ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε με μεγαλή επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 13.2.17

Το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου , ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, στο cafe ‘’ΣΙΝΕΜΑ’’  στην Τσαριτσάνη.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τσομπανάκος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους τους πατριώτες καλή χρονιά και αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά.
Την κοπή της πίτας πραγματοποίησαν τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου, ενώ τα φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν σε παραδοσιακά προϊόντα της Τσαριτσάνης προσφορά του συλλόγου, έπεσαν στους Καραγκιόζη Γιάννη και Πίπιλα Ντίνα.

Τη σκυτάλη πήραν τα παιδικά τμήματα του χορευτικού του Συλλόγου χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς υπό τους ήχους ορχήστρας, αποτελούμενης από τον Γιώργο Αραμπατζή στο κλαρίνο, τον Τάσο Γεωργούλα στην τρομπέτα, τον Κώστα Αντωνίου στο αρμόνιο, τον Ορέστη Μιχούλη στα ντραμς, τον Κώστα Πουτόκα στο μπουζούκι και τον Γιάννη Τσούγκο στο τραγούδι.



Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλά μέλη του Συλλόγου, τα Τμήματά του και πολύς κόσμος που κατέκλυσε από νωρίς το χώρο της εκδήλωσης. 

Read more...

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

>> 8.2.17


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης εκφράζει  τη συμπαράστασή του στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, που είναι ξανά στους δρόμους στήνοντας μπλόκα σε όλη τη χώρα για να αντιπαλέψουν τις πολιτικές που τους ξεκληρίζουν.
Χαιρετίζουμε τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Τσαριτσάνης, όλης της επαρχίας Ελασσόνας και της περιοχής του Τυρνάβου που μέσα από τους Αγροτοκτηνοτροφικούς τους Συλλόγους και το μπλόκο της Μελούνας παλεύουν μαζί ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης, στα μέτρα που εφαρμόζουν, στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ και των μνημονίων διαρκείας, επιταχύνοντας τη συγκέντρωση της γης και της παραγωγής σε λίγα χέρια, με συνέπεια το παραπέρα ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών.
Τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών μας αφορούν όλους.
Καλούμε όλους τους συγχωριανούς, εργαζόμενους, άνεργους, επαγγελματίες, συνταξιούχους να πάρουν θέση στα μπλόκα του αγώνα. Καμία αυταπάτη, καμία αναμονή.


Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Read more...

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 το βράδυ στο καφέ CINEMA,  ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης θα κόψει φέτος την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτική του πίτα.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου θα δώσουν παράσταση, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι με δημοτική ορχήστρα.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.


Read more...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP