ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος εκπέμπει SOS

>> 5.7.13

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ για την επιβίωση του Συλλόγου



Τον κώδωνα του κινδύνου εκπέμπει το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, όσον αφορά την κατάσταση των οικονομικών του. Πλέον μπαίνει καθαρά ζήτημα επιβίωσης του Συλλόγου.
Όλοι οι Τσαριτσανιώτες, οπουδήποτε και αν  βρίσκομαστε, ας απαντήσουμε στο ερώτημα: θέλουμε τον Μορφωτικό Σύλλογο; τον χρειαζόμαστε; Αν ναι, θα πρέπει να βοηθήσουμε πριν είναι αργά.
Χρειαζόμαστε την εφημερίδα, το ίντερνετ, τα Χορευτικά Τμήματα, το Λαογραφικό Μουσείο, τη Δανειστική Βιβλιοθήκη, την Κινηματογραφική Λέσχη; Αν ναι, θα πρέπει να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα που να πάρει ευρύτερα και ανώτερα χαρακτηριστικά.
Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Η οικονομική στενότητα είναι δεδομένη. Ο καθένας όμως μπορεί με τις ελάχιστες δυνάμεις που διαθέτει να συμβάλλει για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου και τη στήριξη των δραστηριοτήτων του.
Καλούμε όλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα και να στηρίξουν οικονομικά το Σύλλογο. Ο Μορφωτικός Σύλλογος δεν παίρνει ούτε δημόσιες επιχορηγήσεις ούτε έχει επώνυμους χορηγούς. Μέχρι σήμερα στηρίχτηκε στους Τσαριτσανιώτες και ότι έχτισε το έχτισε μαζί τους.
Όλοι μαζί φτιάξαμε αυτό το θαύμα, που είναι πρότυπο σε όλο το πανελλήνιο: τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, με 700 μέλη, με υποδομές, με σπουδαίες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
Είμαστε σίγουροι, ότι μαζί, για ακόμη φορά θα ξεπεράσουμε και αυτό το σκόπελο και θα συνεχίσουμε για το καλό της Τσαριτσάνης.


ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ 2013
Παρακαλούμε όλους τους συνδρομητές, παρά τις δυσκολίες των καιρών, να καταβάλλουν το ποσό της συνδρομής προς την εφημερίδα, για την ανανέωση της εγγραφής τους και τη συνέχιση της αποστολή της. Υπάρχουν ακόμη αρκετοί συνδρομητές που οφείλουν τη συνδρομή της εφημερίδας για το 2012.
Τα χρήματα των συνδρομών και των διαφημίσεων είναι τα σημαντικότερα έσοδά μας, απαραίτητα για να λειτουργήσει ο Σύλλογός. Ας είμαστε συνεπείς, για την επιβίωση του Συλλόγου και τη συνέχιση της δραστηριότητάς του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP