ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Στην τελική ευθεία για το Πολιτιστικό Τριήμερο 2012

>> 3.8.12


Στην τελική ευθεία για την επιτυχία του «Πολιτιστικού Τριημέρου» που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης στις 4, 5 και 6 Αυγούστου στην Τσαριτσάνη. Το Δ.Σ. του Συλλόγου κανονίζει όλες τις λεπτομέρειες μιας σπουδαίας πολιτιστικής πρωτοβουλίας, η οποία είναι αφιερωμένη στην ερασιτεχνική πολιτιστική δημιουργία και στον μαζικό λαϊκό αθλητισμό. Η πρωτοβουλία, οι πολιτιστικές, αθλητικές και παράλληλες εκδηλώσεις αναμένεται να αποτελέσουν σταθμό στα πολιτιστικά δρώμενα της Τσαριτσάνης. Το «Πολιτιστικό Τριήμερο 2012» εκπέμπει μηνύματα ανάτασης και ελπίδας, που στις μέρες που ζούμε έχουν ιδιαίτερη αξία. Δεκάδες οι εθελοντές και οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας, η οποία αποτελεί κορύφωση της αθλητικής διοργάνωσης του 4ου Τουρνουά Μπάσκετ και Βόλλεϊ που εδώ και ένα μήνα είναι σε εξέλιξη.
Την Τετάρτη 1 Αυγούστου έγινε η πρώτη πρόβα του μουσικού σχήματος που θα εμφανιστεί ενώπιον του κοινού της Τσαριτσάνης, το Σάββατο 4 Αυγούστου σε μια συναυλία αφιερωμένη στο ροκ και έντεχνο τραγούδι.
Η πρόβα έγινε στην έδρα του Μορφωτικού Συλλόγου, στο «Δεσποτικό», απ’ όπου οι εικόνες και το βίντεο που αναρτάται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου, ως μια πρόγευση του τι πρόκειται να απολαύσουν οι Τσαριτσανιώτες και όσοι άλλοι βρεθούν στην Οικονόμειο Σχολή το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, με το λαϊκό πρόγραμμα.
Στην κιθάρα είναι ο Κώστας Γουναράς, στη φωνή και στα πλήκτρα ο Νίκος Μπαμπάλης.




ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP