ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων για το 3ο Τουρνουά μπάσκετ- βόλλεϊ του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

>> 19.6.11

- Πάρτι του διοργανωτή Μορφωτικού Συλλόγου στο καφέ Ζ το Σάββατο 25 Ιουνίου στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης για την υπόθεση του Λαογραφικού Μουσείου Τσαριτσάνης
- Αναδάσωση, στα πλαίσια του Τουρνουά, το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 10.00 το πρωί

Το Σάββατο 18 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχών στο «3ο Τουρνουά μπάσκετ- βόλλεϊ» του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης. 23 ομάδες και 250 συνολικά αθλητές θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση, η οποία αποτελεί ένα καθιερωμένο και σημαντικό αθλητικό θεσμό της περιοχής, με τη συμμετοχή να είναι δωρεάν.
Το Τουρνουά θα ξεκινήσει την Κυριακή 26 Ιουνίου και θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα καθώς θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου, με τους τελικούς στο μπάσκετ και στο βόλλεϊ αντίστοιχα. Σημειώνεται πως την Παρασκευή 29 Ιουλίου, πριν την έναρξη του τελικού στο μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός τριπόντων στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη γραμματεία των αγώνων, καθημερινά μέχρι το Σάββατο 23 Ιουλίου.
Το βράδυ της Κυριακής 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Μορφωτικού Συλλόγου στην Τσαριτσάνη η κλήρωση για το σχηματισμό των ομίλων των αγώνων.
Στο μπάσκετ ορίστηκαν δύο όμιλοι τους οποίους αποτελούν οι παρακάτω ομάδες: STARS, ΣΒΑΝΑΔΕΣ, D RADIO, ΝΕΤ CAFÉ ΣΕΡΕΜΕΤΙΔΗΣ, ΑΕΤΟΙ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Α’ όμιλος) και ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, RUNNER, «ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ» TEAM, ΡΑΠΑΝΩΤΟΙ ΚΑΣΤΩΡΕΣ (Β’ όμιλος).
Αντίστοιχα τους δύο ομίλους του Βόλλεϊ αποτελούν οι: «ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ» TEAM, ΤΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΚΑΦΕ ΠΥΡΑΜΙΣ, NO NAME και ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ (Α’ όμιλος) και ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΠΕΝΤΕ Φ, CLUB- CAFE Z, LOSERS, ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ (CEBOLITAS), ΚΑΦΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ, ΜΠΑΤΑΝΟΒΟΥΡΤΣΕΣ (Β’ όμιλος).

Το Σάββατο 25 Ιουνίου, μια μέρα πριν την έναρξη του Τουρνουά, θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο «καφέ Ζ» στην κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης, με συμβολική είσοδο 1 ευρώ καθώς είναι ενταγμένο στην Οικονομική Εξόρμηση που έχει κηρύξει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης για την υπόθεση του Λαογραφικού Μουσείου, προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του πάρτι θα προβάλλονται εικόνες και βίντεο από το περσινό 2ο Τουρνουά, υλικό που αποτελεί αρχείο της Κινηματογραφικής Λέσχης του Συλλόγου.
Επίσης στο πλαίσιο του Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου αναδάσωση σε ορεινή περιοχή της Τσαριτσάνης με τη συμμετοχή των ομάδων, των αθλητών και οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου. Θα υπάρξει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Τσαριτσάνης στις 10.00 το πρωί και πορεία έως το σημείο της αναδάσωσης.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP