ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Το πανηγύρι της Τσαριτσάνης ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονα

>> 27.10.16



Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ανήμερα του Αγίου Παντελεήμονα, που έχει καθιερωθεί να γίνεται το καλοκαιρινό πανηγύρι της Τσαριτσάνης, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου λαϊκoδημοτικό γλέντι.
Το γλέντι διοργάνωσε και φέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου, παρά το γεγονός ότι φέτος συνέπεσε μεσοβδόμαδα. Η ψύχρα δεν πτόησε τους Τσαριτσανιώτες και κυρίως τη νεολαία, η οποία διασκέδασε μέχρι αργά με την ορχήστρα του Γιώργου Αραμπατζή.
Παρών στις εκδηλώσεις και ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο οποίος στο χαιρετισμό του συνεχάρη το Σύλλογο για τις πρωτοβουλίες και το έργο που προσφέρει. Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Νούσιας. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ακόμη ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αχιλλέας Μητσιμπόνας και μέλη του Δημοτικού και Τοπικού Συμβουλίου.

Από νωρίς το πρωί μέλη του Συλλόγου και εθελοντές, έπιασαν δουλειά ώστε να ετοιμαστεί ο χώρος για το μεγάλο γλέντι και να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για τη συμμετοχή του και τους εθελοντές για τη σημαντική βοήθεια που πρόσφεραν.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP