ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η πρώτη δόση της βοήθειας από την Ελασσόνα, έφτασε στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς

>> 17.2.14

Με μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου απ' όλη την επαρχία Ελασσόνας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το λαό της Κεφαλλονιάς,με πρωτοβουλία της Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας


Στην προσπάθεια αυτή ανταποκρίθηκαν απλοί άνθρωποι, σωματεία και φορείς, ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, το σωματείο Οικοδόμων και αγρότες από το μπλόκο της Μελούνας.

Ήδη η πρώτη δόση έφυγε από την Ελασσόνα, σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Τα πράγματα παραδόθηκαν στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, το οποίο συγκεντρώνει και διανέμει τη βοήθεια, που καταφθάνει απ' όλη την Ελλάδα.

Σε αντίθεση με την έλλειψη συντονισμού, από τον Δήμο και την Περιφέρεια στην Κεφαλλονιά, όσο αφορά τη διανομή της βοήθειας στους σεισμόπληκτους, οι ταξικές δυνάμεις, αναδεικνύουν την ταξική αλληλεγγύη, και την οργάνωση και σε αυτό τον κρίσιμο τομέα.

Η Λαϊκή Επιτροπή Ελασσόνας, συνεχίζει να συγκεντρώνει βοήθεια στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας τις μέρες: Τετάρτη(19:30-20:30), Πέμπτη(18:00-19:00) και Παρασκευή (14:30-15:30).

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ.: 6973037485- 6981987661

Επίσης, όπως επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς έχει ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, για όσα συνδικάτα και εργαζόμενους θέλουν να ενισχύσουν και οικονομικά τους πληγέντες από τον σεισμό. Ο αριθμός είναι : 315 / 296119 – 93 (Δικαιούχος Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς).

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ:

1η Κατηγορία

Οινόπνευμα λευκό, Πάνες για ανθρώπους μεγάλης ηλικίας, Πάνες για παιδιά, Υποσέντονα μιας χρήσης, Χαρτί υγείας, Χλωρίνες,

Γάζες Άκοπες, Φυσιολογικούς ορούς 1000 ml, Betadinsolution, Betadin scrable, Γάντια μιας χρήσης

(μέγεθος small)

2η Κατηγορία – Τρόφιμα

Γάλα εβαπορέ, Φρυγανιές, Άνθος αραβοσίτου βανίλια, Κομπόστες, Ζάχαρη, Ντοματοπολτός

ΔΙΑΦΟΡΑ

Πλαστικά ποτήρια, πιρούνια, Κουβέρτες, Κλινοσκεπάσματα, Ράντζα

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP