ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Έκρηξη χαράς και διασκέδασης στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Μορφωτικού Συλλόγου

>> 1.3.23

 Τρία χρόνια χωρίς αποκριάτικες εκδηλώσεις ήταν πολλά όπως αποδείχτηκε από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις δραστηριότητες του Μορφωτικού Συλλόγου που με παλμό, ενθουσιασμό,ξέφρενο κέφι και αστείρευτη καρναβαλική διάθεση διασκέδασε με την ψυχή του.


  Η αρχή των εκδηλώσεων περιλάμβανε μασκέ πάρτυ για τα παιδιά στο καφέ "Επίλεκτον" του Δήμητρη Παπαδήμου,με τους μικρούς μας φίλους να διασκεδάζουν,να χορεύουν και να τραγουδάνε με την ψυχή τους για πάνω από τρεις ώρες.


  Την Δευτέρα έξω από τα γραφεία του Συλλόγου στο "Δεσποτικό",αναβίωσε το έθιμο του ανάμματος της φωτιάς με φαγητό,κρασί και χορό γύρω από την φωτιά.


  Η συνέχεια συναρπαστική σε ένα ατέλειωτο πανηγύρι κεφιού,χορού και διασκέδασης στο  στο cafe/bar "fab" του Βαγγέλη Φτίκα με τους μεταμφιεσμένους να χορεύουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.


  Ο κύκλος των πετυχημένων εκδηλώσεων έκλεισε την Κυριακή της μεγάλης Αποκριάς όπου τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου,μαζί με τον κόσμο που ακολούθησε,χόρεψαν το Γαϊτανάκι στις γειτονιές του χωριού και στην συνέχεια κατέληξαν στην πλατεία εξώ από το πνευματικό κέντρο,όπου στήθηκε γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα μέχρι αργά το απόγευμα.


 Η μεγάλη διαφορά της φετινών εκδήλωσεων ήταν η αυθόρμητη έκρηξη χαράς και δημιουργίας που παρατηρήθηκε σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

 Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά αυτούς που συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους δεκάδες εθελοντές που έβαλαν πλάτη,ωστέ να έχουμε αυτές τις ωραίες εκδηλώσεις που διαφημίζουν και δίνουν ζωή στο χωριό μας .


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ







 




ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP