ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συναυλία-Αφιέρωμα στον Σταυρό Ξαρχάκο

>> 13.7.19




Συναυλία-αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Μικτή Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης την Πέμπτη 27 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του ιστορικού Γυμνασίου Τσαριτσάνης.
Η συναυλία με τον τίτλο "Ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός" ξεκίνησε με την παιδική χορωδία του Συλλόγου και στη συνέχεια η Μικτή Χορωδία παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία ένα μέρος του έργου του Σταυρού Ξαρχάκου ενθουσιάζοντας το κοινό της Τσαριτσάνης αλλά και ολόκληρης της επαρχίας που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο.
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου.
Τους παρευρισκόμενους  εκ μέρους του Συλλόγου καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό το μέλος του Συλλόγου Πολυτίμη Γκουγκουλούλη η όποια στην ομιλία της τόνισε:

 "Ένα καλοκαιρινό ταξίδι ήταν ο τίτλος της πρώτης συναυλίας της νεοσύστατης τότε Μικτής Χορωδίας του Μορφωτικού Συλλόγου,ενός ταξιδιού που συνεχίζεται εδώ και 5 χρόνια χάρη στις άοκνες προσπάθειες των μελών του Δ.Σ του Συλλόγου,της μαέστρου,των μουσικών,των χορωδών και φυσικά του κοινού που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια.Αφιερώματα σε μεγάλους μουσικοσυνθέτες όπως ο Θεοδωράκης,Λοϊζος,Χατζιδάκις,Πλέσσας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κοινό της Τσαριτσάνης και όλης της επαρχίας.
Το πρόγραμμα του Συλλόγου για το φετινό καλοκαίρι ξεκινά με το σημερινό αφιέρωμα της Μικτής Χορωδίας στον Σταύρο Ξαρχάκο και θα συνεχιστεί και με άλλες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα από το Δ.Σ του Συλλόγου μας.Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως τον Αύγουστο του 2020 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Αντάμωμα Απανταχού Τσαριτσανιωτών, η πιο σημαντική πολιτιστική εκδήλωση για το χωριό μας.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί στα επόμενα φύλλα της εφημερίδας του Συλλόγου.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές της σημερινής συναυλίας:την μαέστρο μας κ. Αλίνα Πάσχου,τους μουσικούς μας Κώστα Αντωνίου,τον Βασίλη Μπαλή,τον Γιώργο Κατσάρα,τον Αντώνη Βλαχογιώργο ,τον Νικόλα Πάσχο ,τους χορωδούς της μικτής και παιδικής χορωδίας την κ. Ελισσάβετ Πάσχου και τα παιδιά που συμμετέχουν στο χορευτικό και την Ασπασία Τζαβέλα-Σαπουνά για την επιμέλεια των κειμένων.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Γυναικών Τσαριτσάνης για τις καρέκλες που μας παραχώρησαν καθώς επίσης και την διευθύντρια του Γυμνασίου για την παραχώρηση του χώρου."
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP