα για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 7,00
157 26.07.2009 Νερά για το τουρνουά 15,00
158 27.07.2009 Νερά για το τουρνουά 7,56
159 28.07.2009 Νερά για το τουρνουά 32,00
160 28.07.2009 Μπάλα μπάσκετ για το τουρνουά 15,00
161 29.07.2009 Διανομή υλικού για το αντάμωμα 120,00
162 29.07.2009 Αγορά ποδηλάτου για λαχειοφόρο 100,00
163 30.07.2009 Χρώματα για το λαογραφικό υλικό του συλλόγου 19,50
164 30.07.2009 Μπάλα μπάσκετ για το τουρνουά 15,00
165 30.07.2009 Αποστολή συστημένου 2,80
166 31.07.2009 Αγορά κυπέλλων για το τουρνουά 50,00
167 31.07.2009 Αγορά απορρυπαντικών για τα γραφεία του συλλόγου 4,10
168 31.07.2009 Χρώματα για το τουρνουά 12,00
169 31.07.2009 Βενζίνη για μεταφορά υλικών 10,00
170 31.07.2009 Φωτογραφική μηχανή για λαχειοφόρο 77,00
171 02.08.2009 Νερά για το τουρνουά 48,00
172 03.08.2009 Τρόφιμα για τα εγκαίνια της έκθεσης λαογραφικού υλικού 0,80
173 03.08.2009 Γλυκά για τα εγκαίνια της έκθεσης λαογραφικού υλικού 35,00
174 04.08.2009 Αγορά D.V.D.άγραφων 5,20
175 05.08.2009 Φαγητό για το συγκρότημα ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ 7,40
176 05.08.2009 Συναυλία ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ 150,00
177 05.08.2009 Κέρασμα ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ 10,00
178 05.08.2009 Κεράσματα για το αντάμωμα 8,00
179 06.08.2009 Παράσταση καραγκιόζη 250,00
180 06.08.2009 Τραπέζι θεάτρου σκιών 7,50
181 06.08.2009 Κεράσματα για θέατρο σκιών 4,00
182 07.08.2009 Τραπέζι για χορευτικό Συκιάς 150,00
183 07.08.2009 Τραπέζι για χορευτικό Καλυβίων 110,00
184 07.08.2009 Νερά για το τουρνουά 2,50
185 07.08.2009 Τραπέζι για το χορευτικό των Πλατανουλιών 120,00
186 07.08.2009 Ορχήστρα για χορευτικά 700,00
187 08.08.2009 Τραπέζι ορχήστρας 80,00
188 08.08.2009 Τραπέζι επισήμων 55,00
189 08.08.2009 Ορχήστρα για το αντάμωμα 1.300,00
190 08.08.2009 Εξόφληση πινάκων-καμβάδων στον Στραβοκώστα 300,00
191 08.08.2009 Κεράσματα για ορχήστρα 6,00
192 08.08.2009 Κεράσματα για ορχήστρα 8,00
193 08.08.2009 Πληρωμή για τα ηχητικά του ανταμώματος 1.000,00
194 09.08.2009 Κέρασμα ορχήστρας-χορευτικό 42,00
195 10.08.2009 Αντικατάσταση τραπεζιού καρέκλας 47,00
196 10.08.2009 Αγορά Η/Υ από Γιάννη Πέτσα για λαχειοφόρο 400,00
197 13.08..2009 Αγορά ηχητικών συστημάτων (2 PIONEER και 1 μίκτης) 980,00
198 24.08.2009 Αγορά γραφικού υλικού 27,74
199 28.08.2009 Πληρωμή χοροδιδασκάλου για καλοκαίρι 300,00
200 29.08.2009 Ανθοδέσμη για εκδήλωση Καρυάς 10,00
201 01.09.2009 Βενζίνη για αφισοκόλληση και διανομή υλικού του ανταμώματος 20,00
202 01.09.2009 Τηλέφωνα για ενημέρωση του Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Σ.Τ 20,00
203 08.09.2009 Τραπέζι Μ.Σ.Τ. στο χορευτικό 247,50
204 01.10.2009 Καθαριότητα γραφείων Μ.Σ.Τ 50,00
205 10.10.2009 Δάσκαλος χορού 2 μήνες 500,00
206 19.10.2009 Αντιγραφή 3 D.V.D από το αντάμωμα 30,00
207 20.10.2009 Αγορά 400 ημερολογίων για κόλλημα 160,00
208 22.10.2009 Εκτύπωση εφημερίδας Οκτωβρίου 380,00
209 23.10.2009 Δίπλωμα εφημερίδας (γραφική εργασία) 30,00
210 23.10.2009 Βενζίνη για το Τυπογραφείο- Τρίκαλα 20,00
211 23.10.2009 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
212 24.10.2009 Αγορά ΤΟΝΕΡ για εκτυπωτή 80,00
213 27.10.2009 Αγορά ανθοδέσμης για 28η Οκτωβρίου 10,00
214 27.10.2009 Αγορά εφεδρικού ΤΟΝΕΡ για τον εκτυπωτή 50,00
215 29.10.2009 Αποστολή εφημερίδων 72,75
216 29.10.2009 Αποστολή συστημένου στο Υπουργείο Τύπου 3,06
217 30.10.2009 Εκτύπωση ημερολογίων 630,00
218 06.11.2009 Αγορά γραφικής ύλης -φάκελοι 13,20
219 07.11.2009 Αγορά ζελοτέιπ 1,00
220 11.11.2009 Αγορά 100 ημερολογίων 40,00
221 15.11.2009 Αγορά μπαταριών για φωτογραφική μηχανή 2,20
222 17.11.2009 Αγορά ανθοδέσμης για Πολυτεχνείο 20,00
223 21.11.2009 Διαδρομή Τσαριτσάνη-Μουδανιά (μεταφορικά) 250,00
224 21.11.2009 Αντιγραφικό D.V.D για αντάμωμα 50,00
225 21.11.2009 Αποστολή ημερολογίων στο εξωτερικό 91,81
226 21.11.2009 Αποστολή ημερολογίων στο εξωτερικό 37,93
227 21.11.2009 Αποστολή συστημένου στην Αμερική 5,35
228 21.11.2009 Αποστολή ευχαριστήριων επιστολών (συστημένα) 6,80
229 30.11.2009 Αγορά κονταριού για το λάβαρο 10,00
230 01.12.2009 Αποστολή ημερολογίων στον Καναδά 48,00
231 05.12.2009 Αγορά δώρου-αναμνηστικού προς το σύλλογο Θέρμης 18,00
232 05.12.2009 Αγορά φορτιστή μπαταριών 16,90
233 05.12.2009 Μεταφορά προς Θέρμη Θες/νικης 400,00
234 07.12.2009 Αποστολή ημερολόγιων σε Αυστραλία 20,05
235 12.12.2009 Αγορά χαρτιού Α4 για εκτυπωτή συλλόγου 4,50
236 13.12.2009 Δάσκαλος χορού 300,00
237 19.12.2009 Μουσικό συγκρότημα (εκδήλωση Ρίτσου) 350,00
238 21.12.2009 Δάσκαλος χορού 300,00
239 24.12.2009 Κεράσματα για μέλη του χορευτικού τμήματος 45,00
240 24.12.2009 Αγορά κεριών για φαναράκια 2,80
241 17.01.2010 Αγορά πίτας για χορευτικό τμήμα 30,00
242 17.01.2010 Εκδήλωση κοπής πίτας (κεράσματα) 100,00
243 22.01.2010 Εκτύπωση εφημερίδας 380,00
244 22.01.2010 Αγορά χαρτιών-αυτοκόλλητα 28,70
245 22.01.2010 Διανομή ημερολογίου-γραφική εργασία 328,00
246 22.01.2010 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
247 22.01.2010 Δίπλωμα εφημερίδας 25,00
248 22.01.2010 Βενζίνη για το Τυπογραφείο- Τρίκαλα 20,00
249 23.01.2010 Μεταφορά χορευτικού στον Τύρναβο 180,00
250 26.01.2010 Αγορά χαρτικών –ταινίες για τα γραφεία του συλλόγου 5,60
251 29.01.2010 Αποστολή συστημένου στο Υπουργείο Τύπου 3,08
252 29.01.2010 Αποστολή εφημερίδας 75,37
253 30.01.2010 Αγορά χαρτικών-θήκη ζελοτέιπ 1,99
254 10.02.2010 Φωτοτύπιες-σκανάρισμα εφημεριδάς 40,00
255 17.02.2010 Δάσκαλος χορού 300,00
256 22.02.2010 Φωτοτυπίες-σκανάρισμα εφημερίδας 40,00
257 01.03.2010 Φωτοτυπίες-σκανάρισμα εφημερίδας 60,00
258 14.03.2010 Δάσκαλος χορού 300,00
259 14.03.2010 Αποστολή συστημένου 3,10
260 14.03.2010 Αγορά ανθοδέσμης για το μνημόσυνο των πεσόντων 10,00
261 18.03.2010 Αποστολή συστημένου στο εξωτερικό 3,22
262 18.03.2010 Αποστολή συστημένου στο εξωτερικό 3,22
263 18.03.2010 Αποστολή συστημένου στο εξωτερικό 3,22
264 22.03.2010 Διανομή υλικού στο χωρίο 50,00
265 24.03.2010 Αντικατάσταση τζαμιού στην βιβλιοθήκη 20,00
266 24.03.2010 Καθαριότητα λάβαρου 5,00
267 25.03.2010 Αγορά ανθοδέσμης 10,00
268 02.04.2010 Αγορά υλικών για πανηγύρι Άγιου Αθανασίου 30,00
269 02.04.2010 Αγορά υλικών για πανηγύρι Άγιου Αθανασίου 20,00
270 03.04.2010 Αγορά ψιλικών για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 5,10
271 03.04.2010 Αγορά ψιλικών-αναψυκτικών για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 18,00
272 03.04.2010 Αγορά τσίπουρου για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 12,00
273 03.04.2010 Αγορά κονιάκ για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 11,00
274 04.04.2010 Αγορά τσίπουρου για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 10,00
275 05.04.2010 Ορχήστρα για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 240,00
276 05.04.2010 Αγορά υλικών για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 30,00
277 05.04.2010 Αγορά υλικών για πανηγύρι Αγίου Αθανάσιου 23,00
278 13.04.2010 Αγορά χαρτιού-φακέλων 12,00
279 23.04.2010 Εκτύπωση εφημερίδας 380,00
280 24.04.2010 Διανομή εφημερίδας στην Τσαριτσάνη 100,00
281 24.04.2010 Δίπλωμα εφημερίδας 30,00
282 24.04.2010 Αγορά λαμπών για τα γραφεία του συλλόγου 9,00
283 26.04.2010 Αγορά γραμματοσήμων για αποστολή εφημερίδων στο εξωτερικό 300,00
284 26.04.2010 Αποστολή συστημένου 3,08
285 26.04.2010 Αποστολή εφημερίδων 75,95
286 27.05.2010 Αποστολή συστημένου 2,43
287 27.05.2010 Δάσκαλος χορού 300,00
288 07.06.2010 Εκτύπωση αφισών 20,00
289 13.06.2010 Αγορά καθαριστικών 12,00
290 13.06.2010 Καθαριότητα γραφείων του συλλόγου 50,00
291 23.06.2010 Αγορά κάμερας- κάρτες μνήμης- μπαταρίες 368,96
292 23.06.2010 Αγορά χαρτιού για τα γραφεία του συλλόγου 7,98
293 02.07.2010 Αγορά αθλητικών ειδών- μπάλες 67,00
294 03.07.2010 Αγορά μπογιάς- πινέλων για το Τουρνουά 13,00
295 08.07.2010 Σακούλες σκουπιδιών για το Τουρνουά 4,00
296 14.07.2010 Αγορά νερών για το Τουρνουά 52,50
297 17.07.2010 Κύπελλα για το Τουρνουά 70,00
298 28.07.2010 Εκτύπωση εφημερίδας 380,00
299 28.07.2010 Αγορά ΤΟΝΕΡ για εκτυπωτή 110,00
300 29.07.2010 Δίπλωμα εφημερίδας 30,00
301 29.07.2010 Βενζίνη για το Τυπογραφείο- Τρίκαλα 50,00
302 30.07.2010 Αποστολή συστημένου 3,08
303 30.07.2010 Αποστολή εφημερίδας 75,76
304 30.07.2010 Αγορά κλειδαριάς για τα γραφεία του συλλόγου 17,00
305 30.07.2010 Αγορά νερών για το Τουρνουά 57,00
306 02.08.2010 Διανομή εφημερίδας 100,00
307 02.08.2010 Ηλεκτρολογική εγκατάσταση στα γραφεία του συλλόγου 50,00
308 18.08.2010 Γλυκά για κέρασμα αποδήμων 10,30
309 18.08.2010 Αγορά νερών κέρασμα αποδήμων 15,00
310 18.08.2010 Κεράσματα αποδήμων 34,00
ΣΥΝΟΛΟ 37631,25

Read more...

>> 6.9.10

Οι φωτογραφίες είναι από την πρόσφατη προβολή που διοργάνωσε στη συνοικία της "Μπουμπουτσιάς" η Κινηματογραφική Λέσχη του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Read more...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης με θέματα:
- οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- έκθεση ελέγχου Εξελεγκτικής Επιτροπής
- ανακήρυξη υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ. και τη νέα Ε.Ε.
- ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων οργάνων του Συλλόγου
- εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και προετοιμασία των αρχαιρεσιών

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.
Όσα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα νέα όργανα καλούνται να την υποβάλλουν στα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου 2010.

το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP