ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

>> 28.5.12

     
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, έχει την τιμή να ανακοινώσει προς όλα τα μέλη του Συλλόγου και όλους τους Απανταχού Τσαριτσανιώτες, την ανάληψη μιας σπουδαίας διοργάνωσης: του 12ου Πανελληνίου Συμποσίου Χορευτικών Ομάδων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική κωμόπολη της Τσαριτσάνης το Μάιο του 2013.
 Η ανάθεση έγινε από την σύνοδο της ολομέλειας των αντιπροσώπων των πολιτιστικών Συλλόγων της Ελλάδας που συμμετείχαν στο 11ο συμπόσιο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαΐου 2012, στη Νέα Τένεδο Χαλκιδικής από τον Σύλλογος Απανταχού Τενεδίων «Το κοινόν των Τενεδίων».
Η ιστορική και μαρτυρική κωμόπολη της Τσαριτσάνης καλείται του χρόνου, τέτοια εποχή να φιλοξενήσει χιλιάδες μέλη χορευτικών συγκροτημάτων απ’ όλη την Ελλάδα, σε έναν θεσμό που μετρά έντεκα χρόνια ζωής και που έχει πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση των μελών των Χορευτικών Συγκροτημάτων και των Πολιτιστικών Συλλόγων της Ελλάδας.
Το βάρος που θα σηκώσει ο Μορφωτικός Σύλλογος είναι μεγάλο. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο βηματισμός που ακολουθήσει ο Σύλλογος, καλώντας τα μέλη του και όλους τους Τσαριτσανιώτες να είναι σε ετοιμότητα, να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις για μια άρτια διοργάνωση και να στηρίξουν οργανωτικά το Δ.Σ. του Συλλόγου.
Είμαστε βέβαιοι, ότι η Τσαριτσάνη και ο Μορφωτικός Σύλλογος θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και δεν θα διαψευστούν οι προσδοκίες της ανάθεσης.

Το Δ.Σ.
του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Η φωτογραφία είναι από το 11ο Συμπόσιο

1 σχόλια:

Ανώνυμος 5/6/12, 12:56 π.μ.  

Μπραβο σας παιδια!Οι κοποι σας και η καλη δουλεια αρχιζουν να ανταμειβονται σιγα σιγα!Και εις ανωτερα!

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP