ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 3ο Τουρνουά

>> 26.6.11

- Όλοι στη δενδροφύτευση στον «παλιό μύλο» της Τσαριτσάνης, το Σάββατο 2 Ιούλη. Συγκέντρωση στις 10.00 στην κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης



Με χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου, ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής το 3ο Τουρνουά μπάσκετ- βόλλεϊ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης. Στις 8.30 το βράδυ στο γήπεδο βόλλεϊ της ιστορικής Οικονομείου Σχολής την αυλαία άνοιξαν τα «Σαβούρια», ομάδα που αποτελούν οι γεννηθέντες στην Τσαριτσάνη το 1966 που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό και τα «Παρτάλια».

Πλούσιο θέαμα, έντονη δράση και συγκινήσεις προσέφερε η πρώτη μέρα του Τουρνουά σε όσους βρέθηκαν στην Οικονόμειο Σχολή της Τσαριτσάνης, με τη συνέχεια να αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική.

Συνολικά 23 ομάδες και 250 αθλητές από την Τσαριτσάνη και την ευρύτερη περιοχή λαμβάνουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, η οποία απ’ ότι φαίνεται τείνει να εξελιγχθεί σε σημαντικό αθλητικό γεγονός για ολόκληρη την περιοχή.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο το βράδυ, ο Μορφωτικός Σύλλογος πραγματοποίησε πάρτι στο «καφέ Ζ» με συμβολική είσοδο 1 ευρώ, προσπάθεια που εντάσσεται στην Οικονομική Εξόρμηση που έχει κηρύξει ο Σύλλογος για την υπόθεση του Λαογραφικού Μουσείου Τσαριτσάνης. Κατά τη διάρκεια του πάρτι προβλήθηκαν εικόνες και βίντεο από το περσινό 2ο Τουρνουά, υλικό που αποτελεί αρχείο της Κινηματογραφικής Λέσχης του Συλλόγου.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου δενδροφύτευση στο παλιό μύλο της Τσαριτσάνης με τη συμμετοχή των ομάδων, των αθλητών και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου. Θα υπάρξει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης στις 10.00 το πρωί και πορεία έως το σημείο της δενδροφύτευσης.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP