ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η ΚΟΠΗ της πίτας του Συλλόγου- BINTEO

>> 30.1.12
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 9.30 το βράδυ, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, όπως έχει πλέον καθιερωθεί κάθε χρόνο.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «καφε ΣΙΝΕΜΑ» στην Τσαριτσάνη και χαιρέτισε σε αυτή ο ταμίας του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου, Χάρης Νούσιας, ο οποίος εκ μέρους του Δ.Σ. ευχήθηκε καλή χρονιά στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους τους Τσαριτσανιώτες.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν πολλοί Τσαριτσανιώτες, φίλοι και μέλη του Συλλόγου και των τμημάτων του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με μια εκπληκτική ορχήστρα, σε φιλικό περιβάλλον, και με ήχους από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Τρομπέτες, κλαρίνα και νταούλια δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, χάρη στους ταλαντούχους μουσικούς Γιώργο Αραμπατζή, Γιώργο Παπουλιά, τα μέλη του Συλλόγου Στέφανο Μητσιμπόνα και Ορέστη Μιχούλη και το χοροδιδάσκαλο Τάσο Γεωργούλα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους μουσικούς, τον κόσμο που κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης και τέλος το Ζαχαροπλαστείο «Μιχούλης» στην Τσαριτσάνη για την προσφορά της Βασιλόπιτας.ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP