ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 11.12.11


Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης έφερε σε πέρας μια πολύ σημαντική υπόθεση, ιδρύοντας το Λαογραφικό Μουσείο και τη Δανειστική Βιβλιοθήκη της Τσαριτσάνης τα οποία φιλοξενούνται στο κτίριο του  «Δεσποτικού», ένα κτίσμα το οποίο ανακαίνισε εξ ολοκλήρου ο Σύλλογος.
Στις 20 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα εγκαίνια, στα οποία συμμετείχαν δεκάδες Τσαριτσανιώτες, μέλη του Συλλόγου και προσκεκλημένοι.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη, τους και συμπατριώτες μας που συνέβαλαν τόσο στην ολοκλήρωση του έργου όσο και στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε:
-  τους Στέφανο και Γιώργο Ιωαν. Μητσιμπόνα, Γεώργιο Ελευθ. Βελώνη, Παναγιώτη Ιωαν. Νούσια, Βαγγέλη Αθαν. Γκουγκουλούλη, Βαγγέλη Πουτόκα, Βελισσάριο Ράμμο, Νίκο Στραβοκώστα, Χρήστο Τσομπανάκο και τα Έπιπλα Καραγιάννης για τις εργασίες και τα υλικά που πρόσφεραν για το κτίριο του «Δεσποτικού».
-  Τους Στέλιο Δράκο, Κώστα Βακράτσα, Νίκο Ματούλα, Κώστα Λουτριώτη, Γιώργο Τσολάκη, Πέτρο Δραγατογιάννη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Γιώργο Βαλατσό, Λάζο Ζήβη, Δημήτρη Πουτόκα και Χρήστο Τσομπανάκο για την εθελοντική βοήθεια στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.
-  τις Αλεξάνδρα Βαρθολομού, Ρήνα Σκάντζου, Μαίρη Τσομπανάκου, Βέτα Μπαρδανίκα, Ευθαλία Σκάντζου, για την προετοιμασία του μουσείου και την καθαριότητα των χώρων.
-  Τα μέλη του Συλλόγου, Στέλλα Καραμήτσιου, Πηνελόπη Μπαρδανίκα, Ελευθερία Δραχαλίβα, Κατερίνα Ζήσαρου, Αλέκο Ζήσαρο, Θανάση Ζήσαρο, Περικλή Πολίτη, Κώστα Πουτόκα, Έυα Ζήσαρου, Ελισάβετ Πάσχου, Βάσω Παπαστεργίου, Αλεξάνδρα Τζιούργκανου, Ειρήνη Τζιουργκάνου, Δημήτρη Λιάκο, Γλυκερία Ντίνα που εθελοντικά κάλυψαν μια σειρά από ανάγκες, όπου τους ζήτησε το Δ.Σ.Επίσης ευχαριστούμε θερμά:
-          τον Νίκο Αναγνωστούλη για τη δωρεά όλων των αναψυκτικών για την εκδήλωση των εγκαινίων.
-          τον Δημήτρη Μιχούλη για την δωρεά όλων των γλυκών που προσφέρθηκαν στους επισήμους και στους επισκέπτες του μουσείου και της Βιβλιοθήκης, τη μέρα των εγκαινίων.
-          την Δημοτική Κοινότητα Τσαριτσάνης που ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι βοήθεια χρειαστήκαμε
-          Για τις πίτες, τα γλυκά και τα παραδοσιακά εδέσματα που προσφέρθηκαν στον κόσμο από τα μέλη του Συλλόγου μας και πατριώτισσες, Κατερίνα Ζήσαρου, Ζέτα Μπαζακογιάννη, Μαίρη Βαρθολομού, Σταυρούλα Μητσοπούλου, Ρήνα Σκάντζου, Ελένη Μπαλαμπάνου- Μητσιμπόνα, Κατερίνα Βελώνη- Αναγνωστούλη, Ευθαλία Σκάντζου, Αλεξάνδρα Βαρθολομού, Κούλα Τριανταφύλλου, Ελευθερία Χήρα, Ελένη Πολίτη, Βέτα Μπαρδανίκα, Λίτσα Πουτόκα, Κατίνα Μητσιμπόνα, Άννα Χήρα, Μαίρη Τσομπανάκου, Βούλα Βακράτσα, Ανδρομάχη Νούσια, Γκουγκουλούλη Σταματία και Σοφία Ματούλα.

Τέλος ευχαριστούμε:
-  Όσους στήριξαν ηθικά την προσπάθεια,
-  Τους δεκάδες δωρητές των βιβλίων,
-  Τους δωρητές του λαογραφικού υλικού,
-  Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την οικονομική τους στήριξη, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε γίνει μέχρι σήμερα

.
Το Δ.Σ. του ΜΣΤ

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP