ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

>> 15.4.13

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης διοργανώνει το «12ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Χορευτικών Ομάδων», ένας θεσμός, ο οποίος πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και φιλοξενείται κάθε φορά σε διαφορετική περιοχή της χώρας.
Το ταξίδι της διοργάνωσης συνεχίζεται και φέτος  φιλοξενείται στην ιστορική και μαρτυρική κωμόπολη της Τσαριτσάνης του Νομού Λάρισας, στους πρόποδες του Ολύμπου. Ως ημερομηνία διοργάνωσης της εκδήλωσης, ορίστηκε η 26η Μαΐου 2013, ημέρα Κυριακή.
Η πρόσκληση για συμμετοχή αφορά κάθε Πολιτιστικό Σύλλογο στην Ελλάδα, που διαθέτει Χορευτικό τμήμα, και για απεριόριστο αριθμό συμμετοχών από τα ενδιαφερόμενα μέλη.
Σημειώνεται πως από τη διοίκηση του Συλλόγου καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια, ώστε η συμμετοχή να είναι στο ποσό των 15 ευρώ/ άτομο, όπως άλλωστε ισχύει από το 1ο Συμπόσιο. Στην συμβολική αυτή τιμή περιλαμβάνεται φαγητό, με απεριόριστο ποτό, η αμοιβή πλήρης δημοτικής ορχήστρας (δημοτική- ποντιακή), ηχητικές εγκαταστάσεις κτλ.
Δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους συλλόγους έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, στο e-mail του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης ή στο Φαξ 2493024716, με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας συμμετοχής.
Το υλικό είναι αναρτημένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του διοργανωτή Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης: http://mstsaritsanis.blogspot.gr/. Επιπλέον στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου είναι τα τηλέφωνα: 6973037485 (Χάρης Νούσιας) - 6973802471 (Νίκος Βακράτσας) και 6944825631 (Τάσος Γεωργούλας).

από Το Δ.Σ.
του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ η ειδική ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Για μεγέθυνση πατήστε δεξί κλικ και... άνοιγμα σε νέα καρτέλα. Ακολούθως αποθήκευση εικόνας ως... ΜΠΟΡΕΙΤΕ ακολούθως να εκτυπώσετε και να συμπληρώσετε την καρτέλα, την οποία μπορείτε να την αποστείλετε στους διοργανωτές, κατά τους παραπάνω τρόπους.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP