ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ από τους γιορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου, και την παρέλαση στην Τσαριτσάνη

>> 31.10.12

Read more...

Η προσπάθειες του Συλλόγου μας για τη Δανειστική Βιβλιοθήκη

>> 24.10.12


Η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης «Ηρακλής Αδαμούλας» ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2008. Από τότε συνεχώς εμπλουτίζεται με νέους τίτλους βιβλίων, με αποτέλεσμα σήμερα να αριθμεί περισσότερους από 7.000 τίτλους. Συνεχώς επίσης αποκτά νέους φίλους αναγνώστες αλλά και ερευνητές, γιατί διαθέτει σημαντικό και σπάνιο αρχειακό υλικό τοπικού ενδιαφέροντος.

Η Βιβλιοθήκη φιλοξενείται στο «Δεσποτικό» που είναι η έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και λειτουργεί κάθε Σάββατο, 11.00- 13.00 και 17.00- 19.00 και κάθε Κυριακή,  17.00- 19.00.

Πρόσφατα ενισχύθηκε σημαντικά με την συλλογή της παλιάς Κοινοτικής Βιβλιοθήκης της Τσαριτσάνης, που έπαυσε να λειτουργεί το 1998. Το υλικό αυτό καταχωρήθηκε, και ταξινομείται ανά κατηγορία χάρη στη δουλειά μελών του Συλλόγου και εθελοντών, η οποία γίνεται πλέον σε καθημερινή βάση έτσι ώστε σύντομα η Βιβλιοθήκη να λειτουργεί κανονικά και ολόκληρο το υλικό να είναι διαθέσιμο στο κοινό.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την μεταφορά της συλλογής της Κοινοτικής Βιβλιοθήκης στη Βιβλιοθήκη του Μορφωτικού Συλλόγου


Read more...

Η πρώτη συνάντηση και οι εγγραφές στα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου

>> 22.10.12

Χθες Κυριακή, 21 Οκτώβρη 2012, στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης έγινε η πρώτη συνάντηση και οι εγγραφές των μελών των Χορευτικών Τμημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης για την περίοδο 2012- 2013.
Στο κάλεσμα του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν παλιά και νέα μέλη, που προσήλθαν στη συνάντηση και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση που έγινε, σχετικά με τους σχεδιασμούς του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  για τα Χορευτικά Τμήματα, όπου στα παλιά των ενηλίκων θα προστεθούν και νέα παιδικά τμήματα. 


Την ευθύνη των χορευτικών τμημάτων θα έχουν δύο χοροδιδάσκαλοι, ο Τάσος Γεωργούλας για τα τμήματα των ενηλίκων και η Ελισάβετ Πάσχου για τα παιδικά τμήματα.
Επόμενο ραντεβού δόθηκε για τα παιδικά τμήματα το Σάββατο 27 Οκτώβρη, ώρα 12.00 το μεσημέρι, ενώ για τα τμήματα των ενηλίκων την Κυριακή 4 Νοέμβρη, ώρα 7.00 το απόγευμα το πρώτο τμήμα και ώρα 8.00 το δεύτερο.
Η εγγραφές, όπως και η συμμετοχή στα τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου είναι εντελώς δωρεάν.


Read more...

Έναρξη Χορευτικών τμημάτων Μορφωτικού Συλλόγου, 2012- 2013

>> 17.10.12

Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ορίζεται η έναρξη για τα Χορευτικά Τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης. Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν και Παιδικά Χορευτικά Τμήματα. Οι εγγραφές και η συμμετοχή στα Τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης είναι εντελώς δωρεάν.
Την ευθύνη των δύο μεγάλων Χορευτικών Τμημάτων θα έχει ο χοροδιδάσκαλος Τάσος Γεωργούλας, ενώ την ευθύνη των παιδικών θα έχει η χοροδιδάσκαλος Ελισάβετ Πάσχου.
Σύμφωνα, με το οργανόγραμμα του Δ.Σ. του Συλλόγου, η πρώτη συνάντηση για τα Χορευτικά Τμήματα θα γίνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, και ώρα 7.00 το απόγευμα για τα παιδικά τμήματα και ώρα 7.30 για τα τμήματα ενηλίκων στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης. Αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας των τμημάτων θα εκδοθεί σύντομα.

Read more...

Νέος Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ο Χαρίλαος Νούσιας

>> 14.10.12


Καθήκοντα Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης αναλαμβάνει ο καθηγητής φυσικής αγωγής Χαρίλαος Νούσιας, μέχρι πρότινος ταμίας του Συλλόγου, ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση αυτή μετά από ομόφωνη απόφαση του νέου Δ.Σ.
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, εκλέχθηκε κατά τις εκλογές της 7ης Οκτωβρίου 2012, στις οποίες έλαβαν μέρος 292 μέλη του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μετά και την κατανομή αξιωμάτων που πραγματοποιήθηκε κατά την πρώτη του συνεδρίαση, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου οπότε συνήλθε σε σώμα, έχει ως εξής:
·         Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννη, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
·         Χήρα Ελευθερία του Θεοδώρου, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
·         Βακράτσας Νικόλαος του Δημητρίου, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
·         Πάσχου Δήμητρα του Αλεξίου, ΤΑΜΙΑΣ
·         Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου, ΜΕΛΟΣ
·         Μηχούλης Ιωάννης του Γεωργίου, ΜΕΛΟΣ
·         Τζιάτζιου Μαρία του Νικολάου, ΜΕΛΟΣ

Read more...

Μαζική προσέλευση στις εκλογές του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 7.10.12Την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2012, πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η συμμετοχή στη διαδικασία ήταν μαζική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε αυτήν έλαβαν μέρος 292 μέλη του Συλλόγου, ενώ στις προηγούμενες εκλογές τον Οκτώβριο του 2010 ψήφισαν 191 μέλη.
Από τις εκλογές προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τους :
1.      Βακράτσα Νικόλαο του Δημητρίου,
2.      Μαστοροστέργιο Στέφανο του Νικολάου,
3.      Μηχούλη Ιωάννη του Γεωργίου,
4.      Νούσια Χαρίλαο του Ιωάννη,
5.      Πάσχου Δήμητρα του Αλεξίου,
6.      Τζιάτζιου Μαρία του Νικολάου,
7.      Χήρα Ελευθερία του Θεοδώρου.
Η νεοεκλεγείσα Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τους:
1.      Γκιάτου Χάιδω του Αθανασίου,
2.      Ζιάκα Κίμωνα του Αθανασίου,
3.      Καραγιάννη Κωνσταντίνο του Ηλία.

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία, που με την μαζικότητα της επισφραγίσθηκε η δράση και η παρέμβαση του Συλλόγου, όλο το προηγούμενο διάστημα.

Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP