ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Την Τρίτη 27 Ιουλίου ο τελικός του μπάσκετ

>> 22.7.10

Αμείωτο είναι το ενδιαφέρον για το «2ο Τουρνουά Μπάσκετ- Βόλλεϋ» του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά φέτος στην Κοινότητας της Τσαριτσάνης. 20 συνολικά ομάδες και 200 περίπου αθλητές συμμετέχουν στους αγώνες, δικαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, που καθιερώνει το τουρνουά σε θεσμό.


Πλήθος θεατών κατακλύζει καθημερινά τους χώρους διεξαγωγής των αγώνων, οι οποίοι πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου και στο γήπεδο Βόλλεϋ του Γυμνασίου- Λυκείου.

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 27 Ιουλίου, αντί της Κυριακής 25 Ιουλίου, οπότε είχε οριστεί η αρχική ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του μπάσκετ. Η λήξη λοιπόν τον αγώνων θα γίνει με πανηγυρικό τρόπο στο Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης, στις 27 Ιουλίου. Οι ημιτελικοί του βόλλεϋ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Ιουλίου στις 21.30 και 22.30 ενώ αντίστοιχα αυτοί του μπάσκετ την Παρασκευή 23 Ιουλίου, τις ίδιες ώρες. Ο τελικός του βόλλεϋ θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 24 Ιουλίου και ώρα 22.00.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP