ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στιγμές του Πολιτιστικού Τριημέρου 2012- ΒΙΝΤΕΟ

>> 16.9.12



Το Κινηματογραφικό Τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου  Τσαριτσάνης επεξεργάστηκε και παρουσιάζει ένα βίντεο με τις χαρακτηριστικές στιγμές από το «Πολιτιστικό Τριήμερο 2012», που αποτέλεσε την πολιτιστική πρόταση του Συλλόγου για το φετινό καλοκαίρι (4,5 και 6 Αυγούστου). Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες συμμετείχαν πάρα πολύ συμπατριώτες μας, και τις εκδηλώσεις παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Οι εκδηλώσεις κινητοποίησαν πολύ κόσμο, είχαν μαζικότητα και συγκίνησαν ντόπιους και ξένους που τις παρακολούθησαν γιατί ήταν φτιαγμένες με μεράκι από Τσαριτσανιώτες, ειδικά από τη νεολαία του χωριού.
Το βίντεο αυτό μεταφέρει ορισμένες χαρακτηριστικές στιγμές της διοργάνωσης, που έχουν ιδιαίτερη αξία για όσους συμπατριώτες ζουν μακριά από την Τσαριτσάνη και δεν είχαν την ευκαιρία να είναι παρόντες το τριήμερο αυτό στην Τσαριτσάνη.
Το Τριήμερο των εκδηλώσεων ήταν «αφιερωμένο στην ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία και στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό», αναδεικνύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τη δύναμη που προσφέρει η πρωτοβουλία και η ενότητα της δράσης, ακόμα και σε εποχές όπως η σημερινή.
Αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον, κληρονομιά για το λαό και τη νεολαία της Τσαριτσάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό για το ''Πολιτιστικό Τριήμερο 2012'' του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, πατώντας εδώ. 

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP