ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Οι εκλογές της 14.09.2008, μέσα από την εφημερίδα «ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ»

>> 6.4.10

Με χαρακτηριστικό τη μαζική προσέλευση των μελών πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη οι εκλογές του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης, την ευθύνη των οποίων είχε τριμελής Εφορευτική Επιτροπή αποτελούμενη από τους: Δραγατογιάννη Εύα του Κωνσταντίνου, Ράμμου Άννα του Βελισσάριου και Μιχοπούλου Μαρία του Κωνσταντίνου.

Από τις 8.00 το πρωί μέχρι και τις 3.00 το μεσημέρι στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης προσήλθαν 207 μέλη του Συλλόγου για να εκλέξουν το νέο διετούς θητείας επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και την τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή. Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς αυτή τη φορά ψήφισαν 100 άτομα επιπλέον σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές του 2006 (207 μέλη αντί των 107 που ψήφισαν το 2006).

Το αποτέλεσμα μόνο τυχαίο δεν ήταν. Τα χρόνια που μεσολάβησαν ο Σύλλογος μας εδραιώθηκε στα τοπικά δρώμενα. Με συνεχή παρουσία, μέσα από ένα πλούσιο έργο και δράση κέρδισε τους απανταχού Τσαρτσιανιώτες.

Από τις αρχαιρεσίες εκλέχτηκε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε σε σώμα κατά την πρώτη πανηγυρική του συνεδρίαση, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη και ώρα 8.00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου. Ακολούθησε η κατανομή των αξιωμάτων, η οποία έχει ως εξής:

Νικόλαος Βακράτσας του Δημητρίου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τσομπανάκος Χρήστος του Νικηφόρου, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ζιάκας Κίμωνας του Αθανασίου, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βλαχογιώργος Γεώργιος του Ιωάννου, ΤΑΜΙΑΣ
Καραμήτσιος Αντώνιος του Δημητρίου, ΜΕΛΟΣ
Μαστοροστέργιος Στέφανος του Νικολάου, ΜΕΛΟΣ
Νούσιας Χαρίλαος του Ιωάννου, ΜΕΛΟΣ

Η πλειοψηφία του νέου Δ.Σ. αποτελείται από νέα πρόσωπα, καθώς τέσσερα μέλη του εκλέγονται στο όργανο για πρώτη φορά. Από τις παραπάνω αρχαιρεσίες προέκυψε και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή την οποία αποτελούν οι Δραγατογιάννης Στέφανος του Νικολάου, Καραγιάννης Κωνσταντίνος του Ηλία και Μαντζώκας Βασίλειος του Κωνσταντίνου.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα « Η ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ», φύλλο Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Powered By Blogger

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP