ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

>> 23.9.13

 
Μια ανεπανάληπτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο Γυμνάσιο στην Τσαριτσάνη. Και ήταν πάρα πολλοί! Από την Τσαριτσάνη, την Ελασσόνα και αλλού, αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος διψά και έχει ανάγκη τις καλές και ποιοτικές εκδηλώσεις. 

Ο καιρός όχι μόνο επέτρεψε τη συναυλία, αλλά ήταν ιδανικός. Και εκεί... όπου δέσποζε το πέτρινο τριώροφο Γυμνάσιο, ένα υπέροχο σκηνικό, τριάντα πέντε νέα παιδιά και κάποιοι... λίγο μεγαλύτεροι με τα διακριτικά της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Τσιαβέ, μας παρέσυραν σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Θεοδωράκης, Χατζηδάκης, Ξαρχάκος, Πλέσσας, Μουζάκης, γνώριμοι ήχοι και αγαπημένα μουσικά κομμάτια εκπληκτικά ερμηνευμένα.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης προσπάθησε για το καλύτερο. Παρά τις όποιες αδυναμίες μπορεί να είχαμε, σε γενικές γραμμές η βραδιά κύλησε υπέροχα.

Αυτά είναι τα πρώτα σχόλια. Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ. Στην παρούσα ανάρτηση θα προστεθεί επίσης και άλλο υλικό, και ΒΙΝΤΕΟ.

Όλα τα υλικά της εκδήλωσης θα είναι στη διάθεση όποιου επιθυμεί. Για το λόγο αυτό, όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με το Σύλλογο για τα περαιτέρω. Για επικοινωνία, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


Εδώ κλείνει η υπέροχη βραδιά, με ένα τραγούδι- σύμβολο του Μίκη Θεοδωράκη, σε στίχους Οδυσσέα Ελύτη. "Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ'', μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα από τον κόσμο. 

ΔΕΙΤΕ, το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας σε ΒΙΝΤΕΟ διάρκειας 53 λεπτ.


ΔΕΙΤΕ, το τραγούδι "Διπλός γλυκός καημός''


ΔΕΙΤΕ, φωτογραφίες:Read more...

ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ 2012- 2013

>> 20.9.13

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνηςθα γίνει η πρώτη συνάντηση των Χορευτικών Τμημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, για τη νέα χρονιά.
Οι εγγραφές και η συμμετοχή στα Τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης είναι εντελώς δωρεάν.

Σημειώνεται ότι το Χορευτικό Συγκρότημα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης αποτελείται από ένα παιδικό τμήμα, με χοροδιδάσκαλο την Ελισάβετ Πάσχου και δύο τμήματα εφήβων- ενηλίκων με χοροδιδάσκαλο τον Τάσο Γεωργούλα.

Read more...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2013- ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ

>> 17.9.13

Read more...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2013- ΒΙΝΤΕΟ

>> 14.9.13

Read more...

ΦΙΛΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ- ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

>> 11.9.13

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 το βράδυ ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης διοργανώνει φιλική βραδιά- συναυλία με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Τσιαβέ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Γυμνασίου Τσαριτσάνης και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 Στο χώρο θα υπάρχουν σουβλάκια, μπύρες και αναψυκτικά έναντι της συμβολικής τιμής του 1 ευρώ, για την ενίσχυση του Συλλόγου.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης.

Read more...

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 2013- ΟΜΙΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

>> 6.9.13Για ολόκληρη την ομιλία και αναλυτικό ρεπορτάζ για το Πολιτιστικό Τριήμερο 2013 πατήστε εδώ.

Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP