ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

>> 8.11.11


Προς τους συνδρομητές της εφημερίδας,

Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και την κρίση χρέους, η «κυβέρνηση του μνημονίου και της τρόικας», προχώρησε στην κατάργηση της ατέλειας προς όλες τις επαρχιακές εφημερίδες και περιοδικές εκδόσεις συλλόγων και σωματείων.
Σύμφωνα με το καθεστώς αυτό, το οποίο απολαύανε και η εφημερίδα «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ», η αποστολή της μέσω ΕΛΤΑ γινόταν έναντι χαμηλού κόστους. Μετά την κατάργηση της ατέλειας, το κόστος αποστολής της εφημερίδας μας εκτινάχθηκε, και πλέον είναι δυσβάστακτο για ένα Σύλλογο με πλούσια δραστηριότητα και χωρίς δημόσιους οικονομικούς πόρους και χορηγούς.
Για να σταλεί η εφημερίδα και να φτάσει σε κάθε πατριώτη και πατριώτισσα, απαιτείται πλέον συνέπεια απ’ όλους στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής, η οποία είναι συμβολική: 10 ευρώ για τους κατοίκους της Τσαριτσάνης, 20 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και 30 ευρώ για το εξωτερικό. Είναι προϋπόθεση για την επιβίωση της εφημερίδας και του Συλλόγου.
Μετά την εξέλιξη αυτή, το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου και η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ» ανακοινώνουν προς όλους τους συνδρομητές, ότι το επόμενο φύλλο θα σταλεί μόνο σε όσους είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους.
Η εφημερίδα μας αποτελεί τη φωνή και το βήμα των απανταχού Τσαριτσανιωτών. Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκτιμώντας τη συμβολή αυτή και το γενικότερο ρόλο της εφημερίδας, αποφάσισε να συνεχίσει την με κάθε κόστος συνέχιση της ύπαρξής της. Την ίδια στιγμή που χιλιάδες έντυπα βρίσκονται στα πρόθυρα του κλεισίματος, η «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ» θα συνεχίσει. Σε πείσμα κάποιων, η εφημερίδα «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ» δεν θα κλείσει και η φωνή της θα βγαίνει πιο δυνατή και θα φτάνει πιο μακριά.
Η εφημερίδα, από το 1982, δεν έλειψε ούτε στιγμή. Βρέθηκε δίπλα σε κάθε μεγάλο και μικρό πρόβλημα των Τσαριτσανιωτών. Ήταν παρούσα και κατέγραψε χαρές και λύπες, επιτυχίες και πλήγματα. Αντιστάθηκε, ύψωσε τη φωνή της. Αυτά τα χρόνια η εφημερίδα εμπλουτίστηκε, μεγάλωσε, βελτιώθηκε και βελτιώνεται συνεχώς.
Για να κρατηθεί και να κρατηθεί ζωντανός και ο Σύλλογος, καλούμε όλους τους συνδρομητές να τακτοποιήσουν τη συνδρομή του 2011 και παρακαλούμε στην προπλήρωση της συνδρομής για το 2012.
Η καταβολή της συνδρομής μπορεί να γίνει είτε απευθείας στα μέλη του Δ.Σ., είτε μέσω ταχυδρομικής επιταγής στην γνωστή ταχυδρ. διεύθυνση.

Από τη Συντακτική Επιτροπή

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP