ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Κινητοποίηση Αγροτών στη Μελούνα

>> 8.2.13

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των αγροτών της επαρχίας Ελασσόνας, όπου πληθαίνουν οι φωνές για την αναγκαιότητα της συμμετοχής και της οργάνωσης αγωνιστικών κινητοποιήσεων, όπως συμβαίνει σε όλη τη χώρα.
Ήδη τα πρώτα τρακτέρ συγκεντρώθηκαν στην Μελούνα, στο ύψος της Τσαριτσάνης, όπου παραμένουν παραταγμένα εκτός οδοστρώματος και χωρίς να εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της Εθνικής Οδού Λάρισας- Κοζάνης.
Από αύριο προγραμματίζεται σειρά παρεμβάσεων και εξορμήσεων στα χωριά από την Συντονιστική Επιτροπή του μπλόκου και τους εκπροσώπους των Αγροτικών Συλλόγων της περιοχής, με σκοπό την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα, σε συντονισμό με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και την Επιτροπή Αγώνα του μπλόκου της Νίκαιας.
Εν τω μεταξύ, σύσκεψη πραγματοποιεί αύριο Σάββατο, 9 Φλεβάρη, ο Αγροτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης στις 13.00 το μεσημέρι στην αίθουσα της Κοινότητας Τσαριτσάνης, απευθύνοντας κάλεσμα στους αγροτοκτηνοτρόφους, τους συνταξιούχους του ΟΓΑ, και τις αγροτικές οικογένειες να λάβουν μαζικά μέρος στις κινητοποιήσεις.
Τη στήριξη του αγώνα των αγροτών εκφράζουν επίσης φορείς της περιοχής. Αντιπροσωπεία της διοίκησης του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, βρέθηκε στο πλευρό των αγροτών στο μπλόκο ενώ, σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου επισημαίνεται μεταξύ άλλων η αναγκαιότητα για μαζικοποίηση των κινητοποιήσεων και για συντονισμό της δράσης με τους άλλους εργαζόμενους, ως προϋπόθεση για την επιτυχία τους. Ο αγώνας των αγροτών είναι υπόθεση όλων.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP