ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ για την οικονομική ενίσχυση του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 4.7.13


Ένα λαϊκό γλέντι αναμένεται να στηθεί το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου στην Τσαριτσάνη.
Η πρωτοβουλία ανήκει στο Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, με αφορμή την πραγματοποίηση της κλήρωσης των ομίλων του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλλεϊ.
Με τον τρόπο αυτό θα γιορταστεί η έναρξη του Τουρνουά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί φέτος για 5η συνεχή χρονιά στην Τσαριτσάνη.
Με σκοπό να καλυφθούν τα έξοδα της διοργάνωσης και παράλληλα να ενισχυθεί οικονομικά ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την πλούσια δραστηριότητά του, το Δ.Σ. του Συλλόγου καλεί τα μέλη του, τα μέλη των τμημάτων του, τους συμμετέχοντες στο τουρνουά, όλο τον κόσμο να λάβει μέρος στο λαϊκό γλέντι που διοργανώνει, την Τρίτη 9 Ιουλίου και ώρα 9.30 το βράδυ στο προαύλιο των γραφείων του Συλλόγου στο "Δεσποτικό'' στην Τσαριτσάνη.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ αποκλειστικά και μόνο για την ενίσχυση του Συλλόγου, θα προσφέρονται στο χώρο μπύρες, αναψυκτικά και σουβλάκια στην συμβολική τιμή του 1 ευρώ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κλήρωση των ομίλων του 5ου Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλλεϊ, την παρουσίαση των ομάδων και των παιχτών της κάθε ομάδας που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με δημοτική ορχήστρα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα Χορευτικά Τμήματα του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, τα οποία θα γιορτάσουν το κλείσιμο της εφετινής χρονιάς και μια συμμετοχή έκπληξη, από Χορευτικό Τμήμα Ελλήνων Ομογενών από το Μόντρεαλ του Καναδά. Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μουσικό πρόγραμμα από Djs.

Η εκδήλωση προετοιμάζεται και αναμένονται πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς. Όλοι όσοι αγαπούν το Σύλλογο θα πρέπει να δώσουν το παρόν.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP