ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ στη ΔΕΗ Ελασσόνας, από τους Αγρότες

>> 13.2.13Σήμερα το πρωί οι αγρότες από το μπλόκο της «Μελούνας» απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων και τα ταμεία της ΔΕΗ στην Ελασσόνα, διαμαρτυρόμενοι για το χαράτσι, για τις αυξήσεις στο ρεύμα και για την εξίσωση του αγροτικού ρεύματος με το οικιακό. Από τους αγρότες εκφράστηκε η έντονη διαμαρτυρία τους σχετικά με καταγγελίες που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα για την πρακτική της ΔΕΗ να προβαίνει σε διακοπές ρεύματος σε νοικοκυριά που δεν έχουν καταβάλλει το χαράτσι και σε οικογένειες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αποπληρωμή της αξίας των λογαριασμών, στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.
Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε η Τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Ελασσόνα, επαγγελματοβιοτέχνες της ΠΑΣΕΒΕ, μέλη της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων της περιοχής.
Σήμερα αναμένεται η ενίσχυση του μπλόκου στη «Μελούνα» με νέα τρακτέρ, ενώ οι αγρότες συνεχίζουν καθημερινά, στις 2 το μεσημέρι, να προβαίνουν σε ωριαίο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού- Λάρισας Κοζάνης, στο ύψος της Τσαριτσάνης.
ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP