ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 27.9.10

Το Σάββατο 25 Σεπτέμβρη 2010, στις 18:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η οποία συγκλήθηκε μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου. Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου ο οποίος αναφέρθηκε στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου παρουσίασε τον απολογισμό δράσης και τον οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση. Τα έσοδα ανήλθαν την διετία 2008-2010 στο ποσό των 45.825,07 ευρώ, τα έξοδα 37.631,25 ενώ προκύπτει ένα υπόλοιπο 8.193,82 ευρώ το οποίο θα παραδοθεί στο νέο συμβούλιο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακήρυξη των υποψηφίων για τα νέα όργανα του Συλλόγου. Συγκεκριμένα για το Δ.Σ. υποβλήθηκαν οι εξής υποψηφιότητες κατ’ αλφαβητική σειρά :

1. Βακράτσας Νικόλαος του Δημητρίου
2. Ζιάκας Κίμωνας του Αθανασίου
3. Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Ηλία
4. Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου
5. Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννη
6. Πάσχου Δήμητρα του Αλεξίου
7. Χήρα Ελευθερία του Θεοδώρου

Υποψήφιοι για τη Εξελεγκτική Επιτροπή ανακηρύχθηκαν οι:
1. Βλαχογιώργος Ιωάννης του Ζήση
2. Μαντζιώκας Βασίλειος του Κωσταντίνου
3. Κόσσυβας Κωσταντίνος του Βασιλείου

Τέλος, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 3η Οκτώβρη, ημέρα Κυριακή και από ώρα 09.00 έως 15.00. Θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης, ενώ την Εφορευτική Επιτροπή υπό την ευθύνη της οποίας αυτές θα πραγματοποιηθούν, αποτελούν οι:
1. Μπέλτσιου Ελένη του Αθανασίου
2. Ράμμου Άννα του Βελισσαρίου
3. Καραμήτσιο Αντώνη του Δημητρίου

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP