ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Συνδρομές εφημερίδας

>> 31.10.10

Όλοι οι Τσαριτσανιώτες, όπου και αν βρίσκονται, γνωρίζουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Συλλόγου για την πολιτιστική και πνευματική άνοδο του τόπου. Ο Σύλλογος δεν έχει πόρους και καμία κρατική στήριξη, στηρίζεται αποκλειστικά στις ενισχύσεις των Τσαριτσανιωτών και στις συνδρομές, οι οποίες είναι σημαντικό να καταβάλλονται εγκαίρως απ’ όλους.

Εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον οι συνδρομές παραμένουν σταθερές και είναι χρονιάτικες, 10 ευρώ για τους κατοίκους Τσαριτσάνης, 20 για την υπόλοιπη Ελλάδα και 30 ευρώ για τους κατοίκους εξωτερικού. Θερμή παράκληση όσοι δεν κατέβαλλαν τη συνδρομή του προηγούμενο έτους να την καταβάλλουν άμεσα και να διευκολύνουν έτσι την επέκταση της δραστηριότητας του Συλλόγου.

Η καταβολή των συνδρομών μπορεί να γίνει απευθείας στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Τα γραφεία του Συλλόγου λειτουργούν κάθε Τρίτη και κάθε Σάββατο απόγευμα. Για τους διαμένοντες έξω από την Τσαριτσάνη, μπορεί να γίνει με ταχυδρομική επιταγή στο όνομα ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ και στη διεύθυνση Τσαριτσάνη ν. Λάρισας, τ.κ. 40200.

Για πληροφορίες σχετικές με τις συνδρομές, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 6978122530 (Κωνσταντίνος Δημ. Βακράτσας) και 6973037485 (Χαρίλαος Ιωαν. Νούσιας).

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP