ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός εικαστικής έμπνευσης " Η υπεράνθρωπη προσπάθεια των υγειονομικών"

>> 28.3.20


Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει ώστε να περάσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο μας στο σπίτι,διοργανώνει διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχουμε βρεθεί όλοι μας με την μεγάλη έξαρση της πανδημίας του κορονοιου.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση καλούμε τον λαό της Τσαριτσάνης και ολόκληρης της Επαρχίας να αποτυπώσει στο χαρτί (ζωγραφική, φωτογραφία) την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με επίκεντρο την πραγματική υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί,που κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς τα κατάλληλα μέσα,με υποστελεχωμένες από το κράτος δομές, έχοντας υπερβάλλει εαυτό, δίνουν μια μεγάλη μάχη για να βοηθήσουν το λαό.
Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα μπορούν να στέλνουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο mail του Συλλόγου: mstsaritsanis@yahoo.gr και στο messenger στο Facebook morfotikos sillogos tsaritsanis.
Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι όπου θα βραβευτεί η πρώτη πιο ευρηματική δημιουργία, από τις παρακάτω κατηγορίες:
Α) έως 9 ετών
Β)10 έως 15 ετών
Η)16 έως 24 ετών και
Δ)25 ετών και άνω.
Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού θα είναι η 1η Μάη."

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP