ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησε το Πολιτιστικό Τριήμερο στην Τσαριτσάνη

>> 10.8.13


 Με τη μαζική προσέλευση μελών και φίλων του συλλόγου από την Τσαριτσάνη και την ευρύτερη περιοχή, συγχωριανών μας και πολλών απόδημων Τσαριτσανιωτών, ξεκίνησε χθες βράδυ, Παρασκευή 9 Αυγούστου, το «Πολιτιστικό Τριήμερο 2013» που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό.
Το τριήμερο περιλαμβάνει διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, άλλωστε συμπίπτει με το κλείσιμο του Τουρνουά Μπάσκετ και Βόλλεϊ που φέτος οργανώθηκε στην Τσαριτσάνη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 22 ομάδες και πάνω από 200 αθλητές έλαβαν φέτος μέρος στη διοργάνωση, η οποία περιελάμβανε καθημερινή αγωνιστική δραστηριότητα από τις 15 Ιουλίου.
Μετά το πετυχημένο χθεσινό άνοιγμα των εκδηλώσεων με λαϊκή βραδιά, το πρόγραμμα του τριημέρου συνεχίζεται σήμερα το βράδυ, Σάββατο 10 Αυγούστου, με γλέντι με δημοτική ορχήστρα στην πλατεία της Τσαριτσάνης. Στα πλαίσια της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί χαιρετισμός εκ μέρους του Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, απονομή κυπέλλων στις νικήτριες ομάδες και απονομή αναμνηστικών σε όλες τις ομάδες του 5ου Τουρνουά.
Οι εκδηλώσεις κλείνουν την Κυριακή με την προβολή της αμερικάνικης κινηματογραφικής ταινίας «Μαθήματα Αμερικάνικης ιστορίας», από την Κινηματογραφική Λέσχη του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ






ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP