ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΙΩΤΩΝ- Για την κεντρική μέρα

>> 24.8.14

Το 3ο Αντάμωμα Τσαριτσανιωτών πέρασε στην ιστορία, γράφοντας ιστορία. Οι φετινές εκδηλώσεις σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία, καθώς έλαβαν μέρος σε αυτές χιλιάδες συγχωριανοί, επισκέπτες αλλά και δεκάδες αποδήμοι από τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Είναι ενδεικτικό πως την κεντρική ημέρα, στο αποκορύφωμα των εκδηλώσεων το Σάββατο 16 Αυγούστου, η πλατεία της Τσαριτσάνης κατακλύστηκε από 3.000 ανθρώπους. Σημειώθηκε έτσι η μεγαλύτερη προσέλευση από κάθε άλλη φορά.
Η βραδιά αυτή ήταν ιστορική, τόσο για την Τσαριτσάνη όσο και για τον Μορφωτικό Σύλλογο. Ήταν η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς, των κόπων και των προσπαθειών τόσο του Δ.Σ. του Συλλόγου όσο και των δεκάδων εθελοντών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης.
Το Δ.Σ. εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του, ευχαριστεί θερμά όλους τους συντελεστές και συνεργάτες, τους εθελοντές, τα μέλη των τμημάτων του Συλλόγου, τους συμπατριώτες μας, συγχωριανούς και απόδημους που έλαβαν μέρος στις εκδηλώσεις, τους ανώνυμους και επώνυμους που στήριξαν ηθικά και οικονομικά τις εκδηλώσεις και το Σύλλογο.
Ως πρώτη γεύση δημοσιεύουμε ορισμένες φωτογραφίες από τις κεντρικές εκδηλώσεις. Σύντομα θα προστεθεί νέο υλικό, με φωτογραφίες και βίντεο.
Άλλη μια πρωτοπόρα καινοτομία ήταν για φέτος η κινηματογράφηση της κεντρικής εκδήλωσης, όχι μόνο με επίγειες κάμερες αλλά και από αέρος!

Δείγμα της δουλειάς, αεροφωτογραφίες και αεροβίντεο, θα δημοσιευτούν σύντομα στην ιστοσελίδα μας. Θα ακολουθήσει η πανηγυρική έκδοση και διανομή αναμνηστικού DVD.



ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP