ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγαλή επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 13.2.17

Το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου , ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο cafe ‘’ΣΙΝΕΜΑ’’  στην Τσαριτσάνη.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τσομπανάκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους πατριώτες καλή χρονιά και αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά.
Την κοπή της πίτας πραγματοποίησαν τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, ενώ τα φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε παραδοσιακά προϊόντα της Τσαριτσάνης προσφορά του συλλόγου, έπεσαν στους Καραγκιόζη Γιάννη και Πίπιλα Ντίνα.

Τη σκυτάλη πήραν τα παιδικά τμήματα του χορευτικού του Συλλόγου χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους ορχήστρας, αποτελούμενης από τον Γιώργο Αραμπατζή στο κλαρίνο, τον Τάσο Γεωργούλα στην τρομπέτα, τον Κώστα Αντωνίου στο αρμόνιο, τον Ορέστη Μιχούλη στα ντραμς, τον Κώστα Πουτόκα στο μπουζούκι και τον Γιάννη Τσούγκο στο τραγούδι.



Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλά μέλη του Συλλόγου, τα Τμήματά του και πολύς κόσμος που κατέκλυσε από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης. 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP