ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συνάντηση με απόδημους Τσαριτσανιώτες

>> 24.8.10

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ώρα 21.00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης με τους απόδημους Τσαριτσανιώτες που βρίσκονται αυτό το διάστημα στο χωριό.

Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία στο Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου να προβάλλει στους απόδημους σημαντικό κομμάτι της δράσης του, αλλά και να πραγματοποιηθεί μία ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων. Στα πλαίσια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου, όπου οι ομογενείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την σημαντική πρωτοβουλία του Συλλόγου να ιδρύσει τη Δανειστική Βιβλιοθήκη «ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΔΑΜΟΥΛΑΣ» η οποία λειτουργεί για το κοινό δύο φορές την εβδομάδα. Επίσης μπόρεσαν να δουν μέρος του πλούσιου λαογραφικού υλικού που βρίσκεται στα χέρια του Συλλόγου, ο οποίος έχει σαν σκοπό να ιδρύσει λαογραφικό μουσείο. Ακολούθησε επίσκεψη στην πλατεία όπου ο Μορφωτικός Σύλλογος πρόσφερε καφέ στους απόδημους και βγήκε η αναμνηστική φωτογραφία.

Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη στήριξη που παρείχαν οι απόδημοι και συνεχίζουν να προσφέρουν στο Μορφωτικό Σύλλογο τα τελευταία χρόνια, στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά τις δράσεις του.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP