ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η γιορτή του Μουσικού Τμήματος του Συλλόγου

>> 27.6.14


Χθες, Πέμπτη 26 Ιουλίου, το Μουσικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ετοίμασε μια μικρή γιορτούλα στο κλείσιμο της εκπαιδευτικής χρονιάς. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δημοτικού Σχολείου η οποία κατακλύστηκε από κόσμο.
Ήταν μια συγκινητική στιγμή για όλους. Και για τα παιδιά και για τους διδάσκοντες αλλά ιδιαίτερα για τους συγγενείς τους, γονείς, αδέρφια και παππούδες των παιδιών που είχαν την ευκαιρία να τα καμαρώσουν.
Ήταν μια σημαντική στιγμή και για το Μορφωτικό Σύλλογο, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία να στήσει τμήμα Μουσικής και τώρα δικαιώνεται. Αθόρυβα, η υπεύθυνη του τμήματος Αλίνα Πάσχου και ο Χρήστος Γελαδάρης έκαναν εξαιρετική δουλειά και τα αποτελέσματα φάνηκαν χθες. Με μόνο με λίγους μήνες εξάσκησης τα παιδάκια του τμήματος στάθηκαν μπροστά στον κόσμο, τραγούδησαν και έπαιξαν μουσική πάνω στο αρμόνιο, στις κιθάρες και τις τρομπέτες.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της χθεσινής εκδήλωσης, και στα παιδάκια του Τμήματος πολλά- πολλά μπράβο.

Από τη διοίκηση του Συλλόγου δίνουμε την υπόσχεση ότι παρά τις δυσκολίες, θα επιμείνουμε ιδιαίτερα σ’ αυτό το κομμάτι και θα κάνουμε τα αδύνατα- δυνατά ώστε να ενισχύσουμε το Τμήμα Μουσικής.








ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP