ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 24.10.16


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21.10.2016, στις 19:00 το απόγευμα, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, η οποία συγκλήθηκε μετά από πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ ακολούθησε η εκλογή στη θέση του Προέδρου της Γ.Σ. του μέλους του Συλλόγου Γιάννη Βλαχογεώργου.
Στα πλαίσια της διαδικασίας, υποβλήθηκε Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Νούσιας παρουσίασε τον απολογισμό δράσης και τον οικονομικό απολογισμό, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
Στη συνέχεια ακολούθησε η ανακήρυξη των υποψηφίων για τα νέα όργανα του Συλλόγου. Συγκεκριμένα για το Δ.Σ. υποβλήθηκαν οι εξής υποψηφιότητες κατ’ αλφαβητική σειρά :

1.      Βακράτσας Νικόλαος του Δημητρίου
2.      Βλαχογεώργος Ζήσης του Ιωάννη
3.      Γκουγκουλούλη Πολυτίμη του Ευαγγέλου
4.      Μηχούλης Ιωάννης του Γεωργίου
5.      Μπαρδανίκας Αθανάσιος του Ιωάννη
6.      Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννη
7.      Τσομπανάκος Χρήστος του Νικηφόρου

Υποψήφιοι για τη Εξελεγκτική Επιτροπή ανακηρύχθηκαν οι:
1.      Αποστόλου Γεώργιος του Θωμά
2.      Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου
3.      Μαντζώκας Βασίλειος του Κωνσταντίνου

Τέλος, ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε η 30η Οκτώβρη 2016, ημέρα Κυριακή και από ώρα 09.00 έως 18.00. Θα πραγματοποιηθούν στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης, ενώ στην Εφορευτική Επιτροπή υπό την ευθύνη της οποίας αυτές θα πραγματοποιηθούν, εκλέχθηκαν οι:

1.      Καραμήτσιος Αντώνιος του Δημητρίου
2.      Καραμήτσιος Βασίλειος του Γιαννούλη
3.      Μισύρας Θωμάς του Κωνσταντίνου

Η απερχόμενη Διοίκηση καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να λάβουν μέρος και να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του Μορφωτικού Συλλόγου, που θα αναλάβουν τις τύχες του την επόμενη διετία.


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP