ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Συλλόγου στην πλατεία

>> 24.12.15


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην πλατεία, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου, την οποία οργάνωσαν και πλαισίωσαν τα παιδικά χορευτικά τμήματα και η παιδική μας χορωδία.
Μαζί τους οι μουσικοί του Τμήματος Μουσικής του Συλλόγου, και ανάμεσά τους ο συμπατριώτη μας από την Αυστραλία Αχιλλέας Κακλάνης, ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται με την οικογένειά του στο χωριό.
Η μεγάλη έκπληξη της γιορτής ήταν η εμφάνιση του Αη- Βασίλη, ο οποίος αφού χόρεψε και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά, στη συνέχεια τους πρόσφερε δώρα και ζαχαρωτά.
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε επίσης και το face- painting (ζωγραφική προσώπου) που ετοίμασε ο Σύλλογος, με την Ελευθερία Χήρα να κάνει εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια των παιδιών, που με υπομονή και ενθουσιασμό περίμεναν τη σειρά τους.

Την γιορτή του Συλλόγου παρακολούθησε αρκετός κόσμος, κυρίως γονείς, οι παππούδες και γιαγιάδες, συγγενείς των παιδιών των Τμημάτων του Συλλόγου αλλά και απόδημοι τσαριτσανιώτες. Σε όλο τον κόσμο προσφέρθηκαν γιορτινά εδέσματα και γλυκίσματα που ετοίμασαν γυναίκες του Συλλόγου.



































ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP