ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος

>> 8.2.20


Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Συλλόγος Τσαριτσάνης,την Παρασκευή 7 Φλεβάρη,στο κέντρο "Αποστακτήριο" του Λουκά Παπαδήμου στην Τσαριτσάνη. Δεκάδες μέλη,φίλες και φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και πέρασαν μια όμορφη βραδιά με κέφι,χορό και τραγούδι.
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό και αναφορά στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει για την νέα χρονιά ο Σύλλογος καθώς το 2020 πέρα από την δραστηριότητα των τμημάτων του,τον Δεκαπενταύγουστο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το 4ο Αντάμωμα των Απανταχού Τσαριτσανιωτών οπού οι πατριώτες απ'όλο τον κόσμο θα ανταμώσουν ξανά μετά από 6 χρόνια στην Κεντρική πλατεία του χωριού.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου εκ μέρους του Δ.Σ τόνισε ότι χρειάζεται γερή ενότητα και συσπείρωση όλων των μελών του Συλλόγου,με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του Δ.Σ για να μπορέσουν να έρθουν σε πέρας όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου για το επόμενο διάστημα με κορύφωση τις εκδηλώσεις του 4ου Ανταμώματος που θα ξεκινήσουν στις 8 Αυγούστου.
Κλείνοντας το σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε το νέο έτος να είναι καλύτερο και πιο δημιουργικό από το προηγούμενο,με ειρήνη και ευημερία για όλο τον κόσμο.
Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα.Η τυχερή που βρήκε το φλουρί κέρδισε ένα κάδρο με τοπίο της Τσαριτσάνης.






ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP