ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός εικαστικής έμπνευσης " Η υπεράνθρωπη προσπάθεια των υγειονομικών"

>> 28.3.20


Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει ώστε να περάσουμε όσο πιο δημιουργικά γίνεται το χρόνο μας στο σπίτι,διοργανώνει διαγωνισμό εικαστικής έμπνευσης μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχουμε βρεθεί όλοι μας με την μεγάλη έξαρση της πανδημίας του κορονοιου.
Μπροστά σε αυτήν την κατάσταση καλούμε τον λαό της Τσαριτσάνης και ολόκληρης της Επαρχίας να αποτυπώσει στο χαρτί (ζωγραφική, φωτογραφία) την πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση, με επίκεντρο την πραγματική υπεράνθρωπη προσπάθεια που κάνουν οι εργαζόμενοι υγειονομικοί,που κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς τα κατάλληλα μέσα,με υποστελεχωμένες από το κράτος δομές, έχοντας υπερβάλλει εαυτό, δίνουν μια μεγάλη μάχη για να βοηθήσουν το λαό.
Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό θα μπορούν να στέλνουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στο mail του Συλλόγου: mstsaritsanis@yahoo.gr και στο messenger στο Facebook morfotikos sillogos tsaritsanis.
Οι καλλιτεχνικές δημιουργίες θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι όπου θα βραβευτεί η πρώτη πιο ευρηματική δημιουργία, από τις παρακάτω κατηγορίες:
Α) έως 9 ετών
Β)10 έως 15 ετών
Η)16 έως 24 ετών και
Δ)25 ετών και άνω.
Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού θα είναι η 1η Μάη."

Read more...

Προτάσεις για δημιουργική απασχόληση του χρόνου

>> 27.3.20

Προτάσεις για δημιουργική απασχόληση και αξιοποίηση του χρόνου που θα βρίσκονται τα παιδιά σπίτι προτείνει το Δ.Σ του Συλλόγου.
Οι μέρες που είμαστε σπίτι είναι σίγουρα δύσκολες..... όμως μπορούν να γίνουν αρκετά δημιουργικές. Διαβάζουμε ένα καλό βιβλίο, βλέπουμε μια καλή ταινία ή μια ενδιαφέρουσα σειρά στην τηλεόραση, παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό, φτιάχνουμε όμορφες κατασκευές..... και φυσικά φρεσκαρουμε τα μαθήματα μας..!
Τώρα που ήρθε η άνοιξη και ο ήλιος θα στέλνει περισσότερη θερμότητα και θα ανέβει η θερμοκρασία ή μήπως θα στέλνει περισσότερη θερμοκρασίακαι θα ανέβει η θερμότητα;
Μπερδεμένη η κατάσταση!
Τι είναι η θερμότητα και τι η θερμοκρασία;
Η απάντηση παρακάτω......






Read more...

Ανακοίνωση του Δ.Σ

>> 26.3.20


Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης κάνει γνωστό στα μέλη του, ότι στο πλαίσιο της λήψης των απαιτούμενων μέτρων πρόληψης λόγω κορονοιου αποφάσισε να παρατείνει την αναστολή των τμημάτων του και των δραστηριοτήτων του επ' αόριστον. Συγκεκριμένα αναστέλλεται η λειτουργία των χορευτικών τμημάτων, της παιδικής και μικτής χορωδίας και του μουσικού τμήματος.
Εφιστούμε την προσοχή όλων στην λήψη και εφαρμογή όλων των μέτρων ατομικής προστασίας.
Ο Σύλλογος μας δεν αναστέλλει την δράση του! Είμαστε εδώ και εφόσον μπορούμε να βοηθήσουμε το λαό της περιοχής μας να σταθεί όρθιος θα το κάνουμε. Σε αυτές τις ανησυχητικές και δύσκολες ώρες πρέπει όλοι να δείξουμε κουράγιο, θάρρος και αλληλεγγύη!
Κανένας φόβος! Κανένας μόνος! Όλοι για έναν και ένας για όλους!
Σας καλούμε να απευθυνθείτε άμεσα στο Σύλλογο για οποιαδήποτε πρόβλημα!
Αν πιστεύετε ότι πρέπει οι αρμόδιες αρχές να πάρουν άμεσα μέτρα για κάτι,αν κάποιος συγχωριανός ή κάποια οικογένεια χρειάζεται βοήθεια και άμεση κινητοποίηση του κράτους και των υπηρεσιών του Είμαστε Εδώ.
Για μας είναι αυτονόητη η υπεύθυνη τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας για τη μη διασπορά του ιού πρέπει και η κυβέρνηση όμως πράττοντας τα αυτονόητα να ακούσει την φωνή των γιατρών και των υγειονομικών που είναι σήμερα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να τους δώσει τα απαραίτητα όπλα που ζητούν για να αντιμετωπίσουν τον"αόρατο εχθρό".



Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP