ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Σε εξέλιξη το Τουρνουά και Πεζοπορία στην Αγια Σωτήρα στις 6 Αυγούστου

>> 21.7.12


Από τις 2 Ιουλίου είναι σε εξέλιξη στην Τσαριτσάνη, το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλλεϊ που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης με τη συμμετοχή 27 ομάδων συνολικά και 300 αθλητών περίπου.
Οι αγώνες πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στα γήπεδα μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου Τσαριτσάνης και βόλλεϊ της Οικονομείου Σχολής, προσελκύοντας των ενδιαφέρων δεκάδων θεατών που με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθούν την εξέλιξη των αγώνων, απολαμβάνοντας πλούσιο θέαμα.
Οι αγώνες βρίσκονται ακόμη στα φάση των ομίλων, ενώ αυτό θα ολοκληρωθεί στις 3 και 4 Αυγούστου με τους τελικούς στο μπάσκετ και στο βόλλεϊ αντίστοιχα.
Σχετικά με την εξέλιξη των αγώνων και τη βαθμολογία των ομίλων υπάρχει αναλυτική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: mstsaritsanis.blogspot.gr
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί από το Σύλλογο πρόγραμμα με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες, παράλληλες με το αθλητικό Τουρνουά ενώ στις 6 Αυγούστου ανήμερα της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία προς το Μετέωρο του Σωτήρα, τον βράχο στην κορυφή του οποίου βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι που πανηγυρίζει τη μέρα αυτή.
Η πεζοπορία θα γίνει από το μονοπάτι παράλληλα του ποταμού «Ξεριά» που ξεκινά από την «Κρυόβρυση», συνεχίζει στον «παλιό μύλο» και τη «Σμίξη» και καταλήγει στην Αγιά- Σωτήρα. Ώρα εκκίνησης ορίζεται η 7.30 το πρωί της 6ης Αυγούστου και σημείο συνάντησης η Κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP