ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωση

>> 5.11.09

Τα Χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009, θα λάβουν μέρος στο «6ο Συμπόσιο παιδικών κι εφηβικών χορευτικών ομάδων», το οποίο θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό διαμέρισμα Διονυσίου του Δήμου Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.
Διοργανωτής του Συμποσίου είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διονυσίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

από το Δ.Σ.

Το Πρόγραμμα της εξόρμησης στο Συμπόσιο

6.30 Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης.

9.00 Επίσκεψη στο Βυζαντινό Μετόχι των Νέων Φλογητών που στεγάζεται το πολυδύναμο Κέντρο Χριστιανικού Πολιτισμού Χαλκιδικής με την επωνυμία ''Ιουστινιανός''.

10.00 Επίσκεψη στη Διώρυγα του Ξέρξη στην Παλαιά Ποτίδαια και το Βυζαντινό διατείχισμα της πόλης που εκτείνεται κατά μήκος της διώρυγας.

11.00 Περιήγηση στα Νέα Μουδανιά και επίσκεψη του Μουσείου Αλιευτικών Σκαφών και Εργαλείων.

12.30 Συγκέντρωση όλων των συμμετεχόντων πολιτιστικών Συλλόγων στον προαύλιο χώρο του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου στο Διονυσίου. Προσφέρονται παραδοσιακά εδέσματα στους παρευρισκόμενους από τους κατοίκους του Διονυσίου. Ο Θύμιος Γκογκίδης με την ορχήστρα του θα μας ταξιδέψει σε παραδοσιακά ακούσματα από όλη την Ελλάδα με την συμμετοχή όλων των πολιτιστικών συλλόγων.

14.00 Ακολουθεί φαγητό και χορός με τη συνοδεία της ορχήστρας μας στο κέντρο διασκέδασης "ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ".

16.00 Συγκέντρωση των εκπροσώπων των πολιτιστικών συλλόγων και ανάθεση του 7ου Πανελλήνιου Συμποσίου.

18.00 Λήξη Συμποσίου.

19.00 Επιστροφή.
Για να δείτε φωτογραφίες και πως κατέγραψε η εφημερίδα "Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ" (φύλλο Ιανουαρίου 2009) το 5ο Συμπόσιο και την επίσκεψη του διοργανωτή πολιτιστικού Συλλόγου Διονυσίου στην Τσαριτσάνη, πατήστε εδώ.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP